- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Sztem normál ODD megy bele, csak egy lenyíló ajtó mögé kerül:
![[kép] [kép]](http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_AccessibleDVD.gif)
Tüzetesebben átnézve ezt az oldalt [link], felülvizsgálnám eddigi álláspontomat
, egyszóval korábban baromságot mondtam...
Szóval a hozzáadott riser cardon (''Build-in Riser Card'') 3db csatlakozó van: 1db PCI-Express és 2db PCI, sebességtől függetlenül, tehát a számok nem a csatik sebességére, hanem darabszámára vonatkoznak, nézd a képet:![[kép] [kép]](http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_Build-inRiserCard.gif)
Gyanús is volt, hogy egy sima passzív riser card miért korlátozná az átviteli paramétereket (mellesleg nyilván tudja korlátozni, de ezt most hanyagoljuk...), tehát ez minden bizonnyal használható a te kártyáddal.
És !!!!. Lejjebb az oldalon van egy Optional Parts rész, azt érdemes elolvasni, illetve megnézni ebben a részben az Installation Guide gombon lévő oldal információit, képeit.
Mindazonáltal továbbra is fenntartom azt a korábban többször is hangoztatott álláspontomat, hogy mielőtt valaki megvesz egy drága HTPC házat, nézze meg testközelből egy boltban, vagy máshol... Nagyon másmilyen tud lenni élőben, mint a képen...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Ha slim akkor nem..kicsi pénzért lehet már venni slim rw-t, 10-15k között akár piot is. Vagy veszel külsőt..amelyik szimpatikusabb.
#1735 freddirty : sztem is sok mindenhez kevés a via, meg elég drága is, egy 3600-os vagy 3800-as x2, 0.8-0.9V-on 1 ghz-en, csak bordával venti nélkül kényelmesen eldöcög, ez elég HD moviekhoz is, meg sok mindenhez, ha valaki csak HTPC célra akarja építeni a gépet, akkor sztem ezt érdemes venni, lap+proci +van 30k-ból. Olyan lapot is láttam már, ami bekapcsolás nélkül tud mp3-at..tán valami asus lap volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, egyszóval korábban baromságot mondtam...