Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
ttower #46362 üzenetére
Ez azért nagyban függ az igényeidtől is. A (HTPC-vel szemben támasztott) legáltalánosabb és legtöbb igényt kielégíti az általad írt proci. De azért nem mindegy, milyen anyaggal akarod majd táplálni, illetve szándékozol-e képjavító szoftvereket futtatni (bár utóbbi is inkább VGA erőforrásaira támaszkodna, ami viszont ebben az - amúgy nem kicsit csinos - házban nem fog elférni).
A két alaplap között én egy lényegesebb különbséget véltem felfedezni - de ez is attól függ, számodra ez szempont-e: MSI rendelkezik m.2 csatival.
Amúgy MSI lapokkal nem volt dolgom, azokról így nem tudok nyilatkozni, Asrockok viszont eddig mindig kiválóan működtek, sosem volt velük gondom.(#46363) pitepeti71
Jaja, ez a bajom nekem is
Akkor böngészem tovább a netet/videókat, ha lesz időm... aztán majd megosztom, ha találtam valami érdemit (hátha mást is érdekel - mivel én vásznon használom, így, különösen vendégek esetén, tök nagy hangulatot tud csinálni egy ilyen kis apróság).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest