- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Hirdetés: i7-860 -- több darab
ikcppx értékelést adott exiles1986 számára:
Mivel probléma nélkül visszautaltam az árát és vissza se kellett küldenie a processzort nem érzem jogosnak az értékelést. A profilomra az meg ki is van írva hogy a postadíjat nem téritem vissza, mint ahogy ha valaki személyesen jön érte az üzemanyagot sem busz/vonatjegyet.
exiles1986 értékelést adott ikcppx számára:
Egy processzort vásároltam az eladótól, ami működésképtelen volt. Ezek után olyat kaptam, amin fizikai sérülések voltak. Direkt megkérdeztem, hogy letesztelte-e minden rendben van-e vele! Visszautalta az összeget ez rendben van, habár a posta költséget így is buktam, tehát nem értem miért nem lehet korrekt módon viselkedni és őszintén elmondani, mit akarsz eladni. Ezért jár a negatív értékelés!
Aktív témák
-
exiles1986
friss újonc
Mint írtam is nem a postaköltséggel van a gond, hanem azzal hogyha a vásárló megkérdezi a termékről, hogy működő képes-e és az eladó azt mondja, hogy igen, akkor nem egy használhatatlan vacakot vár cserébe. Ráadásul az értékelést is elutasítottad ami szintén nem korrekt hozzáállás. Moderátornak kell írni , hogy értékelni tudjalak? Pontosan tudtad mit küldtél ezért is nem kérted vissza. Erősen nem ajánlott üzletfél!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged