Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 13-at futtat a Boox új telefonméretű e-olvasója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
djculture #106801 üzenetére
de ilyenkor miért rögtön erre gondoltok? "Látom pénzt adtál érte és remegsz ha szidják a befektetésedet."
engem ez idegesít am leginkább, batmennél is ez volt... előrendeltem gmgről, de totál nem éreztem ezt (speciel én tényleg nem éreztem azokból a gondokból semmit amit akkoriban írtak páran...), erre jön ez a duma...egyébként ez már a szokásos bullshit amit Crytek is likelt, mármint szokásos szarakodás a frissen kiadott pecseletlen játékokkal, ami totál bugos, nézem a másik videót, locked 30fps... azért ne gyalázzák már meg a Pc-t ennyire
mondjuk ez is szokás egy remek fostos konzolport után, manapság már sajnos előbb jön konzolra mint pcre, nyilacska csak portot kapunk, ami ismételten ott mutatkozik meg hogy irányítás puding, játékmechanika puding, sok a bug, és persze vagy lockolt az fps vagy idegesítően akad a játék néhol
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest