- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
krichd1 #29973 üzenetére
Én nem izgulok, de köszi az aggódást
Azt tudtátok, hogy a hama nem egy sufni üzlet, aki csak hordja be a felcimkézett kínai vackokat? (bár OEM cuccokat logóztatnak ők is, azért csak 90éves múlttal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzéssel és logisztikával)
Biztos nem sokan tudnak róla, de a felelősségbiztosításuk kiterjed az általuk forgalmazott termék, gyártási hibából eredő meghibásodások okozta károkra is.
Ha falitartójuk miatt leesik a TV-d (és az bizonyíthatóan anyaghiba miatt történt, nem pedig a tipli fordult ki a falból), akkor kifizetik a tartód, a TV-d, és az alattuk megsérült bútort/burkolatot. Ismerősöm a legolcsóbb kis szutyi notebooktáskájukat vette meg (ezt mondjuk nem is értem, miért), majd annak a fém karabínere belül átlyukasztotta a bélést és rommá karmolta a gépet. Ki is fizették neki.
Szóval, ha ez a NB táp hazavágná a gépemet, akkor majd fizeti a biztosító. Elhiszem, hogy elkerülhető lenne a kellemetlenség, ha más márkát vennék, de nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük, ellenben mással már igen (akkor mi a garancia, hogy egy nagy név 0% hibaaránnyal dolgozik és nem pont én fogok ki mégis egyet, ami majd kinyiffan - de legalább fizettem érte 10× árat)
Magyarországon annyira erős ez a sztereotípiákból építkezés - pl. csak a folkszvágen az autó... hadd ne mondjam, mennyi gond volt a céges golfokkal és skodákkal - az összes állt traileren/út szélén, 30ezrenként vezérműlánc, legalább egy, de akár két motorgenerál, hengerfej, dugattyúkar törés, elektromos gondok stb, pedig mindet úgy kezelik az üzletkötők, mint a sajátjukat - 4-5éves korukban úgy adjuk le őket, mintha kb 1éves tesztautók lettek volna egy szalonban.
Szóval én nem zárkózom el a B-brandektől sem. Asus-t istenítik sokan. Nekem csak egy volt, de azzal csak a gond. Azután egy Giga, amivel semmi gondom, majd onnantól kizárólag a sokak által lesajnált Asrock lapokkal dolgozom. Teljesen hibamentesen, remek teljesítmény mellet, kiváló áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest