Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
A kijelzők kezelése az Nvidia driver feladata függetlenül attól hogy geforce 210 vagy 8800GT kártyáról beszélünk (nekem mindkettő van).

Jelenleg csak a 8800GT kártyával tudom szemléltetni a beállításokat mert a 210(HTPC) most pihen. Nálam az alábbi beállításokkal tökéletesen működik minden film MPC-HC lejátszóval, azzal a verzióval(már mint a lejátszó) amelyiknél már külön opció van az egyes frekvencia beállításokra teljes képernyős módban.
Az nvidia driver ami jelenleg fent van a 258.96-os és semmi mást nem tettem mint csatlakoztam a kijelzőket. Nem kimondottan Klón módba van hanem mindkét kijelző aktív a saját felbontásán(ez fontos). Az elsődleges kijelző legyen a monitor ami nálam a Samsung és az első DVI-re van kötve(210 esetén ez csak a DVI lehet VGA NEM), a TV-t pedig a második DVI-re kötöttem(210 esetén a HDMI). A következő beállításokat eszközöltem:

Egy film elindítása mindig az első számú kijelzőn indul el amit egyszerűen csak áthúzol a Másodlagos kijelzőre és nyomsz egy Fullscreen-t. Gondolom csak beállítás kérdése az is hogy egy adott program melyik kijelzőn induljon el automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest