- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_knight
senior tag
Van egy SEAGATE winyóm ( most vettem ) 40GB-os. És mikor berakom az XP lemezt legyen az SP1 vagy SP2 vagy SIMA...... Elkezdi betölteni a ''rendszer''-t és mikor megforműázom tezsem fel 10GB os + 30GB-os partícióra vagy csak simán 5GB bármi szval tök mind1 !!! Utána mikor elmásolta a fájlokat... és ujra indítja a gépet akkor azt írja ki hogy OPERÁCIÓS RENDSZER NEM TÖLTHETŐ BE !!! vagy OPERÁCIÓS RENDSZER BETÖLTÉSI HIBA szval eddig ezt a kettőt irta egyik SP1 el másk SP2-essel. Beraktam a LINUX SLAX-ot ami memóriábol fut és behozta rendesen látja a winyót is szval nemértem hog yaz op rendszer miért nem tölthető be.. !!! Ebben kérnék segítésget !!!
Ui.: ( a GÉP: P3 500MHZ, 40GB SEAGATE, 256MB ram meg alap cuccok amin el megy az XP simán ! ) JA ÉS ELÖTTE EGY 3GB-OS WINYÓ VOLT BENNE ÉS AZZAL MENT !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest