- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hide5
csendes tag
"nagyjából belőtem a rendszert végre.
Asrock A75M ITX alapon,
A8 3870K 1600MHz, 1.1V, 100MHz busz
DDR3 800MHz 6-6-6-15, 1,5V
NorthBr 1,1V 238MHz
GPU Core 600MHz
24 fokos szobában 29 fok a CPU Prime95 futtatása mellett (100% CPU) és 1 db BluRay ISO zökkenőmentes lejátszása XBMC-vel.
fogyasztás csak lejátszással 46Wegy 32GB samsung SSDn van a rendszer... jó lassú fos, de a HDDnél gyorsabb."
Hasonló configon gondolkodom, és ezért kérdezem: kell ilyen erős proci, ha ennyire alulfeszeled és lebutítod? Vagy a 3870K-t a négy mag és a tuningolhatóság miatt választottad? Mert a 100MHz buszt meghagytad, csak a szorzót meg a feszt vetted kisebbre. (remélem nem beszélek marhaságokat)
Nem érdemesebb egy kisebb procit választani, esetleg, ha végre kapható lesz, egy 65W TDP-st és hagyni, hogy az ASRock tuning program szabályozza? Igaz, ehhez erősebb táp kell, nem elég egy 60W-os paneltáp.Az az igazság, hogy PC-nek szintén AsRock lappal egy A3850 megy nálam, bekapcsolt AsrockEXtemeTU-val, és az átlagfogyasztás 45-és 60 Watt között van. Bootoláskor 120-140W. (SSD+2vinyó+DVD író.)
A proci (gyári hűtővel) 2 óra után 27 fokos, alaplap 25 fok. -
hide5
csendes tag
-
hide5
csendes tag
Hali!
Készítettem egy csendes tápot, igaz, a tápfórumon majdnem megettek miatta.
Ez egy 200-as táp, átépítve egy új házba (ilyesmiket talál az ember
), egy 12 cm-es Coolink ventivel. 9 DB zaj, szilikongumi felfüggesztés, 800-as fordulat.
Megterhelve asztalon 3 A-el gyakorlatilag nem melegszik, hangja csak egészen közel hajolva van.Ilyen kicsi tápokat már egyszerűen nem gyártanak. Remélem beválik.
-
hide5
csendes tag
Nem tudom, érdekel-e valakit, de a Thermalthake VB 8000 Bach ház most 13-14 ezerért megkapható szinte minden forgalmazónál. Már rendeltem egyet 12900-ért.
Jó nagy dög, befér bele a normár ATX alaplap is, és 5 belső 3,5"-os bővítőhelye van.
De az erősítőm is nagy, így jól fognak együtt mutatni! -
hide5
csendes tag
Van valakinek Imon távirányitóval tapasztalata? Nagyon sok HTPC házban (Thermaltake, Chieftec, stb.) gyárilag benne van, az ár így integrálva olcsóbb, mint a külön ház és a külön beépített Imon egység, ráadásul sokkal szebb is.
A kérdés: a távirányító a saját softverén és lejátszóján kívül elboldogul egyéb lejátszókkal is (km player, XBMC, media player classic, stb), meg úgy általában az oprendszer irányításával? (hogy ne kelljen billentyűzet+egér) -
hide5
csendes tag
Lehet, hogy láma kérdés, de a pc alaplapok a digitális kimeneten alapértelmezésben kitolják a sokcsatornás hangot? Azt látom, hogy az Nvidia Nforce-ban engedélyezni kell a digitális kimenetet, de ezzel kész is?
(Lelkesen tervezem a HTPC-met, de ezt nem tudtam eddig kikócolni, kipróbálni meg nem tudom, mert marha messze van a pc a hifitől.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged