-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozoli
tag
válasz
kovacsne65 #122 üzenetére
Szia!
Szivesen, örülök, hogy segíthettem. A megmaradt patront visszacsomagoltam, és leragasztottam a beszáradás ellen.A programból kikapcsoltam a tintaszinf figyelést, és ha észreveszem, hogy kifogy, akkor megpróbálom áttölteni. Ez a terv, aztán, hogy hogy sikerűl.....majd meglátjuk. A chip resetet én is olvastam, de nem találtam tutit. Próbálkozni meg nincs most pénzem. Ez amúgy egy kütyü, amibe bele kell tenni, ill. hozzá érinteni a chipes részt, és átírja a tartalmát. A töltögetést meg, hát nem tudom. Annyit nem nyomtatok. -
bozoli
tag
válasz
kovacsne65 #119 üzenetére
Szia!
Bár nekem DX5000-es van, de ugyanúgy nem ment az utángyártott ptronokkal. Nekem is 2007.március utáni. Sokat próbálgattam, végűl a G&G V3.1-es verziós jött be, és mindet szépen elfogadta, és szépen is nyomtat vele.Én a www.patronok.hu -ról vettem.
Rendelésnél érdemes megemlíteni, hogy mikor gyártották. Az előbbi verziósokkal, hol az egyik, hol a másik színt nem ismerte fel. A végeredmény ugyanaz volt, nem nyomtatott.
De a V3.1-es jó.(nekem)
-
Shadows
senior tag
válasz
kovacsne65 #119 üzenetére
az ujjabknál a kék nem szokott menni utángyártottal de ezeredetivel jó lesz, nem tom mit kell próbáld meg 5X ki-be kapcsolgatni általában segít neki valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest