- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vikthor #46133 üzenetére
Hátha segít ...
Nekem IPTV-vel volt hasonló gondom, a hang nem jött át ...
Később kiderült, hogy figyelmetlen voltam, és csak az mp2 kódolású hangok nem jöttek át. Magyar adók, a kiosztás elején.Azért is erősen off, mert már nem emlékszem, hogy mit bűvészkedtem a driverek körül, de megoldódott. Csak gondoltam leírom, hátha segít elindulni, a hibakeresésben, és feltárásban ...
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #46116 üzenetére
ööööö ....
-
törölt tag
válasz
gjanner #46109 üzenetére
Igen, nálam is szoktak vacakolni. OpenS. és SuperS. is. BSPlayer az nem (vagyis nem emlékszem ilyenre), de azon néha nem talál semmit. OpenS regisztrációt meg néha elfelejti.
Én eddig úgy vettem észre, némely alapanyagoknál bugzik csak, teljesen rapszódikusan, aztán elmúlik magától.
De eddig azt gondoltam, hogy ez az MVC hibája, eléggé béta szegénykém, meg most már tudom, hogy az is marad. -
törölt tag
válasz
LógaGéza #46098 üzenetére
Ezek után ki sem merem próbálni
Nekem MVC build van fenn, és hát bugos itt-ott, de azért működik.
Ha a 17 nem lesz 3DBD kompatibilis, amit nem tudok, mert nem találtam róla infot, akkor is felmegy, és lesz egy asztalim, annak a pár 3D lemeznek, ami ténylegesen érdekel. -
törölt tag
- Alábbiak ellenére, EZ SEM STABIL VERZIÓ, problémák lehetnek, ahogyan olvasom a fórumon, meg itt is visszajeleztek.
Csak saját felelősségre töltsetek.Kodi V17 Krypton candidate release (meaning no critical bugs)
Mondjuk az oldal nemigen akar bejönni, gondolom rendesen le van terhelve.
szerk
INNEN viszont tölthető -
törölt tag
válasz
Dorian #46084 üzenetére
Egy szinkron (vagy dubbing) sosem lesz olyan, mint az eredeti nyelv, de ez visszafelé is igaz. Értem ezalatt, mikor magyar (vagy más, nem angol nyelvű filmeket fordítanak angolra)
Te hallottál már lengyel, litván, cseh ... audiósávot?
Tedd össze a két kezed, hogy a magyarok ilyen színvonalasan megoldják. Figyelnek a mondatok hosszúságára, a hanglejtésre, egy adott színésznek ugyanaz a szinkronhangja más filmekben, hogy megszokd, és ne hangozzon idegennek.
Ez mellett, jól olvasok magyarul, de normális nézőtávolságban, ha a kép területe rendesen kitölti a látómezőt, a felirat elvonja a tekintetet a cselekményről. Alul ugyanis nem történik az égvilágon semmi.
Még felül jobb lenne, de én próbáltam, és nem tudtam megszokni.
Persze, angolul meg kellene tanulni. Én még sajna oroszt tanultam, a fogékony időszakomban. 40 felett nem akarok ennél jobban megtanulni, ha egyszer bőven elég, amihez kell. Csak a filmek miatt meg, ezt túlzott idő, és energia ráfordításnak tartom.PuMbA
Erről beszélekpélda: Thor, az a scene, mikor Thor és Jane próbálnak beszökni Colsonékhoz, hogy elvigye a "möjmöj-t"
Ott van villámlás, dörgés, a zenei aláfestés dinamikusan változik... hallgasd meg az angol DTS és a magyar AC3 hangsávot. De ez csak egy példa, szinte minden filmben van ilyen.
Star Trek Beyond: az a scene, mikor az elején Krall mütyürjei szétkapják az Enterprise-t. Na, azt végighallgatva, simán kijön a különbség.
Most hogy keverés, vagy nem keverés, az mindegy is ... -
törölt tag
válasz
tamasgal #46082 üzenetére
Sajnos, ez a megoldás nem működik.
A HD filmek többnyire kétnyelvűek, így az eredeti sávot is beleveszi a keresésbe.
Mondanom sem kell, hogy többnyire a DTS a minimum. (Igazából inkább HD hangokkal jönnek kii a filmek manapság, de hogy HD szinkron legyen, arról nem is álmodom. Ezért is nincs hozzá cuccom, mert felesleges)Annyira borzalmas ez a magyar felhozatal, hogy sírok ... Világhírű a magyar szinkron, összevetve más nemzetekével, komolyan mondom, hogy van mire büszkének lenni. Még ha sokan szidják is.
És így elrontani...
Egy AC3/DTS különbség, hallásra kijön már egy entry level cuccon is.
Elképzelni sem tudom, mi az oka annak, hogy a mai BD lemezekre, egyszerűen nem kerül fel DTS anyag, magyar nyelven?
Hiszen a master-t, és ebben majdnem biztos vagyok, eleve magas bitrátával rögzítik. Ráadásul, a BD-n még hely is volna. (A méretéhez képest jelentéktelen az adatmennyiség növekedése)9 éve élek angol nyelvterületen, így többé-kevésbé megértem, bár mankónak mindig jó a felirat. Ha angolul van feliratozva, már az is jelentős segítség, lévén jobban írok-olvasok, mint beszélek. (van időm átgondolni, plusz, ha van nyelv, aminek a hangzása teljesen más, mint az írása, az az angol)
De az a nyomorult felírat, annyira elvonja a tekintetet, a cselekményről, hogy néha olyan dolgokat nem veszek észre, ami amúgy nyilvánvaló lenne.
Szomorú vagyok ... -
törölt tag
Tudtok valami filmes adatbázist, ahol keresni lehet az audió csatornák típusa szerint? Magyar szinkronok hangminősége érdekelne. Illetve, minimum DTS szabványú, szinkronos filmeket keresek.
Köszi -
törölt tag
válasz
Gombinyó #46034 üzenetére
Eszembe jutottak a Linuxok, de nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet.
Nem az erőforrás igényre gondolok, hanem a korra. Úgy értem, nem voltam biztos abban, hogy egy mai disztro jól el van egy 10+ éves konfigon. plusz, szerintem a kérdező sem nagyon ért hozzá. Bár ez utóbbit csak sejtem. (Linuxosok azért képben vannak a hardverekkel is, bár ez nem alapszabály, de azért elmondható)
De igen! Jó ötlet lehet egy Linuxos konfig. -
törölt tag
Csak röviden futottam át a kérésed. Elsőre azt mondom, azokkal ne vágj bele!
2GB ramod van eleve, amivel max XP/Vista vonalon kezdhetsz valamit, a 7-nek már nem árt a 4GB. Na jó, elindul kettővel, de nem lesz egy villám, plusz, ha még ebből leválasztasz grafikus memóriát is, VGA hiányában, akkor végképp alkalmatlan lesz a feladatra.
XP/Vista ... hááát, nem tudom. Vistam-m sosem volt, zsigerből gyűlöltem, az XP meg nagyon kompromisszumos lenne.
De nem mondom, hogy lehetetlen, bár hogy mit kezdene az x.264-el, azt nem tudom. Sima divx/xvid meg már nem divat.Sejtem csak, de az újabb releasekről is le kellene mondanod. x64-es Vista megoldás lehet esetleg.
Szerintem valamelyik proci alá gyűrd be azt GF210-et, pakolj fel egy 64-es Vistát, meg egy MPC HC-t esetleg VLC-t, és nézd meg magadnak.
Ezek 10+ éves konfigok, nem fog senki értékelhetőt mondani, legalábbis azt gondolom.szerk:
Lehet, hogy inkább megpróbálnék egy win7-et 2GBvel, mint Vistaval szenvedjek ... de elég dilemma, az biztos. -
törölt tag
válasz
gjanner #45965 üzenetére
nekem a High Maintance (Kenderfutár) sorozattal volt hasonló problémám. Csak az első 3 vagy 4 epizódot ismerte fel.
Amúgy a Flash és Castle sorozatok is ezt csináljákAztán rájöttem, hogy nem azt a sorozatot ismerte fel, hanem egy azonos, vagy hasonló címűt.
Ebből kiindulva, van a NatGeo-nak 6 részes sorozata is a Marsról, szerintem ebből indulj ki. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a sorozatot. (Bár tervben van a letöltése)
Megoldás: A gyűjteményt, egy azonos című, de évszámmal megjelölt almappába helyezd. pl NatGeo Mars (2015)
-
törölt tag
válasz
Gorneck #45763 üzenetére
Szia
Kb egy hete írtam, az én megoldásomat. Szerintem, Neked pont jó lenne, ha jól értem.
Nálam sem fontos a HD hang, nincs is megfelelő hangfalam ehhez, meg a szinkronos anyagok között eléggé ritka is.
ITT található az én megoldásom. Majdnem tökéletes ...
Azért nem az, mert ha erősítő nélkül (erősítő off, Kodi/HTPC on) használom a Kodi-t, akkor valami beállítás elmászik, még nem néztem meg, hogy melyik. Vagy a win alatt a hangnál, vagy a Kodi alatt, és nem működik a váltogatás P-vel.
De ha újra visszaállítom (a minap egyszer kellett) akkor megint jó.szerk: Mondjuk visszaolvasva, nem igazán értem a kérdést, illetve a problémát. Mert azt nem írod, hogy kellenek e HD hangok, csak hogy hogyan kösd össze.
Ha nem fontos, hogy a TV is lehessen hangkeltő, meg az erősítő is, akkor simán optikán keresztül kapod majd a hangot.
Egyéni preferencia, de nekem elég. -
törölt tag
válasz
geeksnake #45674 üzenetére
Ha lesz projid is, akkor valószínű, hogy kelleni fog egy erősítő is. TV-n még elmegy a hang, ha arról van szó, de a proji hangszórói már bántóan rosszak tudnak lenni. Ha egyáltalán vannak benne.
Na, az erősítőből, akkor olyat kell keresni, amin van 2 HDMI kijárat. Szerintem ... -
törölt tag
válasz
canniball #45647 üzenetére
Az XBMCLauncher-ben, nekem, az Exit Settings-ben, be van állítva, hogy a Metro, és az Explorer induljon, ha az XBMC kilép, de sajna nem indul semmi.
Sima, fekete képernyő fogad, ami egyébként, nekem nem gond.
A spoti, vagy más progik indítása működhet, még nem próbáltam.
(Elméletileg, a spoti is futhat, ahogyan más processek is, attól, hogy a win10 grafikus interfész nem töltődik be, induláskor) -
törölt tag
Szia
A Kodi launcherben, a Shell fülecskét megnyitod, és az other-t kiválasztva, szépen betallózod a Kodi.exe-t
Ekkor a winGUI helyett, alapból a Kodi felülete fog betölteni, és mivel nincs asztalod, ezért oda le sem fogja tenni azt.
Másik kérdés, hogy ebben az esetben, nem lesz spotid sem (legalábbis azt hiszem) és a Kodi-ból való kilépéskor, egy fekete képernyő fog várni, egy egér kurzorral.
ALT+CTR+DEL combo mivel működik, ezért a feleadatkezelőben, be tudsz tallózni, és futtatni tudsz alkalmazásokat, ha mégis ilyesmire lenne szükséged.
Ha HTPC-d van, ez egy jó megoldás, de ha asztali géppel bűvölöd, és a mozi csak egy funkció, akkor a multiboot lehet még megoldás.patice
Ez "fícsör". Sikerült jól beállítanod.Na, ez király! Viszont, a TV adóknak nincs hangja optikán így, csakis HDMI-n (TV). (Kodi IPTV Simple Client)
Annyira nem tragédia, meg még majd rámegyek este, vagy holnap, de azért ha van ötleted, így első blikkre, azt örömmel fogadnám. -
törölt tag
Nem tudom eldönteni, ez most ficsör -e, vagy bug?
Mindenesetre, nekem ideális.
4th gen i3 HTPC HDMI-n összekötve TV-vel, valamint külső, USB hangkeltő, optikán egy DTS HM erősítővel.
A win10 alapértelmezett hangkeltője a külső hangkártya, Azalea le van tiltva. (optika nincs a mob-on)
A Kodi (v17 MVC) alapértelmezett hangkeltője pedig a HDMI kimenet a TV-re kötve. Directsound, és wasapi alatt egyaránt működik,
passtrough enabled : HM erősítőre küldi a jelet
passtrough disabled: TV-re küldi a jelet.
Már csak be kellett bindelni egy gombra (nálam P lett a nyerő, mert nem tapasztaltam, hogy valamire be lett volna lőve alapból, és eléggé könnyen eltalálható sötétben is) és most egy gombra tudok váltani, hogy TV szóljon, vagy a HM erősítő.Nyilván, ez azoknak lehet érdekes, akik nem HDMI erősítővel operálnak. Na csak azért írtam le, mert előtte fél napot keresgéltem a neten, és nincs működő megoldás. Az egy gombos sound output váltogatók sajna nem mennek Kodi alatt, mint pl a Soundswitch.
Volkov
S905? -
törölt tag
válasz
ratkaics #45591 üzenetére
Nem lenne baj, ha angol címe lenne a mappáknak. Jelen esetben, Friends.S01 ... és így tovább. Ha így sem megy, akkor évszámba írd utána, Friends.S01 (1994)
Ha magyarul akarod, hogy a cím megjelenjen, akkor a TVDB beállításokban, rakd a nyelvbeállításokat magyarra.
Nekem úgy van beállítva, hogy a címek magyarul jönnek be, de a posztereknél viszont az eredeti angol.bozsozso
VGA driver beállításokban nézz körül -
törölt tag
válasz
fausto #45551 üzenetére
3D BD iso-val próbáltam, és igen, szed le hozzá feliratot. Bár ezzel lehet még időzítés probléma.
Mkv alatt ugye a kis "sync" felirat jelzi, hogy pontos az időzítés. Hogy ezt névazonossággal, vagy a film paraméterei alapján teszi e, azt sajna nem tudom.
Star Wars 3D iso-hoz mindenesetre talált vagy 20-at. -
törölt tag
Ezekből is látszik, hogy a vizuális élmény, mennyire szubjektív dolog.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #45438 üzenetére
Nem akarok álszentnek tűnni, őstagként azért illene tudnod, hogy ez nem az a fórum ...
-
törölt tag
válasz
Borisz76 #45208 üzenetére
Ez komoly, hogy 50TB van otthon?
Nekem 2x2 otthon torrentre, plusz van egy 2TB-s seed serverem, 20MB feltöltéssel, és simán túlteljesítem már ezzel is a nagy átlagot.
Az otthoni NAS pedig csak 50KB-vel seedel, pusztán illemből, no meg így is van 1.5TB szabad hely,hm15
Én is BD + remuxokkal operálok, fentebb írtam is, de azért ez akkor is túlzás azt gondolom. (Persze, nem vagyunk egyformák) -
törölt tag
válasz
Celtis #45168 üzenetére
Nekem a Confluence-vel voltak problémáim Krypton alatt (MVC build) Most pontosan már nem emlékszem, de nem volt rendesen beállítható.
Ha kell, vagy fontos, visszakereshetem, hogy mi volt a gond pontosan.
Estuary működik 100%-osan. meg nem zárom ki az user errort sem, ezért offban szóltam csak. -
törölt tag
Sziasztok
Hadd kérdezzem már meg ismét, hogy EZEN problémákon, a madvr tud e segíteni, vagy a cuccom ennyit tud, és kész?
beidézem ide is:
"Lehet, hogy a TV-m ratyi, vagy csak nem értek a konfigoláshoz, de nálam, a rendes BD filmek is, lassú, pásztázó kameramozgásnál, kontúrtalanok, illetve remegnek, vibrálnak a kontrasztos élek.
Pl, áll egy ember, a háttér világoskék, pl az ég. És ha jobbról balra pásztáz a kamera (ue fordítva is) a pali kontúrjai átmennek ilyen remegő fosba. 24Hz ofkóz
De ilyen problémám is van, hogy szomszédos színek közötti átmenetnél, látszanak a színek határvonalai. Pl Columbia logo. Szintén BD esetében is." -
törölt tag
válasz
zsolt501 #45127 üzenetére
Igazából a 10bit HEVC 60Hz megjelenésével kapcsolatban akartam kérdezni, hogy ilyen paraméterekkel rendelkező filmek, ki lesznek e adva 1080p-ben? (Mivel a TV tudja a 60Hz-et)
Lehet, hogy a TV-m ratyi, vagy csak nem értek a konfigoláshoz, de nálam, a rendes BD filmek is, lassú, pásztázó kameramozgásnál, kontúrtalanok, illetve remegnek, vibrálnak a kontrasztos élek.Pl, áll egy ember, a háttér világoskék, pl az ég. És ha jobbról balra pásztáz a kamera (ue fordítva is) a pali kontúrjai átmennek ilyen remegő fosba. 24Hz ofkóz
De ilyen problémám is van, hogy szomszédos színek közötti átmenetnél, látszanak a színek határvonalai. Pl Columbia logo. Szintén BD esetében is.
Lejátszó Kodi, Intel HD4600 (i3 4330T) TX P50UT30B
-
törölt tag
Vajon várhatóak 60Hz mozik fullHD felbontásban?
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #45065 üzenetére
- írtam valamit, aztán rájöttem, hogy hülyeség
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #45063 üzenetére
Ja, én nem tudtam, hogy van olyan HM erősítő, ami nem tudja az alap Dolby és DTS.
De tényleg, mert volt Pro Logic néven, 4 csatornával azt hiszem
Nekem is volt még anno, vmi Technics
Tényleg, a Technics is hogy eltűnt. -
törölt tag
Szia
Én azt hiszem, hogy nem pontosan értem, hogy mit akarsz.DTS chippes karija van pl a Xonarnak, de tudtommal, az arra van, hogy kinyomja sztereo csatornánként 5.1-be.
Ezek sima analóg kimenetek, pl aktív hangfalakhoz.
De ehhez a megoldáshoz teljesen felesleges optika, mert azért DTS chippes.Digitálba meg minden optikás kari ki fogja tolni, oda az erősítő kell, hogy tudja.
Nem nagyon értek hozzá, de azt hiszem, ez így van, nem?szerk:
Amúgy jól tartják az árukat ezek a kis karik, ahogy elnézem. De nézd meg, pl ezeken nincs is semmilyen digitális kimenet. (A drágábbakon van, de SPDIF)Na tényleg, még az eszembe jutott, hogy ha van SPDIF és veszel pl egy ilyet, akkor végülis megoldható
De lehet, hogy erre a megoldásra, a HI-FI-sek már ugranak -
törölt tag
Faja
Mi meg börszdéjj partira készülünk, szóval ha szalonnát nem is sütünk, de lesz daj-daj rendesen
-
törölt tag
dunkel, Patice
Azért túlélem, nem tragédia, csak nem kompromisszum mentes.A múlt hétvégén egyszerre jött ki az Amerika Kapitány, az X-Men, meg a TMNT, az 100-120 giga együtt, plusz az mkv remuxok, az eredeti nyelvű filmeknél, aztán meg jön a sorozat idény is megint
-
törölt tag
válasz
canniball #44859 üzenetére
Hát igen. nem ártana bele pl optikai meghajtó, mivel a legális tartalmak jórészt azon jelennek meg.
Ezzel szemben, már a házak sem úgy vannak kialakítva (többnyire) hogy ez megoldható legyen.(#44852) Patice
Azért a NAS-os megoldás sem teljesen kompromisszum mentes, legalábbis, a saját példámból kiindulva.
Egy 325v2 2x 2TB WD RE4-gyel (sárga enterprise storage) 6-8MB/s letöltésnél a százat rezegteti a proci, de 12MB/s fölé nemigen megy. 200mbites netem van, a feltöltés le van korlátozva (arra van seed serverem) és pár
hónapja húztam újra a kábeleket (cat6)
(Steam-ról, az asztali PC-re, simán ír 25-26MB/s-t)
Ráadásul, ha több szálon töltök, akkor akasztja is a bd.iso-t rendesen, Kodi alatt, lejátszáskor.
Szóval, ha van torrent a kjúban, akkor limitálnom kell kb max 6MB-re a letöltést, ha filmet is akarok nézni közben. -
-
törölt tag
Másodszor fordul elő velem, Ti tapasztaltatok hasonlót?
Berakok egy új moviet Kodi alá, erre nem azt játssza le, hanem egy teljesen másikat kezd el.
Poszter, adatok stimmelnek, csak nem azt indítja.
Ha letörlöm amit indít, akkor meg egy másikat választKorábban a "6. napon" c. film volt, most meg a "Sanctum" 3D BD25 (friss release)
Ha valaki tapasztalt ilyet, jelezze már vissza legyen szives.
Kösz.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44767 üzenetére
Ehh, Te már a HM topikban megtetted a magadét
Ám anyagi károm végülis nem származott a dologból, inkább családon belüli erőszakhullámot gerjesztett. -
törölt tag
válasz
dunkel #44764 üzenetére
Nem magam köré építek falakat, hanem egy fal van körülöttem, amit nem éri meg lebontani.
Értsd, azóta jelent problémát nálam a helytelen kadencia, mióta tudom, hogy mi az.
Kvázi, az összes problémám abból indult ki, hogy elkezdtem ide járniAz, hogy jobban néz ki, lehet placebo is. Nem vitatom, bár egyértelműen, a családban mindenki előrelépésnek tartja.
Plusz, az nV zajos is volt, meg többet is fogyasztott. ÉS végre, a 3D is élvezhető. (bár ez a része máig nem világos, hogy miért nem jött össze, holott a latest MVC build többek között 750Ti-n lett tesztelve.) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sixer66 #44752 üzenetére
"Azt mondod, hogy a GTX750-es vga-val problémám lesz a kadenciahelyes lejátszással?"
Nem akarok belevau, de én is most szedtem ki a 750Ti-met, kadenciagondok miatt.
Nekem egy 4130T proci van most, VGA nélkül, a különbség ég, és föld.
A 750Ti-t pedig egy G1850 hajtotta, ez lett upgradelve a 4130T-re.
Ha nem ódzkodsz a használttól, és 1080p BD3D-ig bezárólag gondolkozol, olcsón megúszhatod -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44690 üzenetére
gondolom, az innováció fogalmával arrafelé nincsenek annyira tisztában
viszont a belső, majdnem biztos, hogy megtalálható valami régebbi, márkás modellben -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44679 üzenetére
cool
-
törölt tag
Pálinkás jó reggelt
Nohát, sajnálatos módon, kettő híján kudarcba fulladt a Wyse-féle gerilla hadművelet
Igazából lehet, hogy a nyolcat is megkaptuk volna ennyiért, de nem akartam már utólag ezen kavarni az eladóval.Legközelebb, ha lesz valami, majd akkor azt összehozzuk
-
törölt tag
Adalék info:
Kocsi szept 12-én megy Magyarba, tehát 13.-án, vagy 14.-én lenne ott a cucc. Amúgy 5-nél járunk, meg a 2 nálam. -
törölt tag
válasz
Patice #44583 üzenetére
Azt írja up to 365 days, szóval szerintem aktivált, de rákérdezek. Meg a BIOS passwordre is.
Mondjuk az a win úgyis el lesz távolítva róla, érzésem szerint.Na ezt fogalmaztam meg, ha van még kérdés, akkor dobjátok fel, illetve én sosem tanultam angolt, esetleg ki is javíthatnátok a hibákat benne
hi thanks for the offer, please do fair response for my couple of question, before I gonna accept this.
Could you please let me know the windows first activation time, or how long time left before expiration?
Could we reduce a price a bit more without windows or any OS?
If no, could you provide COA sticker, or any proof of OS validation?
Could you provide a password to enable the BIOS features?
And about the hardware specification.
Can you confirm please that HDMI (DP) port does able to deliver HD sound?
Thanks
Peter -
törölt tag
válasz
Janaboy #44570 üzenetére
Okés, de ez akkor működik, ha be is vállalja. Amúgy miért fontos, hogy pesti legyen? Posta bárhonnan megy bárhová. És szerintem vidék úgyis többségben lesz. Bár nem feltétlen.
python1 bocs, az 1-est lefelejtettem az imént
Ez nem a 16GB modell !!!
Ez a modell: WYSE Thin Client AMD G-T56N 1.6GHz 2GB RAM 4GB HDD
-
törölt tag
Na okés akkor tényleg ez lenne a legjobb, hogy:
AKINEK KELL A CUCC, DOBJON MÁR EGY PRIVÁTOT DARABSZÁMMAL LÉGYSZI.
Mehetünk 8 fölé is, szerintem nem para, aztán ha úgy összejön, lehet hogy lehet még lejjebb is tornászni azt az árat.
Mondjuk holnap estig sztem mindenki jár erre.
JA IGEN. ÉS AKKOR KI VÁLLALNÁ AZ OTTHONI SZÓRÁST?
bajnokpityu
Ezek kínából jönnének individual? -
törölt tag
válasz
Janaboy #44563 üzenetére
Figyi, én egy címre tudom elküldeni a 8 darabot kb 185-ért.
A 185 az 8x20 + egyszeri posta ide nekem az 5 és a 20 (ez kb ár) haza.
Ezek magán postások, többnyire itteni kereskedők, akik 20 kilóig elvisznek egy csomagot házhoz, adott címre. Kocsi megy 2-3 hetente.Én ezt a pénzt szeretném fontban vissza, mondjuk paypalon, vagy transferwise is jó.(napi árfolyam változhat sajna, vagy hálisten)
Onnan még valakinek be kellene vállalnia a szórást, mert innen egyesével postázni a nem gyerebe. Plusz egyszerűbb a visszautalás is. Türelmes vagyok, tehát nem rugdosom a kiskaput pár nap késés miatt, ki hogyan tudja megoldani a budgetet. Tudom, hogy otthon havi fizu van.
Szóval egyelőre szedjük össze, hogy kinek kell, de mivel lehet, hogy csak mondjuk 1 hónap múlva fogja kézbe, ezért aztán jó lenne, ha a vevők fixre mondanák, és nem lenne utólagos kavarás.
Amúgy 8500 HUF-ra jönne ki kb darabja. Ebben nincs benne az otthoni szállítás, az esetleges HDMI adapter, mondjuk kell valami vezérlő is (esetleg akkor már erre is tudok Rii8-akat) és mai középárfolyamot mondtam, ami a google első találata volt (365HUF/GBP)
python
Bill vagy távra mit használsz?
bajnokpityu
Átfutottam a topikot, többnyire user errorokat olvasok, illetve nekem nem volt egyértelmű, mi az az "iffy" x265 HEVC playback under windows, talán jiffy? Ami amúgy Kodibuntu alatt much better.
A pendrive fel nem ismerése szerintem szimplán hülyeség, vagy rossz struktúrájú volt a format.
Mást meg úgy nem nagyon láttam, de csak átszaladtam rajta.
De igaz, túl sok speckó kifejezés van benne, amiről gőzöm sincspython
+1
-
törölt tag
Most akkor elég, ha HDMI-n kimegy a hang, vagy HD hang kell, hogy legyen? (Esetleg ez akkor már evidens?)
ITT azt írja, hogy az AMD G series APU tudja, viszont nem konkrétan a T56n-re vonatkozólag.
ITT írja, hogy a GT65N az HD6310 apu. Ezzel sem egyértelműsödik?
Tamoo
Egyelőre még nem írtam fel senkit, de akkor visszaolvasok, vagy valahogyan egyértelműsíteni kellene, hogy kinek kellene akkor. (Szerintem HD hang menne amúgy)python1
Te most OE-t tettél fel, vagy win van HDD-n? -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44546 üzenetére
Nekem is kell 2
Szóval akkor még 7.
szerk: Az sem zavar, ha valaki költségrealizálás címen párat feldob némi profittal az apróra. (vagy akár profit nélkül)
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44540 üzenetére
Megjött a diszkont ár
bajnokpityu
Sajna a HD hangra nem tudok mit mondani, ehhez Ti értetek.48 óráig él az ajánlat.
Radi8tor
Én részemről nem akarok ezen kereskedni. A fenti árra még rájön 20 font szállítás, annyiért el tudom juttatni, egy MO-i címre.
Ha valaki megbízható bevállalja, hogy intézi az otthoniakat, pl Te, Bajnokpityu, Patice, Cannibal, mivel rólatok tudom, hogy van reputok itt, a PH-n, akkor ráér utólag is kifizetni, kézhezvétel, és tesztelés után, mondjuk 7 napon belülÉn 2-t bevállalok magamnak.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44536 üzenetére
Ha tanácsolhatom olyat szerezz, amin kimegy a hdhang bitstream.
Ami nekem kell, az a két hálóba lenne, csak a TV-n jönne hang. Nagy rendszerem, a HTPC, a nappaliban van.Ha jól látom, w10 is felhekkelhetö rá.
Az nekem mindenképp egyszerűbb lenne, ám 4GB HDD van benne, gondolom valami flash alapú cucc, arra felfér?python1
kösz az infot, asszem belevágok. főként, ha ad diszkontot, de azt akkor jelzem itt.
-
törölt tag
Mivel itt élek, tudok segíteni a beszerzésben, és a postázásban, 0% haszonkulccsal dolgozok, és esetleg, ha lenne több, még olcsóbban is megkaphatjuk, mint a lista ár, mert azt írja, ad bulk discountot.
A postázás nyilván több darabnál éri meg, én 20kg-ig 20 fontért tudok hazapostázni, de nyilván egy címre.
Ki kell számolni, de szerintem még mindig sokkal jobban jönne ki.
Kis szervezés kell csakEgy nekem is kell a kisszobába, de lehet, hogy 2. Ha elméletileg, az adott célhardver - szerintetek - elegendő egy OE alapú Kodi futtatáshoz.
szerk:
Rákérdeztem 200/10 árra -
törölt tag
Ma megjött a procim, végre van frame packed 3D-m, nem kell azt fos splitscreent néznem!
(Mondjuk nem is néztem)
Mivel egy i3 4130T jött (a legkisebb 4th gen i3 low TDP) ezért gondolom, van még benne cufla képjavító processeket futtatni. Ezzel kapcsolatban, az lenne a kérdésem, hogy érdemes e? A megjelenítő egy régicske Pana plazma, TX-P50UT30B.
(Egyelőre erősítő nincs a rendszerben, egy 921k Pio lesz, ha sikerül megnyernem a bidetDe gondolom ez mindegy)
Lehet értézékelhető képjavulást elérni MadVR LAV és egyéb hasonló nyalánkságok futtatásával, vagy esetleg, ezen a régi plazmán már annyira nem jön ki?
Köszi a válaszokat
-
törölt tag
válasz
radi8tor #44505 üzenetére
Okés, logikus, köszi
Ez eszembe sem jutott
Ám még egy kérdés.
Ennél van frissebb MVC build is. (2016-07-14)Már akkor ha jól értelmezem, hogy az MVC (multi video channel?) tulajdonképpen a 3D BD-t jelenti?
Na és akkor még mindig nem tiszta, hogy a mostani beta1 (early acces) tartalmazza, vagy nem tartalmazza ezt a feature-t?
-
törölt tag
Üdv
Kodi 3DMVC build honnan tölthető le? Okés, ez itt a link, csak éppen azt nem találom, ahonnan lejön a build.
Itt azt írja:
De az a june8 link meg sehová nem mutat.
Most akkor van 3D stereoscopic verzió a Kodiban, vagy nincs?
Esetleg, a mostani alpha release már tudja? Mert erről nincs info.Csak raknám össze a gépet 3D BD lejátszáshoz, és nem tudom, hogy mitévő legyek? Egyáltalán benne lesz ez a feature, a 17-es Kryptonban, vagy még ez is kérdéses?
A topic le lett zárva, az utolsó hsz-ekből ítélve, felqrták a fejlesztők agyát -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jézusom #44030 üzenetére
Nem így értettem
Fizikailag nincs magyar, legalábbis, én nagyon meglepődnék, ha lenne.Nekem angol van, de ha kell ékezet, akkor, Kodi alatt is lehet magyar kiosztást telepíteni. És amikor valamit gépelni kell, kiadja a képernyőre a magyar billentyűzet kiosztást. Azaz, az ékezeteket, és a speckó karaktereket beütöd touchpadon egérrel, amúgy meg gépelsz rendesen.
-
-
-
törölt tag
De most tényleg FullHD és 3D-hez, kell nekem egy 7th gen?
Nem akarok 4K-t ... és nem szerettem volna alaplapot cserélni.
Hálózati lejátszásnál sűrűn volt framedrop mkv 1080p lejátszásnál. Ne gondolj semmi magas bitrátás remuxra, csak sima 10GB körüli mkv-kat szedtem.A LAN gigabites, a NAS egy 325v2, s csak torrent fut rajta, ami limitálva van 50k up-ra. (van dedikált seed serverem erre a célra)
Úgyhogy, ha lehet, elkerülném a komplex beruházásokat, és egyalkatrészes upgradet választanék.
Tehát, 4th gen intel proci, vagy dedikált VGA. Esetleg RAM bővítés belefér, a jelenlegi 4GB helyett 8GB-re. -
törölt tag
Sziasztok
G1840 4GB ram HTPC-hez, milyen ATI videokarit javasoltok? A GTX750Ti jelenlegi karimat szeretném lecserélni benne.
Esetleg jobb ötlet, ha egy 4th gen i3-at veszek, és nincs dedikált VGA?
FullHD és 3D a megjelenítő egy 50-es pana plazma TX-P50UT30B.
köszi -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #43953 üzenetére
Azért VAN ilyesmi, de tényleg nem olcsó. No meg keresni kell olyat, aki postáz is HU-ba.
szerk
Talán EZ is ilyesmi, immáron, az UK-ból (itt élek) ha nincs más, és ez jó, akkor keressetek privátban, összehozzukTalán EZ is jó ... szintén arany árban
szerk2:
Esetleg, nem túl elegáns megoldásnak, EZ? (Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy az Y elosztó megfelel a célnak) -
törölt tag
"Javasolták itt többen a puffer méretének növelését"
Nem lenne rossz erről egy leírás, ugyanis, alapból a Kodi, ilyet nem tud. -
törölt tag
válasz
Pgabor79 #43850 üzenetére
Nem, de nem világos, hogyan irányítod jelenleg.
Ha az eltávolítandó címre viszed a kijelölést, és előhozod a másodlagos funkciókat, ami jobb klikk lenne, ott lesz egy "kezelés" menüpont (azt hiszem) az alatt meg megtalálható, a mappa eltávolítása.
Vagy, simán törlöd a forrás anyagot, és akkor, amikor legközelebb le akarod játszani, szól, hogy nincs ott, és felajánlja a törlést. -
törölt tag
jaj, bocsi, nem írtam típust.
Ez egy PANASONIC VIERA TX-55AX902B
£300-at kérnek érte, de talp nélkül, sima standard távval. A smart táv és a talp, egyenként 35 ill 30 extra font.
Fali konzolt adnak.
A font árfolyama, jelenleg kissé ingatag, de nagyságrendileg, lehet 400-zal számolni.A használata, kb 2.5 - 3m a látótáv, Kodi fut a HTPC-n, filmre és sorozatokra használom.
Monitor nem.Celtis
Igen, ez nekem is eszembe jutottjézusom
Ezt kifejtenéd? Lehet, hogy nem is pixelhiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest