Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patice
üzenetére
48-144-ig freesync, de nem értek hozzá és úgy gondolom csak játékokban működik (pláne az nvidia kártyámmal, bár elvileg nem zavar be). 24-et egész biztos nem támogat natívan, nemhogy a 23.xxx-et. Azért érdekes, mert az ásatag projektorommal hdmi-n kimegy a 24, míg ugyanazon jRiver beállítások mellett (asszem
) a moncsi DP-n fix 144-et tol ki magából. Ez ugye egész számú többszöröse a 24-nek, de mégsem az igazi. Persze a projektor 24-e sem szép, ez a digitális utánhúzás nagyon szemzavaró volt mindig is. Tévém nincs 
szerk.: madVR-ben próbáltam custom képfrissítést beállítani a monitor tulajdonságoknál, de aszongya a vga driver letiltotta. Én úgy látom valójában a windows képernyővezérlés írja felül mindig a dolgokat, tehát amit ott beállítok (alapértelmezetten fullhd 144Hz), azt erőlteti át az egyéb komponenseken. De én azt nyilván nem szeretném piszkálni, hiszen akkor mindent is aszerint jelenít meg deafault
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) a moncsi DP-n fix 144-et tol ki magából. Ez ugye egész számú többszöröse a 24-nek, de mégsem az igazi. Persze a projektor 24-e sem szép, ez a digitális utánhúzás nagyon szemzavaró volt mindig is. Tévém nincs