- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
Hali Yut! Köszi a manualt, átnyálazom, ha valami kérdésem lesz, kereslek, ahogy tudlak (teló, fórum...)
-
barbikenje
aktív tag
Bocs, itt valami félreértés van, és szeretném tisztázni... Miért is kell, hogy leszáradjon a kezed?
-
barbikenje
aktív tag
Abból van bőven... inkább letöltöm a kézikönyvet, hátha abból kiokosodom bios és alaplapi cuccos ügyben...
-
barbikenje
aktív tag
Na te kis megyémbeli duál-mindent-tudok: be szerettem vóna kapcsolni a DMA-t de mivel nyenyó driver, így nem lehet. ezért kerestem volna hozzá valami jutilitit, ami tartalmazza az IDE-66-os csatornához a DMA-t.
-
barbikenje
aktív tag
Elméletileg igen, majd ha kipróbáltam megmondom...
-
barbikenje
aktív tag
Dánke sőnöm IWU mester!
-
barbikenje
aktív tag
Továbbra is keresek driver cd-t az alaplaphoz (duál procis rencer... Via 694D és 686-os chipekkel)
-
barbikenje
aktív tag
Négyen már megnézték (ebből 3 tuti én voltam...). Na, hát csak akad valakinek ilyen lapja, és a hozzá való driverek&utility-k...
-
barbikenje
aktív tag
A laphoz az epox (hogy a f@x verje őket orrba...) megszűntette a támogatást, így semmit nem tudok leszedni hozzá, pedig kéne egy ilyen cd... Akinek van és lemásolható (hiszen csupa, egykor ingyen letölthető dologról van szó), azt szívesen venném. Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest