Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
csapanya kulcs:
csapanya kulcs
csapanya kulcs munka közben
spec. csap fogóAz anya 30-32 mm közt lehet, ami alulról rögzíti a csaptelepet.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Nah megvolt a feltöltés emelés, az én 2m/256k-s netemet /512-re emelték, hát örülök de az lett volna a normális h ha ennyire emelték volna már a legutóbbi emeléskor.Most majd talán emelnek letöltést is ahogy a többi nagy(nagyon kiváncsi vagyok mennyire..) viszont akkor eza
feltöltés megint kevés lesz ha 8m-re emelik a letöltést... sőt akkor még rosszabb is lesz az arány(ami torrent oldalakon igencsak számít), a korábbi 1/8ad helyett 1/16od.. nah m1, nem sírok tovább majd meglássuk milesz.. -
benyo
tag
én nem igazán vagyok lan partyra járós,
meg amúgyis kicsit átszabtam a bal hüvelykujjamat hétfőn, igazi mestermunka lett, vagy tíz centi hosszú, egy centi széles kb, és 13 öltéssel varrták össze.
esetleg mannon család?
csak erős idegzetűeknek, direkt fekete-fehérbe,
tényleg csak erős idegzetűeknek!
horror, a bal kezem hétfőn:[link]
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
benyo
tag
tényleg az utóbbi időben elég gáz a szórakozási lehetőségek tekintetében a környék.
míg megvolt a pokol/mexikó sima ügy vala, előtte a bandita/bikers.
de mostanság moller, néha koncertekkel, de az már kicsit nyavajgós bemenni egomba.
meg marad a familia/korona vonal, egyik sem valami szuper miújság. de hát nincs semmi nagyon ezeken felül(timegate felejtős)
gázos, gázos, de hát ez van..
szép napotHAÉRTMIGO
-
koola
csendes tag
Szia! Nem tudom lesz-e valami koncert.Próbáltam infózni de senki sem tud semmit. Ebből arra következtetek hogy nem lesz semmi. Jó lenne ha fennt lenne a neten a téli moli program. Szerintem azért mi benézünk ma egy kicsit. Jövő héten van esély hogy lesz koncert ha ma nem. Majd megkérdezem a pultosok gyöngyét!!
kőkemény
-
benyo
tag
-
benyo
tag
gratula, már nem tom hányadjára!
hát nem vágom, h a dorogi kábeltv-n(emktv) arra van net, ha más nem marad a juhász szvsz, de látod b-type nem ajánlja, én meg arra nemigen tok mit mondani, nem próbáltam/használtam....
végra tavasz..........................................................HAÉRTMIGO
-
benyo
tag
maxkav szerintem a zsigin lakik, és juhász antennájuk van, de lehet a hámon is
itt meg tudod nézni a juhásztBővebben: link
asszem b-type-nak is ez van
nem tom telefonnal, h álltok nekem inviteles vanBővebben: linkHAÉRTMIGO
-
benyo
tag
tegnap nem engedtem el magam, csak egy pohár pezsit dobtam be, meg kis sem mozdultam, de tényleg az az esti ónos g@ci készen vala, izzítottam a csákányt, reggel a verdát kiszabadítani, de még szerencse, h elengedte magát kedves időjárás és olvad...
nem mintha ennek jobban örülnék, lassan már vmi csónakot kell izzítaniHAÉRTMIGO
-
-
-
törölt tag
-
Betterman
csendes tag
Apám! Sajna ,hogy nem vótam ott!De ha nincs túl macskajaj náladBővebben: link, akkor gyere le este egy kis élmény beszámra a Mexicóba please!
[Szerkesztve]''....Fussatok bolondok!''
-
benyo
tag
köszike.
végre a mai rohangálásnak is vége
még a szülinapomon kellett állásinterjúra mennem
nem igazán voltam formában,a fürcsiszobagenerál leszív(ott) teljesen már egy hete 06-21ig.
de azé ma elnézek hogy haladnak pikuék
na ennyi így kicist blogszerűen
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
benyo
tag
kicsi kényszerpihenő vala
galériába nem tudom jártále anno, de ott vmi eszméletleneket nyomtunk
Mannon drága:fejet hajtok előtted, tényleg öregszem már, de nem tartanám cikinek,
mert 1xűen ijen fajta vaok
na jó amúgy egész jól szoktam tartani magam mostanában
na lenézekpokolbaHAÉRTMIGO
-
Mannon
tag
Emlékszem egyszer úgy volt, hogy nem tudunk hazajutni a Molotowból autóval, hanem csak gyalog...nagyon megijedtem...szakadt az eső nagyon hideg volt...aztán egy taxis 1500.-elvitt Dorogra. Akkor is Graveyard volt. Nekem mindig van egy különleges feelingje a Molotownak...nem tom milyen másssssssss.
Jellemző...a nyáron bevállalnék hazasétálást Esztergomból Dorogra,(nem magas-sarkúba) de télen...persze, hogy szétfagynék, mint állat..."For the Horde"
-
benyo
tag
markenting fogás volt a záróbuli na jó az uccsó koncert volt,zorall
szal a pokol mint ijen bezár, vagyis átalakul ijen mexikóis-beülős-thémává
annyi a cucc, hogy nem lesznek koncertek ,hanem csak inni lehet, állítólag fini lyányok fogják felszolgálni a piát, de majd meglátjuk piku mit talál ki...
látványpékség
Mannon: melyik lüke az a graveyardból?
paplajos rocksztár, sandi, vagy norbi?
gond sem a trombis,senem acsi me az meg az dobol...HAÉRTMIGO
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest