- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi319
tag
Lehet hülye kérdés, de egy elég érdekes és idegesítő problémába futottam, melyet nem újrarakással szeretnék megoldani, így inkább kérdezek. Találkozott már valaki olyannal, hogy betölt az xbmcbuntu és csak villog a tálcája? nem lehet rajta sehova kattintani, asztal az működik, és nem tudok belőle kijelentkezni. Valaki tudna tanácsot adni, hogy ez hogy lenne megoldható újra rakás nélkül?
-
tomi319
tag
Ha az xbmcbuntum az alábbi képernyőt mutogatja csak, van rá esély hogy életre keltsem még vagy csak reinstall segít rajta? [link]
-
tomi319
tag
válasz
zsigus #14163 üzenetére
Köszi, felraktam, szépen müködik, bár rendszerinfonál a menübe folyamatos 100%-os proci terhelést ír az egyik magra. Hang, samba, minden megy.
Más: Valaki használ közülletek ilyen vevőt: [link] Vagy, ha nem akkor milyen lehetőségeim vannak linux pontosabban xbmcbuntu alatt, hogy egy logiitech harmony-val összehozzam?
-
tomi319
tag
válasz
zsigus #14163 üzenetére
OpenELEC használtam, de xbmcbuntu mögött ott az egész oprendszer lehet használni, míg openelec alatt csak xbmc megy. ennek akkor utána probálok nézni hátha találok valamit, de sztem mennie kéne már. az alfát egyenlőre nem szeretném, mert már belőttem a rendszerem úgyhogy ezen kívül már minden megy
-
tomi319
tag
válasz
#68216320 #14161 üzenetére
720p és 1080P is van közöttük, mindegyik x264-es mkv, windows alatt ez a kártya vitte gond nélkül ebbe a konfigba. A proci egy két magos athlon x2-es cpu1 100% Cpu0 93% volt avatar alatt, többi alatt az egyik 50% másik 90-100% között. igen a driverbe is látszik, de nem mai driver van fent 11.8-as ha jól emlékszem
-
tomi319
tag
Xbmcbuntu hogy vehető rá hardveres gyorsításra? Kell valamilyen külön csomagot telepíteni rá? Próbáltam bekapcsolni a VDPAU meg a másikat is, de ugyanúgy prociból vitte a filmet. A vga egy hd 5670-es amd/ati kártya
-
tomi319
tag
XBMCbuntu-t valaki használ innen? Én a mai nap folyamán kipróbáltam, s eddig tetszik, de1 dolgot sajnos nem tudtam megoldani, hogy a tv felé kiküldje a hangot hdmi-n. A videó kártya egy amd 5670-es, s ahogy néztem 11.11-es catalyst van fent. Mit kellene beállitani, hogy legyen hang?
openelec alatt volt hang hw:1.3 beállítással, de it nem sikerült még... -
tomi319
tag
Megérkezett végre az 5670-es kártyám
Szépen megy minden, csak 2 dolog nem.
1. Nem tudom Hdmi-n kiküldeni a hangot
2. Ha beállítom, hogy a képfrissítési frekvenciát igazítsa a képkocka sebességhez akkor a 23.98 és 24 hz-es filmeket is 50-en játssza. Ha manuálisan állítom be akkor pedig 1000p-t ír a vga drivere és rossz a kép. Valaki segítene mit rontottam el?Egyébként a lejátszó Xbmc
-
tomi319
tag
Megrendeltem a HD5670-esemet hdmi kábellel most majd kiderül milyen
-
tomi319
tag
Hogy szoktátok ti altatni a vinyokat?
-
tomi319
tag
Valaki próbálta már az 5670-es Radeon-t HTPC-be? Ha igen minden videóval és funkcióval boldogul amivel a kistestvére (HD 5450) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged