- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #25918 üzenetére
Igen, pontosan arra. Amíg ott nem jelenik meg valami, addig nem fog hang kijönni a HDMI-n. Driver probléma.
Gondolom az audio output device sorban is csak egy lehetőséged van, az analóg kimenet.
-
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #25916 üzenetére
Az XBMC rendszer hangbeállításainál a passtrough résznél nem azt az eszközt látod/választod, ami fogadja a hangot (erősítő, TV, soundbar), hanem a HW eszközt, amin ki akarod küldeni a hangot. Ha pl van optikai és HDMI kimenet a HTPC-n, akkor ezek között tudsz választani.
Ha ott nincs semmi, akkor szerintem hiányzik valami driver a HDMI hangkimenethez.
-
Celtis
veterán
válasz
gjanner #25904 üzenetére
Szerintem kényelmesen megfér a két funkció. Nyilván általános érvényű választ nem lehet adni, a konkrét vas és a tervezett terhelés ismerete nélkül.
Ami mérvadó lehet, hogy egy általános otthoni NAS-nak a maga kis takarékos CPU-jával sem okoz gondot torrentek letöltése közben egy-két HTPC kiszolgálása, -
Celtis
veterán
válasz
vjozsef #25896 üzenetére
Az XBMC-ben a LiveTv megjelenése és szolgáltatásai mondjuk a filmes médiatárhoz képest elképesztően szegényes.
Tegyük újra hozzá, hogy én műholdazok, ahol több ezer csatornát kell kezelni, és nem pár tízet, mint egy földi tuner esetén.Csatorna csoportok listából közvetlen kiválasztása nincs, csak körbeléptetés
Csatorna nevek sorba rendezési lehetőség nincs, semmilyen szempont szerint
Csatorrna keresési lehetőség nincs
Csatorna szűrési lehetőség (szolgáltató, műhold, típus, stb szerint) nincs.A TVheadend csatorna web-es felülete teljességgel használhatatlan ilyen sok csatorna esetén. Kénytelen voltam egy alkalmazást írni, pedig nem vagyok programozó.
Bármilyen kicsi módosítás esetén a TVheadend lsitában, az XBMC totálisan összekeveri a csatornákat, azaz mindig törölni kell az adatbázist, ami nem vészes, csak felesleges klikkelgetés.Az egészből az látszik, hogy kevesen használták eddig és ezért nemigen fejlesztették. Elvileg a Gothamben sok újítás lesz.
-
Celtis
veterán
válasz
chesterboy #25887 üzenetére
Például az OE az egy létező, élő, támogatott valami szemben az XBMC freakkel, ahol ha jól látom kb. 3 éve volt az utolsó release.
Egyébként az OE lényege, a végletekig lecsupaszított oprendszer. A benne lévő XBMC a felhasználó szemszögéből szinte tökéletesen ugyanaz, mint a windowsban.
-
Celtis
veterán
válasz
vjozsef #25880 üzenetére
A DVB-S az ugye digitális. Olyan ritkán veszek fel, mint a fehér holló. Az biztos, hogy a timeshift nem túl stabil.
Reklámot legfeljebb áttekerem, mert a felvételeket nem tartom meg. A TVHeadend elvileg el tud indítani külső reklám eltávolítót a felvétel elkészülte után. -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25723 üzenetére
Csak azt írta, hogy online sorozatnézés...
Akkor meg kell nézni, hogy az adott oldalhoz gyártott-e valaki add-ont. Ha elég frekventált a hely, akkor lesz hozzá megoldás. pl. [link] -
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #25719 üzenetére
Nem tudom hogyan áll az XBMC. Hiába van sok mag és HW-es gyorsítás, ha SW ezeket nem használja.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #25717 üzenetére
A BT hangszóró egyszerűen működik, mint a facsipesz. Amint csatlakozik az eszköz, akkor a belső hangszóró helyett arra küldi a hangot az android. Az alkalmazásoknak nem is kell tudniuk róla. Viszont ez mind csak sztereó hang.
Én inkább a kép miatt aggódnék, hogy nem lesz-e akadás az androidon.
-
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #25712 üzenetére
Ha mindig ugyanazt az audio kimenetet akarod használni, az kifejezetten jó. A gond ott kezdődik, ha többet is akarsz felváltva használni.
Az XBMC remote-ot felejtsd el gyorsan. Yatse-t kell használni helyette, ami sokkal többet tud. A filmeket is el tudod indítani telefonról. Ugyanúgy tudsz böngészni köztük mint a TV-n: cím, műfaj, tartalom, borító, mindent látsz. Csak emiatt nem kell bill+egér.
-
Celtis
veterán
válasz
kopidoo #25703 üzenetére
Először is engedélyezned kell a samba megosztást az openelecben. (Programok/Openelec conf). Utána a Win7-ben a Számítógép/Hálózatokban tudod betallózni a HTPC-t, és azon belül a megosztott mappákat.
Ha nem jelenne meg a gép neve, akkor a keresősorba a \\htpc_ip_cime\ írd be.
Az OE-t SSH-n is el lehet érni. Ehhez az ingyenes "putty" alkalmazást kell használni. root/openelec a login.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25700 üzenetére
Reméljük kijavítják.
Vagy el lehet kezdeni a fórumokat túrni a megoldás miatt. -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25690 üzenetére
Igen, úgy néz ki ez az.
Valószínűleg egy próbát megér. -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25689 üzenetére
Ez az Openelec 4.0, azaz a Gotham XBMC-re épülő OE topicja. Le tudod tölteni az utolsó nightly buildet, illetve tudod követni a topicot, hogy hol tart a dolog. Nyilván van benne még hiba, de fogalmam sincs mennyire stabil, nem foglalkoztam vele.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25686 üzenetére
[link]Próbálkozhtasz nighlty buildekkel.
A TV-t nem lehet becsapni? Vannak TV-k ahol PC-nek elnevezve a HDMI bemenetet másként viselkedik.Esetleg HDMI->DVI átalakító?
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25683 üzenetére
A Gothamban (XBMC 13-as verzió) fog jönni a limited/full color range állítási lehetőség. Ez még egy kis idő mire az Openelecben is elérhető. [link]
A TV-nem nem lehet kompatibilis beállítást választani? -
Celtis
veterán
Akkor vegyél neki pont ugyanolyat és nem lesz csalódás.
Nem tudom megállni a rosszmájúságomat, miszerint tényleg pont ugyanolyan kell az illetőnek, vagy arra sikerült rábeszélni?
Én az ilyet elkerülendő, először megpróbálom kiszedni a delikvensből, hogy neki mi is lenne a fontos, ezután bemutatok pár alternatívát és hagyom, hogy kiválassza magától, amire először is gondoltam
-
Celtis
veterán
válasz
szuszinho #25663 üzenetére
Csak egy tipp. A rendszer/hangbeállításoknál a rendszerhangok engedélyezése. Szintén ellenőrizni kell, hogy a lejátszó eszköz és a passtrough eszköz ugyanaz legyen.
Amúgy sokkal elegánsabb lenne egy plugint találni, ami az XBMC felületen belül indítja el az online TV nézést. Csodálkoznék, ha nem lenne.
-
Celtis
veterán
válasz
canniball #23923 üzenetére
A TV-den ki van kapcsolva a túlpásztázás? Mert illene tökéletesen passzolnia.
Ha egyáltalán XBMC-ről van szó, a megoldás az, hogy a képernyő kalibrációt lejátszás közben kell elvégezni. Ugyanis ahány féle képfrissítést használ az XBMC, annyi külön kalibráció tartozik hozzá. Tehát ha megy egy film, és kilóg vagy képarány probléma van, akkor lejátszás közben enter gomb és ott a képbeállítás menü megnyitása, melynek legalján van a kalibrálás.
Azt is meg lehet csinálni, hogy menüben lépegetsz végig az összes használt frekvencián (24, 50, 60), és egyenként kalibrálod, de a fent említett módszer szerintem jobb.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25564 üzenetére
Váltás a menü és az aktív lejátszás között a TAB gombbal lehetséges. Ez nem skin függő, az XBMC így működik.
-
Celtis
veterán
válasz
canniball #25462 üzenetére
Szerintem az OE, ahol legkevésbé fordulhat elő ilyen. Az oprendszer fix, nem kell piszkálni. Amit a user hozzáad plugin, beállítás stb, az meg mind tökéletesen el van szeparálva.
Nem mondom, nekem is volt többször, hogy nem értettem a viselkedést vagy az eltérést két rendszer között. Volt, hogy újrahúztam egy szűnni nem akaró hülyeség miatt, ami meg is javult, de elég hamar rájöttem, egy gombnyomással ki/bekapcsolható az a bizonyos viselkedés...Szóval és inkább user errort gyanítok.
-
Celtis
veterán
Nálam 99%-ban mindent megold az universal scraper, bármiféle manuális beavatkozás nélkül.
Az universal scraper ahogy a neve is mutatja, meglehetősen univerzális, sokféleképpen lehet beállítani. Ezért szerintem a beállításokkal lesz a gond.Például milyen adatbázisokat állítottál be? A port.hu tűnik kézenfekvőnek, de én pl. a tmdb-t használom.
Ha nagyritkán egy-egy film címe vagy tartalma nincs meg magyarul, felmegyek a weboldalukra és hozzáadom. Ez az a bizonyos 1% manuális tevékenység. -
Celtis
veterán
-
-
Celtis
veterán
Gyorsan rákerestem és úgy néz ki, hogy ez a hiba 3.2.4-en jött be, viszont általában nem okoz gondot, folytatódik a boot, ezért a case-t le is zárták.
CaseAzt javaslom, hogy próbáld ki 3.2.3-mal. Ha nem találod a hivatalos forrást,
itt találsz régebbi image-eket. Igaz ezek custom buildek, de minimális az eltérés. Én is ezeket használom.Ha szánsz rá időt, nyiss egy új case-t a problémádra. Szerintem nagyon hasznos lenne.
-
Celtis
veterán
válasz
punish3r #25376 üzenetére
Mielőtt döntesz az oprendszerről, vess ide egy pillantást: Openelec Ha dedikált HTPC lesz a gép, akkor ez egy jó alternatíva.
Akár egy pendriveon 15 perc alatt kipróbálhatod. Ez biztosan tudja, hogy a kép a HDMI-n, a hang pedig az optikai csatlakozón menjen ki. Én is így használom. -
Celtis
veterán
válasz
Warter #24861 üzenetére
Ha a gúnyos megjegyzés helyett visszaolvastál volna 24801-ig, akkor látod, hogy lejátszási problémával indult a dolog. Konkrétan erre a problémára javasoltam az Openelecet. Utána kérdés volt hogy igen ám, de helyi hálózaton tudja-e a fájlmegosztást, erre is válaszoltam, hogy igen tudja, aztán jött a távoli ébresztés, streamelés, stb, amit továbbra is tartok, hogy nem a topic témája, inkább NAS kérdés.
Ha még sokkal visszaolvasol, akkor azt is megtalálod, hogy milyen kalandosan jött össze bigdady brazosa. Mennyien próbáltunk (magam is) segíteni éleszteni azt a gépet. De az emlékezet rövid...
-
Celtis
veterán
válasz
bigdady #24854 üzenetére
Itt sok különböző dologról van szó.
1. Azt javasoltam, hogy ha a Brazost csak HTPC-nek használod, akkor az Openelec bőven jó rá, kár windowssal küszködni.
2. Kérdezted a windows fájlmegosztást és torrentet, amit ez a rendszer is tud.
3. Vannak extra igényeid. Távoli ébresztés - ez nem oprendszer függő. NAS funkciók, távoli elérés - Rossz topicban jársz. -
Celtis
veterán
válasz
bigdady #24849 üzenetére
A win fájlmegosztás hogyan működik az interneten keresztül? Úgyanúgy meg a samba is.
Ha távolról akarom elérni a fájljaimat, akkor az nekem NAS kérdés, és nem HTPC. A HTPC, mint a neve is mutatja egy házimozi eszköz.
Ettől függetlenül íme egy link Plex media szerver addon Openelechez. Fogalmam sincs, hogy mire jó és mennyire működik.
-
Celtis
veterán
válasz
Vincsó #24844 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy különbség van a paneltápok hatásfokában. A 12V a legterheltebb ág, és azt csak kapcsolniuk kell, hiszen a bejövő feszültség is 12V. Szabályozás azon a körön nincs.
(Persze van olyan picoPSU, ami a 12V-ot is szabályozza, más is az ára, és az alkalmazási területe)A tápkocka hatásfoka lehet érdekes, de az meg úgyis kb. 80% lesz. Legfeljebb baromi drágán pár százalékkal jobb.
Az említett ház semmiben sem rosszabb, mint egy átlagos tápkocka+picoPSU, csak sokkal olcsóbb, és még jól is néz ki.A tápkábel hangminőségre tett hatását inkább meg sem hallom. Nekem ezektől feláll a szőr a hátamon.
Felesleges magyarázni, hogy hallod a különbséget, mert ezirányú kétségem nincs, csak a jelenség magyarázatában van gyökeresen más nézőpontom. -
Celtis
veterán
válasz
bigdady #24845 üzenetére
Samba share-t tud az Openelec. Az ugyanaz, mint a windows fileshare, ugyanúgy látszik más gépeken.
Érdemes lehet kipróbálni. Akár egy pendrive-ra is telepítheted 3 perc alatt, és megmarad a telepített win.Nemrég csináltam egy ilyen HTPC-t E350M1 lappal. Pendriveról 30 másodperc alatt bootol az Openelec (teljes üzemkész állapotig), pedig azon nincs is USB3, mert ez a fajta már nem kapható.
-
Celtis
veterán
Igen, pontosan ez történik fallback angolra.
Egy kivétel. A műfaj megnevezés az nem lesz magyar. Mivel nekem a legjobb esetben is vegyesen jött össze, ezért inkább most már angolra állítom. Így legalább egységes.
Ha nagyon kell a magyar tartalom, akkor felmegyek a www.themoviedb.org oldalra és hozzáadom magyarul, aztán befrissítem.
-
Celtis
veterán
Az Universal Movie scrapert kell használni. Be lehet állítani, hogy mi a preferált nyelv. Az adatbázis forrásként viszont nem a port.hu-t kell megadni, hanem a tmdb-t.
Már hónapok óta nem kellett kézzel hozzányúlnom, pedig a gyerekek százával szedik le a filmeket. Mindent megtalál. Max. egy-két esetben nincs magyar tartalom, csak angol. Persze lehet, hogy azért van ez, mert a kölcsönzőben jó nfo fájlt mellékelnek a filmekhez.
-
Celtis
veterán
Engedd meg, hogy kijavítsalak.
Nekem vannak/voltak AMD-s lapjaim, ahol nem ment az USB-s billes ébresztés sem. Nyilván ott nem megy ki az 5V.
Összemosol két dolgot.
1. Van-e 5V az USB kimeneten az USB-re dugott kütyü meghajtásához
2. Képes-e bekapcsolni az alaplap, ha az USB-re kötött egér vagy billentyűzet valamt küld.Ahogy említettem nekem mindkét AMD-s alaplapom kiadja az 5V-ot az USB csatlakozókon, de egyiket sem lehet USB-ről bekapcsolni normál billentyűzettel vagy egérrel.
Azt külön kihangsúlyoznám, hogy a PC kikapcsolt (S5) állapotáról van szó, és nem az alvó vagy standby (S3)-ról. Utóbbi esetben ugyanis simán megy az USB-ről történő ébresztés.Asrock-on van külön ilyen tüske, amin kimegy az 5V mindig:
Ennek a tüskesornak nem (csak) az a lényege, hogy rajta van az 5V.
Ha megnézed a középső két szál nem USB adatvezeték hanem az infra adatátvitelt szolgál. Nem az USB vezérlőre megy, hanem egy infra dekóder IC-re.
Ha erre a tüskesorra dugod a csatlakozót az előlapi USB port már nem USB. Oda csakis és kizárólag az infra vevő modul dugható. Legalábbis más nem fog működni.
Ezzel nem azért lehet éleszteni a gépet kikapcsolt állásból mert ott az 5V (persze az is kell), hanem azért mert az infra dekóder működik, és a kimenete képes az alaplap bekapcsolására.Mivel az is változó, hogy egy alaplap ad-e 5V-ot az USB portjain, illetve az is, hogy bekapcsolható-e az USB porton (én még ilyet nem láttam), nem véletlen az imon megoldása, ahol az 5V-ot közvetlenül a tápcsatlakozóról veszik, a bekapcsolást pedig a bekapcsoló nyomógomb rövidrezárásával végzik. Ez a tuti.
-
Celtis
veterán
Na erre kíváncsi lennék.
Nekem a PC-m és a HTPC-m is ad ki 5V-ot az összes USB csatiján kikapcsolt állapotban. Mondjuk a PC-n van valami áramkorlát, mert a külső HDD nem tud felpörögni, csak próbálkozik. A HTPC-n nincs ilyen, az vígan pörgeti.
Ennek ellenére egyik gépet sem lehet USB-n bekapcsolni. A BIOS-ban engedélyezve van a wake-up by Mouse/keyboard, de semmi hatása. Az egyik BIOS-ban még oda is van írva, hogy PS2, szóval ez bizony csak PS2-n megy.
A neten nemigen találtam bármi utalást, hogy power-offból USB-n be lehetne kapcsolni gépet, persze lehetnek kivételes alaplapok.
A lentebb linkelt Asus MCE távirányító és vevő trükkös, ugyanis az USB kábelt az alaplapi CIR csatlakozóra kell dugni, így a két előlapi USB csatlakozóból az egyik a vevőé lesz, a másik lesz csak USB. Egy ilyen vevő elég drága (kb. 5000 az ebay-en), de kiváltható egyetlen infra vevő csippel (TSOP 48xx 200ft) és egy szinte akármilyen távirányítóval az alaplapi vevő univerzalitásának köszönhetően. Ez a kombináció be tudja kapcsolni a gépet. Ilyen CIR csatlakozó van pl. a közkedvelt Asus E350M1 lapon.
-
Celtis
veterán
válasz
slashing #24494 üzenetére
Amire eddig jutottam.
- Konfiguráció nélkül kezeli az XBMC-t (legalábbis Openelec alatt)
- A gond a piros bekapcsoló gombbal van. Alapból nem a kikapcsolás menüt indítja. Kérdéses, hogy a megfelelő mapping megoldható-e. Legrosszabb esetben egy másik gombra fog kerülni a kikapcs.
- Készenlétből csak a piros bekapcsoló gomb indítja el a HTPC-t. Ez kicsit érthetetlen, mert alapból bármelyik billentyű lenyomásra indulnia kéne, de végülis jó.
- Kikapcsolt állapotból USB-n nem lehet bekapcsolni a PC-t. Kerülő megoldás USB/PS2 átalakító használata lehet, mert általában a BIOS támogatja a PS2-ről történő bekapcsolást. De egyszerűbb a készenlét használata teljes kikapcsolás helyett. -
Celtis
veterán
Openelechez használok egy ilyen közönséges MCE távirányítót.
Tulajdonképpen az alap funkciók mennek. A leginkább a ki/bekapcsolás hiányzik. A kikapcs gomb valami menüt nyit meg (nem a kikapcsolás menüt).
Tudja esetleg valaki, hogy pontosan hogyan tudom felkonfigurálni a távirányítót vagy esetleg használ valaki pont ilyet és el tudja küldeni a szükséges fájlokat? -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #24230 üzenetére
Nem tudok teljes és részletes leírásról, ahogy a többihez sem.
A beállítások jó része önmagárért beszél, a többit a neten kell kitúrni. Sajnos ez a műfaj ilyen. -
Celtis
veterán
válasz
vallas #24192 üzenetére
Ha van elektromos SPDIF bemenet az erősítőn (gyanítom ez valami régebbi cucc, amin van 2 elektromos és egy optikai), akkor megfontolandó a HTPC-re egy elektromos kimenet varázslása. Az alaplapon lehet SPDIF tüske és csak egy RCA csatlakozót kell rádugni.
De össze is lehet barkácsolni.A másik megoldás egy optikai/elektromos átalakító. Ilyesmit találsz olcsón az ebay-en.
Azért jobb ez a megoldás mint a Scart, mert így a TV-ből jövő esetleg többcsatornás Dolby Digital hang nem szenved jelentős veszteséget. A kényelemről nem is beszélve.
-
Celtis
veterán
válasz
gergely001 #24053 üzenetére
Az online kölcsönzők nem szeretik, ha hamar visszaviszed a filmet.
NAS-nál nem gépre gondoltam, hanem pl My cloud Igaz duplája az SSD-nek, de a kapacitása is 20x és sokkal jobban kihasználható. -
Celtis
veterán
válasz
Pickle Rick #24054 üzenetére
Nekem a favoritom a z E350-es Brazos alaplap 1-2G RAM-mal, egy pendrive és és egy paneltápos ház (pl.Modecom feel 202)
-
Celtis
veterán
válasz
gergely001 #24047 üzenetére
Ezeket tudja az Elek is.
Én is SSD-t tettem a gépembe, de már rájötte, hogy tök fölöslegesen.
Hol lesznek egyébként a filmek? Vagy letöltöd, megnézed, törlöd?
Az SSD helyett inkább egy NAS-t javasolnék. -
Celtis
veterán
válasz
gergely001 #24027 üzenetére
Ha csak filmnézés a cél, mehet rá openelec, és akkor az SSD teljesen felesleges. Egy pendrive és csókolom.
120GB egyébként is felesleges. Filmet tárolni kevés, az oprendszernek borzasztó sok. -
Celtis
veterán
válasz
kiss_gee #23888 üzenetére
Ahhoz PicoPSU kell és egy erős 12V-os táp. Utóbbira a legjobb a LED világításokhoz árult passzív kapcsoló üzemű tápok.
Viszont a házadba én raknék egy Brazost. Kiváló HTPC. Openelec rá és hasít.
Most raktam össze egy ismerősnek. Pendriveról fut. 30mp boot. Na jó játszani valószínűleg gyenge, de szerintem a HTPC és játékgép nagyon távoli dolgok. -
Celtis
veterán
Hogyan tudom elérni, hogy a műfajok neve magyar legyen?
Universal Movie scrapert használok. Itt beállítottam a műfaj forrásának TMDB-t és preferált nyelvnek a magyart. Mégis angol neveket tölt le. -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
#75912448 #23527 üzenetére
Szerintem ez a mondat mindent elmond:
Nem csináltunk vaktesztet,ilyeneket. Ezek az emberek nem gyerekek a homokozóban, itt,ha azt mondja a házigazda,hogy sokat pöcsölt, h összehozza a hálózat "hangját",akkor eszembe nem jut vizsgáztatni.
Sznobok vagytok, ennyi. Ha valaki csak egy apró és oly triviálisnak tűnő bizonyítékot kér, teljes csend a válasz. Tudod hányszor kértem, hogy valaki mutassa meg nekem, hogy szemre különbséget tesz a legolcsóbb tescos és akármilyen full-full-extra-high-end HDMI kábel között?
-
Celtis
veterán
válasz
bajnokpityu #23511 üzenetére
Nyugtassatok meg légy szíves, hogy van Cat5E Ethernet patch kábelből audiophile kivitel, megfelelő áron
No meg persze hozzávaló LAN switch balsafa lábakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest