Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Rosszul fogalmaztam, más nem használja és filmezésnél tényleg csak az egyik HDMI kimenet aktív (ami az erősítőbe megy) és így is fenn áll a probléma, most teszteltem újra: 21,0 Mbps kép és Angol DTS-HD MA 7.1 @ 5445 Kbps hang mellett szörnyen akadt. Az átváltás pedig sikeres volt 24hHz-re, tehát az a beállítás ok.
Inkább az a kérdés, hogy mit nem telepítetettem, nem? A program mellett kellene valami kodeket stb, K-lite van fenn km playerhez régről (fél éves).
Ezen kívül még1 kérdés: egy HTPC képminőségben veri a médialejátszókat?
Lehet, hogy csak a beállításaim rosszak, nincs valami guide (angol is tökéletes), ahol le van írva, hogy win7ből hogyan lehet BD50 lejátszót varázsolni HDMI kimenetre XBCM-en keresztül?
upd.: esetleg az amd catalyst babrálhat bele?
Tibi
-
törölt tag
Nálam sem, el sem tudnám képzelni, hogy az asztalin mozizzak, de megértem akik nem akarnak (feleslegesen) médialejátszóra vagy HTPC-re költeni. Gondolom sokaknál a szoba adott, és így egyszerű megoldani a filmnézést, ha már ott van a pécé is. Lehet egyébként klónozott módot is használni, ilyenkor nem huzigálod az egeret. Mindkét megjelenítőn azonos a tartalom, tán ez a legegyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Path of Exile 2
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi