Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz26

senior tag

válasz HeavyToys #14678 üzenetére

Sajnos ettől féltem, ezért is kérdeztem inkább rá. Találtam egyébként képeket egy használt példányról, ezek alapján valamivel már jobbnak látom szellőzés szempontjából a helyzetet.
    Azt elfelejtettem írni, hogy főként TV-hez kapcsolt médialejátszóként (blu-ray, blu-ray 3D, youtube, zenetár stb...) szeretném használni, egy kismértékben alulfeszelt A8 3820-al, vagy egy kisebb Trinity-vel, nagyon nagy terhelés így szerintem nem igazán lépne fel. Ezek alapján sem ajánlott?

Néztem egyébként már nagyon sok házat, többek közt a CM Elite 120-at is, ami nagyon tetszik, viszont a HTPC a TV közvetlen közelében lenne az erősítő stb. mellett, emiatt oda külsőleg (leginkább az előlap négyzetes kialakítása miatt) az én elképzelésem szerint nem illik. Ezért is kerestem valami egyszerű lehetőleg fekvő (max. élére állított) házat, amin nem látszik pl.: az előlapi zöld, rózsaszín audió kimenet, viszonylag egyszerű, nincsenek hatalmas logók rajta, nem gagyi hatású, és tud fogadni egy ilyen konfigot.
    Ha valakinek esetleg volna ilyen házra ötlete azt szívesen veszem.

Új hozzászólás Aktív témák