Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Hasonló problémám nekem is volt eccer. Én sem értettem miért nem megy, mikor minden stimmel. De a rackben levő vinyó nem volt bent rendszertelepítéskor. A probléma a következő volt: a rackben levő vinyó dinamikus lemezként volt használva, és azt importálni kell, az első használatkor.
A megoldás: sajágép/jobbklikk - kezelés - lemezkezelés. Ott kiválasztod a vinyót, és asszem van olyan a tuladonságainál: Dinamikus lemezek importálása.
U.I.: Nem tudom hogy lehet rossz vinyót formázni véletlenül
. (Rendszertelepítéskor meg dugd rá a dinamikus lemezt, és látni fogja, már az első indításnál is - és ne feledd: a dinamikus lemeznek minden gépben ugyanaz a betűjele)
Szerk.: sry, de nem olvastam végig; de az ismerős is csak ennyit csinált vele...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 és 980 PRO SSD-k! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- 4 TB Seagate SSHD 100/100
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (Rendszertelepítéskor meg dugd rá a dinamikus lemezt, és látni fogja, már az első indításnál is - és ne feledd: a dinamikus lemeznek minden gépben ugyanaz a betűjele)