- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massoud
csendes tag
válasz
Celtis #50052 üzenetére
Köszönöm, hogy időt szántál rá!
Ez a hiface eszköz, nem DAC, csak átalakító, ennek a kimenetét kötném a DAC-ra ( ez egy koax kimenet).
De, nem mindenáron akarom erőltetni, legfeljebb eladom (mármint az átalakítót)
A Linux-ban történő matatás nekem már egy kicsit sok, nem vagyok hozzáértő, gondolom kívűlről, a Putty nevű program segítségével kellene megoldani.Ez igy kis alapgép, nem lenne ésszerű nagy pénzeket költeni drága DAC-ra, mert nem éri meg.
Talán még megpróbálom a Libreec 9.0-ás verziót, Kodi 18-al, hátha ott felismeri az eszközt.
Nem tudom, van-e még valainek hasonló ksi gépe, amit médialejátszónak használ?
Windows-t nem szeretnék rátelepíteni, a Libreelec egyszerűsége, meg a Kodi jól testre szabhatósága az igazi nekem. -
Massoud
csendes tag
HP T610 Thin client Libreelec, KODI 17.6 Krypton-nal.
A probémám a következő: Nem ismeri fel az M2tech Hiface1 USB - Spdif átalakítót.
Windows-hoz és MAC-hez vannak driverek, állítólag Linuxnak fel kellene ismerni.
Egy külföldi oldalon azt láttam, a KODI 17.3 is felismeri, ha csatlakoztatva van.
Nálam nem jelenik meg, az audio beállításoknál.
Jó minőségű sztereó digi kimenetet szeretnék, amely egy külső DAC-hoz továbbítaná a jelet.
Ha ez nem járható út, az alaplapról esetleg PCI kártya csatlakozással, vagy valami más megoldással megoldható-e?
A gép adatai:
http://www.parkytowers.me.uk/thin/hp/t610/index.shtml -
Massoud
csendes tag
Tudja a 64 bitest is
KODI 17.6, köszönöm a segítséget.
Most már csak az előzményekben szereplő hardveres digitális hang ki- problémát kell megoldanom, valahogy.
Esetleg külső hangkártya csatakoztatása USB-n?még
Akinek nem indult el a " nekem márpedig 4K-s lejátszó kell" hangya, 12 000- ért jó választás ez a kis HP -
Massoud
csendes tag
igen, köszi, ezt én is néztem, csak nem tudom melyiket töltsem.
Kodibuntubol a 64 bites valamiért nem ment fel, annak ellenére, hogy tudnia kellene.
Megpróbálom a Linux 32 bitest. -
Massoud
csendes tag
HP T610- nél
http://www.parkytowers.me.uk/thin/hp/t610/index.shtml
Van mód, hogy a hangkártyáról digitális, átalakítás nélkül kinyerhető hangot USB-én esetleg SPDIF csatlakozón tudjam továbbítani egy DAC-hoz, vagy erősítőhöz? A fejhallgató analóg kimenete nem igazán minőségi, a HDMI-n kiadott hang nem rossz, de mivel a házimozi erősítőm egy régi Pioneer VSX2010, ebben nincs HDMI aljzat, így a TV-re megy ( kép és hang vegyesen) majd a TV koax digit. hangja meg az erősítőbe.
Így viszont már nem olyan jó a minősége.
Kodibuntu van a kis gépen, nem akarok rá Windows-t tenni.Esetleg ehhez a Chip szethez illeszkedő Libreeelec elérhető valahol?
Van másik két médialejátszóm, de nemrég vettem ezt a kis hangtalan thin clientet, érdekel, milyen lehetőségei vannak.
A KODI szépen, zökkenőmentesen fut rajta, hálózaton keresztül akadálymentesen mennek a full HD tartalmak, ha a hang probléma megoldódna, egy teljes értékű lejátszó lenne, számomra, aprópénzért -
Massoud
csendes tag
A hardver alapján én is így gondolom, de nem tudom, melyiket?
Csak az Amlogic-hoz láttam. -
Massoud
csendes tag
Lehet, nem egy magas kategória, egy HP T610-et használok Kodibuntu 14-el ( sajnos nem találok frissebbet).
Létezik ehhez a konfigurációhoz Libreelec ?
http://www.parkytowers.me.uk/thin/hp/t610/index.shtml
Kösz, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Napelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest