Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Asus P8Z77-V. dVGA-m nincs, az alaplapi gpu-t használom.
Nézd meg a képet jobban, ha a felsőre van állítva, akkor megy csak képpel. Azzal nincs is gond. az alsóval van a gond, az a hangkártya. Amit lehet optikaira vagy HDMI-re beállítani.
Tehát az alsó az alaplapi hangkártya, ami nem megy sehogy, se képpel, se anélkül.
Szerintem arról lehet szó, hogy mivel nincs dVGA a gépemben, csak az alaplapi, HDMI csatlakozóból pedig csak egy van, azt pedig lehet használja az Intel gpu, ezért nem működik a Realtek audio.
De egyet enm értek, miért működött fél percig.
Az erősítőről lecsatlakoztattam a tv-t is utána, be ne zavarja esetleg. Beledugtam a HDMI-t BD-be, DVD-be, egyikkel sem jó.
Tehát a képen az alsó három a hangkártya, felső az Intel IGP hang. Minden működik, kivéve az alsót, aminek lehet az Intel IGP az oka, esetleg letiltja a HDMI-t a Realtek audio számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- PlayStation 5
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest