Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozso1
tag
Igen tudom azt akarnám használni, mármint a belső freki váltót de nem jó. Illetve váltani vált de akad minden frekin. Sőt ha nyomok egy CTRL-J, a két vonal teljesen együtt fut és mégis akad.
A hardver nem hiszem hogy kevés, adataimnál látható. Egyébként próbáltam az MPC-HC-t madVR párost és az jól váltja a frekit de ott meg nincs DXVA és egy erőmű kell hozzá ill. lobban melegszik, pörögnek a ventik, hangosabb a cucc.
El nem tudom képzelni hogy a mai technikai szint mellett, ne lehetne ezt megoldani.........vicc, bábszínhááááááááz! -
drdr
senior tag
Ion-on 24, 25 és 29.9fps rendben van, de a 23.976 droppolt rendesen XBMC-vel
A droppolást hol látod? O gombot lenyomva a billentyűzeten? Nekem az nem mutat semmit, induláskor általában beáll valamennyire, 0 vagy pár frame-et dob, utána nincs drop, de szaggatás van. Főleg kamera fordulásnál látom, a mozgás indulásakor párat ugrik, utána folyamatos. De ha megy a szaggatás, akkor az 25fps halálosan szar, mintha 15fps lenne...
A script engem is érdekelne, és megnézem az mpc-hc külsőként.... Ez esetben az xbmc tolja ki a hangot továbbra is? Azzal nincs bajom.
Vajon az XBMC fejlesztők ismerik ezt a szaggatásos gondot? Esetleg érdemes lenne megpendíteni a témát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest