Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Háát most lemértem a kedvedért (olvasgatva itt a wattokért folytatott harcok leirásait)....
Egy asus M2A alaplapom van BE-2400 procc két winyó meg 1 8600gs 2x1gb kingmax.....
Idle mód 80-90 w között mozog. stand by:4,2-4,6W kikapcsolva 3,2. Egy 8 vagy 9 éves 300-as FSP tápot használok, már csereérett.Van itthon HTPC egy aztali gép meg egy laptop két LCD monitor egy 72-es CRT tv + minden ami egy normál háztartásban. (mosógép mikró KVfőző blabla....) Igy havi 7k a villanyszámla tényleges fogyasztás után az durván 84/év annak a 17%-a 14k Ez tényleg nem kevés, de ha az a másfél watt nem lenne akkor is lenne 13k.
. A HTPC-nél meg nagyon nem mindegy hogy gombnyomástól számitott 5 mp-re vagy 2percre tudom használni.Tévedés ne essék én is elöször a fogyasaztását nézem 1 kütyünek amit megveszek, sőt a későbbi esetleges választásnál lehet döntő szempont is de szerintem ennyi áldozatot megér a használhatóság oltárán
-
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Es miert ragaszkodsz az XP-hez? Nalam az XBMC Live ugy negyvenpar masodperc korul bootol be ugy, hogy annak a felet a BIOS tenykedese veszi el (HW: Athlon 2600+, CF kartya IDE adapteren (de 5400-es laptop HDD-nel is kb hasonlo sebesseget produkalt)) es most, hogy Ubuntuek a 10 masodperces bootot celozzak (az XBMC Live egy lecsupaszitott Ubuntura epul) lesz ez meg jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Valami baja van a tápomnak
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. A HTPC-nél meg nagyon nem mindegy hogy gombnyomástól számitott 5 mp-re vagy 2percre tudom használni.