- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wurci
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg akkor itt tartok:
Alaplap: GIGABYTE GA-A75N-USB3: 22 803 Ft
Processzor: AMD A6-3500: 18 355 Ft
Memória: KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G 9.462FtAmi hiányzik:
Ház: hát eltöltöttem egy-két órát böngészéssel és nem könnyű. Továbbra is Játszik a Lian-Li PC-Q07, de szóba jöhet a COOLERMASTER RC-100-KKP2-GP Elite 100 (bár lehetne egy kicsit esztétikusabb is), EPC3 kiesett mert nincs benne hely optikai meghajtónak, EPC2 játszhatna bár nem egy szépség, illetve találtam ilyeneket, hogy Realan E-MINI series I5 illetve I7. Ha jól értem a Lian-Li és Coolermaster házaknak hagyományos táphoz van nyílásuk ezért valahogyan meg kellene oldani a pico PSU kulturált rögzítését, hogy az AC-DC átalakítóval ne egyből az alaplapot rángassuk.
Merevlemez: akkor nézek 3,5-es green seagate winyót ahogy Pista0001 javasolta
DVD/BLU-RAY meghajtó: ezzel lehet, hogy még várok, vagy lehet hogy csak DVD lesz belőle
Távirányító: szerintem Logitech Harmony 300as lesz
Táp: tetszik ez a pico PSUs dolog, valószínűleg belevágok
Billentyűzet, egér, gamepad: no ezek jönnek majd utoljáraSegítsetek kérlek az alábbiakban:
1. Winyóból SATA2eset vagy SATA3asat kell néznem ehhez az alaplaphoz?
2. A távirányító hogyan fog kommunikálni a géppel? Adnak hozzá USB vevőt? Vagy infra érzékelőt is be kell szerezni hozzá?
3. Forgalmazza valaki Magyarországon ezeket a Mini-Box által gyártott pico PSU-kat? Vagy külföldről kell rendelni?
4. Tudja valaki, hogy honnan lehetne esetleg beszerezni ezeket a Realan házakat? Bármi tapasztalat velük kapcsolatban?
5. A hagyományos tápnyílással mit lehet kezdeni ha pico PSU-t használ az ember? Kitaláltak erre már valami kultúrált megoldást vagy kivezetést a hátoldalra?
6. Vagy hagyjam a fenébe a szarakodást a házakkal és vegyek egy EPC2-t? De gondolom azért ott is meg kell valahogy oldani a pico PSU csatlakozását...Köszönöm szépen, remélem egyszer összeáll a dolog.
wurci
-
wurci
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, ezek szerint fogok tovább válogatni, és jelentkezni az épülő konfiggal.
Házzal kapcsolatban nézegettem a Lian Li PC-Q07B-t ami elég pofás, és az ára is még kezelhető. Viszont ebbe rendes táp kell ha jól értem, és ilyenkor a paneltáp már felejtős ugye? Esetleg paneltápos házból hol lehet még nagyobb választékot találni, vagy melyik márkák esztétikusak, jók és megfizethetőek is? (Stirbi fórumtárs linkjén felül)
wurci
-
wurci
tag
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom a topicot, és elhatároztam, hogy médialejátszó helyett rátok hallgatok és megpróbálok összerakni egy HTPC-t. Amire használni szeretném: erősítőn keresztül HDTV-re kötve médialejátszás, esetenként internet, játék, és minden ami belefér. Az eddigiek alapján, amire ehhez szükségem van az egy csicsás HTPC, távirányító, wireless billentyűzet és egér, illetve valamilyen gamepad. Olyan 100körül reméltem, hogy ez meg tudna állni.
Még meglehetősen az elején tartok a válogatásnak, segítsetek kérlek a továbbiakban:
Alaplap: GIGABYTE GA-A75N-USB3: 22 803 Ft
Processzor: AMD A6-3500: 18 355 Ft- XBMC-t lehet ugye win7 alatt futtatni, és a fenti konfig simán elviszi őket?
- Gondolom 4gb memória kellene hozzá mit javasoltok márkában és MHzben?
- HDD?
- Javaslat házra? Nézegettem a thermaltake és a silverstone házakat, de azért azok már egy kicsit sokba kerülnek.
- Táp házzal együtt vagy külön?
- Távirányító? Milyen egyéb kütyü kell még hozzá, hogy működjön, valami infravevő?
- Billentyűzet, egér?
- Menő gamepad?Köszönöm szépen, minden javaslatot szívesen vennék.
wurci
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- PHILIPS(86PUS8807/12) 215CM ! 4K ANDROID + 120HZ AMBILIGHT ! AKCIÓ
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest