- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeksnake
csendes tag
válasz
Patice #45676 üzenetére
Bocsánat, kihagytam ezek szerint egy-két részletet
Van SSD-m, van USB-s Bluray íróm, és van RAM-om is.
Az a lényeg, hogy a kis HTPC képes legyen lejátszani a bluray lemezeket, és a még ki nem írt ISO-kat (ezt NAS-ról). Illetve le tudja játszani a 4K-s bluray-t is.
Bluray-es házimozim van, csak az nem tud 4K-t, illetve nem lehet mozgatni a képet, így nem tudom megcsinálni azt, hogy a blackbarokat lehozzam a kép aljára... (természetesen a képmozgatás csak projektorozáshoz kell) -
geeksnake
csendes tag
Sziasztok!
Olyan HTPC-t szeretnék ami:
- Képes 4K tartalom lejátszására (Bluray ISO / Bluray lemez)
- Képes 3D Bluray lejátszásra szintén ISO-bol is, és lemezről is
- Az sem baj, ha van rajta kettő HDMI kimenet, mert két dolgot fogok róla hajtani: 4K TV és FHD 3D projektor (de ez nem feltétel)
- Olyan OS kell, amin lehet állítani a kép pozícióját, hogy a cinemascope-os filmeknél a képet fel tudjam tolni a képernyő tetejére, hogy csak az alján legyen blackbar, amit ki tudok takarni projektoronÉn ezt néztem, mert ez elvileg tud 4K-t. De abban nem vagyok biztos, hogy lejátszani is tud 4K filmet... lehet csak 4K-s képet tud megjeleníteni. Illetve az sem derült ki számomra, hogy HDMI-n tudja-e a 4K-t, vagy csak DP porton.
Árban a felső határ 50e.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest