Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
lord_devil
üzenetére
Szia!
Szétválogatás alatt azt értem, hogy külön mappa van minden cimke számára. Nem tudom pontosabban leírni, ezért példa: Download mappán belül sorozatok, filmek, zenék mappa. Watchdir-ként be van állítva, és ha a filmekhez teszem a .torrent fájlt, akkor rögtön "Film" címkével látja az adott állományt, és ha kész, akkor a Film mappámba teszi a készen letöltött cuccot. Ha a sorozatok mappába dobom a .torrent fájlt, akkor sorozatként címkéz, és a végtermék a sorozatok mappába kerül. És így tovább. Bocsi, hogy nem túl szakszerűen írtam le, jobban nem tudom.

Szóval erre gondolok. Ilyesmit tud pl a Transmission? A telepített rendszered mennyi helyet foglal nagyjából? Debiant is lehet telepíteni pendrive-ra? Érdemes? Elég kényelmes megoldás most, hogy pendrive-ról fut az OE, és így a teljes HDD egyben van, nem kell külön particionálni.
@Dave™: Szintén köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest