Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz CactuS #28781 üzenetére

Ti tudjátok :) Az openelec csak egy az alternatívák közül, bár talán az egyik legjobb. Youtubera van plugin, remekül működik XBMC alól (szerintem kényelmesebb, mint böngészőből), meg van böngésző is. A filrendszer lehet nyugodtan NTFS is, a linux kezeli, egyéb kompatibilitási gondot meg nem tudok elképzelni. A samba révén látják a megosztást a Windowsos gépek is, és az egész linuxból nem látnak semmit (Openelec esetén), mivel kapásból az XBMC jön be. Én is teljesen nulla vagyok linux téren, de mégis sokkal szimpatikusabb az Openelec (linux) erre a célra, mint a Windows. Illetve ahogyan korábban említettem, Windowsos géppel együtt használom, amire szintén telepítve van az XBMC és az Openeleces megosztást használom forrásként, tehát ha tabletről akarok filmet nézni, akkor simán ugyanazt a felületet kapom, mint amit a HTPC-n is látok, ugyanazzal a tartalommal, pedig két külön OS fut alatta :) Ja és a HTPC-m egy G1610T-s Celeron, 2GB rammal és egy HD6450-el ;) Na de ennyit a linuxról/Openelecről :)

Új hozzászólás Aktív témák