Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Sajnos ettől féltem, ezért is kérdeztem inkább rá. Találtam egyébként képeket egy használt példányról, ezek alapján valamivel már jobbnak látom szellőzés szempontjából a helyzetet.
Azt elfelejtettem írni, hogy főként TV-hez kapcsolt médialejátszóként (blu-ray, blu-ray 3D, youtube, zenetár stb...) szeretném használni, egy kismértékben alulfeszelt A8 3820-al, vagy egy kisebb Trinity-vel, nagyon nagy terhelés így szerintem nem igazán lépne fel. Ezek alapján sem ajánlott?Néztem egyébként már nagyon sok házat, többek közt a CM Elite 120-at is, ami nagyon tetszik, viszont a HTPC a TV közvetlen közelében lenne az erősítő stb. mellett, emiatt oda külsőleg (leginkább az előlap négyzetes kialakítása miatt) az én elképzelésem szerint nem illik. Ezért is kerestem valami egyszerű lehetőleg fekvő (max. élére állított) házat, amin nem látszik pl.: az előlapi zöld, rózsaszín audió kimenet, viszonylag egyszerű, nincsenek hatalmas logók rajta, nem gagyi hatású, és tud fogadni egy ilyen konfigot.
Ha valakinek esetleg volna ilyen házra ötlete azt szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Adventi kalendáriumok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi