- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Earl_Muttley #8965 üzenetére
Köszönöm szepen elore is
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Van egy L386-om aminek beszáradt a kék festéke. Tartályba lötyög, így gondolom a fúvókával adta meg magát. Ill. megtelt a festékgyűjtő szivacs és letiltott. Na utóbbihoz találtam alin méretpontos szivacsot azt ki tudom cserélni, viszont olyan progit amivel 0 ázni tudnám azt nem. Csak halott linkeket találtam. Honnan tudnám letölteni, esetleg valaki küldene e mailben progit?Másik kérdés, beszáradás javításra találtam youtubon pár videót amin szétszedik és átmossák a fejet valami speckó löttyel. Ilyennel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen lötyi kellene és honnan tudnék rendelni ilyet? Persze gari már lejárt vagy 5 éve szóval az nem járható út.
-
Sakab
senior tag
Így se sikerült
holnap felhivom öket...
Más...Apple ipad ios...böngészőbe rámegyek h nyomtatás és kiirja h nincs air print elvileg a listába ez pont nincs benne, csak a magasabb kategóriások. MEglehet valahogy mókolni, hogy pl böngészőből egyszerűen tudjak nyomtatni ipad-en? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, vettem egy Epson L386ot. Próbálnék regisztrálni a 3 éves garira meg a pénz visszatérítésre, de valami nem frankó.
Ez az oldal [link]Itt akadok el:
Bank kód / BSB / SWIFT / Ort* Elvileg ez az OTP-nél: OTPVHUHB
Bankszámlaszám / IBAN bankszámlaszám* Itt pedig a bankszámlaszámot, hogy írjam be? Kötőjellel vagy anélkül egybe vagy hogy? Itt egy példa: 1177356-0xxxxxx vagy hogy? Mert ezt irja: A benyújtott banki adatok helytelenek voltak. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, szeretnék rendelni egy tintasugaras epson-t. L130 és L310-et néztem ki. A pénzvisszafizetés miatt a 2 között kb 2 ezer ft különbség van. Viszont néztem róla leírást, de azon kívül, hogy a 310nek nem 50 hanem 100lapos a papír táljáca más különbséget nem láttam. Ezen kívűl van valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest