- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #51851 üzenetére
Ma megérkezett a HDMI 2.1 kábel.
a TV-t össze kötöttem a PC-vel..
Az eredmény ugyanaz, mint a sima HiSpeed HDMI kábellel volt. (FHD 120Hz állítható, többi felbontáson 60Hz-is egészen 4K/UHD/2160p -ig bezárólag)
Akkor ez hogyan is van?Mondjam meg az LG-nek, hogy az állításuk helytelen? (ők mondták, hogy megfelelő kábellel a 100Hz minden felbontáson elérhető...és ennél a 2.1-es Belkin kábelnél nincs jelenleg jobb a piacon, ezért ezt választottam, vettem meg...)
Van valami teszt program, amivel ki tudom deríteni, hogy az adott kábellel xy felbontáson a 100Hz elérhető-e vagy sem? (nV vezérlőpultban az említett Hz-k beállíthatóak, a gyártó szerint ügye a TV-be 100Hz-s panel van)
Segítséget előre köszönöm!
UI:
A TV-ről kis infó (ha ez számít valamit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő