Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Holisztikusan
gondoltam az optimalizált rendszerre. Tehát ha összeválogattuk az elérhető legjobb hardvereket, beállítjuk a legjobb lejátszó szoftvert, akkor talán egy bazi nagy vásznon egy jó minőségű vetítővel lehet különbség képminőség terén is a 2-3 favorizált oprendszer között. Mondom ezt úgy, hogy amíg hangban nyilvánvaló volt a különbség, addig képminőség terén semmi 8.1 vs Server között, pedig rám lelet mondani, hogy minden hülyeségre képes vagyok, ha képről van szó, eszementebbnél eszementebb időpocsékoló tesztekre is, de itt placebo sem jelentkezett.
Talán majd következő életemben Sim2 SuperLumisszal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Router gondok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
gondoltam az optimalizált rendszerre. Tehát ha összeválogattuk az elérhető legjobb hardvereket, beállítjuk a legjobb lejátszó szoftvert, akkor talán egy bazi nagy vásznon egy jó minőségű vetítővel lehet különbség képminőség terén is a 2-3 favorizált oprendszer között. Mondom ezt úgy, hogy amíg hangban nyilvánvaló volt a különbség, addig képminőség terén semmi 8.1 vs Server között, pedig rám lelet mondani, hogy minden hülyeségre képes vagyok, ha képről van szó, eszementebbnél eszementebb időpocsékoló tesztekre is, de itt placebo sem jelentkezett.