- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Kösz a segítséget. Elküldtem az meberünket az infóval (löktem az infót a pajesza mögé). Most már csak rajta áll.
Topic Off.... -
pojakcs
senior tag
A Connect Me-t kéretik nem idekeverni, az a GPRS kapcsolathoz való. Mivel ez a telefon nem tud GPRS-t ,köszönő viszonyban sincs a fenti programmal.
-
Incognito
senior tag
Bocs hogy ilyen láma vagyok a témában de már így is hullik a hajam, nem akartam még a mobilos internetkapcsolatot nyaggatni. :DDD
Akkor a mostani tényálladék szerint fel fogja ismerni modemként. onnantól már mindegy hogy melyik szolgáltatón keresztül kapcsolódik a nethez csak a percdíjban lesz egy kis difi. -
bsa_maffia
csendes tag
válasz
bsa_maffia #4 üzenetére
Feltéve, hogy vodás előfizetése van...
De ezt nem is mondtad, csak egy előző hozzászólásban olvastam a vodát -
localhost
Közösségépítő
válasz
bsa_maffia #4 üzenetére
NEEEEEEM!!!!!!!
-
Incognito
senior tag
Halihó
Egy ismerős kérdezi hogy lehet ezen a telefonon tetezni? Én mondtam neki hogy nem hiszem mert nem GPRS-es a telefon. Lehet hogy rosszul tudom és ha így van akkor a mibenlétjének a hogyannyára lennék kiváncsi.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Forrmell.enn
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest