- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Patice #55736 üzenetére
48-144-ig freesync, de nem értek hozzá és úgy gondolom csak játékokban működik (pláne az nvidia kártyámmal, bár elvileg nem zavar be). 24-et egész biztos nem támogat natívan, nemhogy a 23.xxx-et. Azért érdekes, mert az ásatag projektorommal hdmi-n kimegy a 24, míg ugyanazon jRiver beállítások mellett (asszem
) a moncsi DP-n fix 144-et tol ki magából. Ez ugye egész számú többszöröse a 24-nek, de mégsem az igazi. Persze a projektor 24-e sem szép, ez a digitális utánhúzás nagyon szemzavaró volt mindig is. Tévém nincs
szerk.: madVR-ben próbáltam custom képfrissítést beállítani a monitor tulajdonságoknál, de aszongya a vga driver letiltotta. Én úgy látom valójában a windows képernyővezérlés írja felül mindig a dolgokat, tehát amit ott beállítok (alapértelmezetten fullhd 144Hz), azt erőlteti át az egyéb komponenseken. De én azt nyilván nem szeretném piszkálni, hiszen akkor mindent is aszerint jelenít meg deafault
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest