- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee000
aktív tag
válasz
bajnokpityu #41224 üzenetére
Ne hidd, hogy nem tanulják meg egy nap alatt.
-
Tybee000
aktív tag
A topic összefoglalót miért nem egészítitek ki valami aktuális ajánlással?
-
Tybee000
aktív tag
Az hogy külön config app-van, már egy hatalmas mínusz a kodihoz képest. Amit meg az alkalmazáson belül is be lehetne állítani, annak pedig nem felhasználóbarát kezelése van. Pl.:
- A filmek sorozatok zenék mappát szerettem volna beállítani, de csak többed nekifutásra sikerült.
- Kiegészítőkkel/skinnekel ugyan lehet bővíteni, de azt egy weblapon kell keresgélni, letölteni, és még a vírusirtó is bejelzett rájuk.
- A videós metaadatok letöltésének forrását szintén nehéz konfigurálni, a beépített olyan lassú hogy beleőszülök, mire 40 filmet végigtol, ha esetleg nem fagy ki.
- A zenék beépített kezelője katasztrofális, (gondolom van rá jobb kieg, de az előző pont miatt ez tök mind1)Ezek az első tapasztalataim kb 3 óra nyomkodás után.
A Kodi-t is 3-4 órán keresztül nyomkodtam, mindent meg tudtam csinálni vele az alkalmazáson belül, amit szerettem volna, sok kiegészítő van, a skinnek is normálisak.
-
Tybee000
aktív tag
Lehet majd én is beszállok a HTPC-zésbe, gyerekkori álmom lenne
Első körben a szoftvereket próbálgattam és szerintem a Kodi használhatóságban 1 nagyságrenddel jobb mint a Mediaportal, ha csak mint médialejátszót tekintem. (tehát TV nélkül)
A mediaportal-on azt érzem, hogy próbál feature gazdag lenni, de ez néha a használhatóság rovására ment. Több olyan dologban is belefutottam, amit a kodiban egyszerűbb volt belőni.
Még biztos mind a kettőt fogom nyomogatni, majd elmondom mit tapasztalok, ha már a tanulási görbéken előrébb járok.
Nem flamewark akarok indítani, csak megosztottam a gondolataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Excel topic
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest