- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Hirdetés: iPhone 8 plus - fekete - 64gb - yettel - 94% akku
$p@rr0w értékelést adott SP!T számára:
Nem volt elégedett az áruval, kérte hogy vásároljam vissza. Meghallgattam a mondanivalóját majd elfogadtam hogy visszaküldheti az iPhonet. Erre az volt a reakció hogy nem vagyok megbízható mert nem felelt meg a leírásnak a termék, de inkább azért nem küldi vissza, mert szerinte meg fogok lépni a pénzével, de "cserébe megtartom a gyereknek játszani" (???) opciót ajánlotta. Fizessek kárpótlást a részére inkább. Ezt megtettem, nekem azonban ez így negatív. Alapvetően nem a kiírt áron vette meg, alkudozott, és így akart további "kedvezményt"... Értelmezhetetlen az egész mert ha át akarom verni küldök egy üres dobozt ahogy a csalók és a futárra mutogatok.
SP!T értékelést adott $p@rr0w számára:
Egy pár "apró" dolgot kifelejtettél, nem gondolod? Te kis szervizmágus.
Sosem szervizelt telefont hirdetett, melyet futárral küldött. Átvétel után jeleztem hogy utángyártott kijelző van benne, ráadásul hibásan beszerelve. Azt mondta nem tudta, de nem adja vissza a pénzem, mert miért is nem néztem meg a helyszínen. Úgy gondolta ez felmentesíti az alól hogy a leírásnak meg kellene feleljen a terméke. Ezután sikerült kideríteni hogy a telefont egy Apple-Samsung szervizből adták fel nekem, ahol ő maga is dolgozik. Komikus módon még a híváslistában is megtaláltam a szerviz fele indított hívást, SŐT a feladó címe maga a szerviz. Szembesítés után már bele ment hogy visszaküldjem, de mondtam hogy ezek után visszaküldeni sem merem, hiszen bebizonyosodott hogy egy csalóval van dolgom. Mi van ha a telefon és a pénzem után is futhatok majd? Felajánlottam hogy 10.000 Ft ellenében megtartom az utángyártott kijelzővel a gyermekemnek tabletnek, amit jelzés nélkül utalt át nekem, egyben elismerve bűnét. A kaposvári Apple-Samsung szervizbe ne menjetek, mert vele fogtok találkozni és Ti is így jártok.
Aktív témák
-
Egy pár "apró" dolgot kifelejtettél, nem gondolod?
Sosem szervizelt telefont hirdetett, melyet futárral küldött. Átvétel után jeleztem hogy utángyártott kijelző van benne, ráadásul hibásan beszerelve. Azt mondta nem tudta, de nem adja vissza a pénzem, mert miért is nem néztem meg a helyszínen. Úgy gondolta ez felmentesíti az alól hogy a leírásnak meg kellene feleljen a terméke. Ezután sikerült kideríteni hogy a telefont egy Apple-Samsung szervizből adták fel nekem, ahol ő maga is dolgozik. Komikus módon még a híváslistában is megtaláltam a szerviz fele indított hívást, SŐT a feladó címe maga a szerviz. Szembesítés után már bele ment hogy visszaküldjem, de mondtam hogy ezek után visszaküldeni sem merem, hiszen bebizonyosodott hogy egy csalóval van dolgom. Mi van ha a telefon és a pénzem után is futhatok majd? Felajánlottam hogy 10.000 Ft ellenében megtartom az utángyártott kijelzővel a gyermekemnek tabletnek, amit jelzés nélkül utalt át nekem, egyben elismerve bűnét. A kaposvári Apple-Samsung szervizbe ne menjetek, mert vele fogtok találkozni és Ti is így jártok.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest