- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
HTPC-n gondolkodom TV-hez. A felállás és használati körülmény: helyi hálózaton szerveren fut Jellyfin, meg van egy PC Parsec-el. 4K 60Hz TV-re kötném HTPC-t, amin KODI+Jellyfin addon-al nézném a szerveren lévő fájlokat, és Parsec-en keresztül játszanék egy keveset (nem tudom latency mennyire elviselhető vele, még nem próbáltam). Ezen kívül 1-1 Youtube videót is megnéznék (nem feltétlen Youtube-on, hanem pl FreeTube-al, ha már kijött a frissítés ami enged 4K-t). A lényeg hogy ezeket az alapvető dolgokat tudja, de natív 4K felbontás mellett 50Hz-en. Eredetileg olyan médiabox-ra gondoltam ami hivatalos Android TV OS-el megy, most talán még elég is lenne, de aztán ki tudja mit találok még ki amit TV-n akarok csinálni

Szóval Hardveraprón vannak brand gépek tömkelegével, 40ezres kategóriában SFF vagy USFF méretben 6.-7. generációs i5-el, amik elméletben DP-n tudják a 4K@60Hz-et, viszont csak ezen, HDMI-n 24Hz. Ami nem tudom egyáltalán 60Hz marad-e DP-HDMI kábellel, vagy ekkor visszaesik 24Hz-re? Vagy érdemesebb többet rákölteni egy olyan gépre, amibe dedikált videokártyát lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő