Új hozzászólás Aktív témák
-
realcamp
csendes tag
Ő nem bluetooth fülest használ, ráadásul épp most vett nemrég egy viszonylag "drágább" jackes fülest magának.
Ez olyan mint mikor faterom tavaly tavasszal azért mondta le az utolsó pillanatban a megrendelt Galaxy a52-t, mert abban nem volt FM rádió. Mobilnetje nincs, és így nem bírta volna hallgatni a napi két- három óra kerékpározása közben a rádiót. Inkább vett egy minden szempontból rosszabb A32t, abban van..
-
realcamp
csendes tag
Hát nem sokra elég, vagy idei 4gb-os modellekre, vagy tavalyi szériákból 6gb-os modellekre. A minimum 6gb-ot úgy értettem, hogy ha évekre vesz telefont, akkor nálam a 6 gb lenne a minimum, de hát ha nem szán rá túl sokat, akkor nyilván nincs mit tenni. Ajánlottam neki egy samsung a33at ami egy korrekt teló hosszú támogatással, de drágább is, meg abban nincs jack, meg töltő sem jár vele, úgyhogy az nem kell neki. Meg állítása szerint amúgy sem használná ki a kicsit komolyabb telefonokat, akkor lesz a note 11s.
-
realcamp
csendes tag
Köszi, én is minimum a 6 gigát ajánlottam neki. Igazából olyan túl nagy választék nincs, mivel 200 euró környékén szánna rá, és redmit szeretne, mert most is egy 2018as redmi modellt használ. Eladva az előző se lesz, meg majd a mostani se, mert addig használja a telefonokat kb. ameddig működnek.
-
realcamp
csendes tag
Sziasztok. Barátnőm telefonvásárlás előtt áll. Képben van a tavalyi redmi note 11s 6/128 és az idei redmi note 12 4/128as modell. Kb ugyanannyiba kerülnek. Én kevesellem azt a 4 giga ramot, pláne hogy 4 évente szokott telót cserélni. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged