- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Na ma volt lehetőségem egy LG BD660-as lejátszóval és egy eredeti Avatar 3D BD-vel kipróbálni.
Sajnos ugyanaz a helyzet.
Egyértelműen crosstalk - de lehet az ilyen mértékű? Nem csak egy alig észrevehető sáv a képelemek szélén, hanem konkrétan elcsúszott, gyengébb minőségű kép. És persze minél távolabb van a fókusztól, annál erősebb a hatás. (ha lecsukom az egyik szemem, akkor a "tiszta" kép egyik oldalán jelentkezik a csúszás, ha pedig a másikat, akkor a másik oldalon).Holnap megpróbálom elérni a Sharpot, hátha tudnak mondani valami bíztatót.
Köszi mindenkinek még egyszer. -
FishAir
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Szerintem ne rágódj ezen ennyit. Én megnéztem 3 filmet azóta ott porosodik a szemüveg a polcon. Nekem nem jött át a dolog. Mondjuk feleségemnek igen, de hát szegény nem tud mit tenni, egyszerűen lusta vagyok windowst felrakni csak ezért. Ha meg vagy elégedve egyébként a tv-vel hagyd a (p.) fenébe. Ahogy a művelt francia mondaná: Let it go.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest