Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
A Xiaomi csak a szokásos utat járta be. Eleinte csalogató volt az alacsony áraikkal, aztán amikor kezdték nyeregben érezni magukat, szépen felfejlődtek a nagyokhoz árban (is). Ultragáz, hogy lassan 100-120 alatt alig van valami. Értem én, hogy infláció, meg euró, meg drága a kenylér is, de a fizetések mindezt nem követik! Magyarán, egy átlagembernek nem fogja futni lassan egy közepes telóra sem.
El lehet felejteni lassan az új telefonokat. Ki lehet bármikor fogni használtan 100x jobb cuccokat, sokkal olcsóbban, mint ezek a telefonok 150 körül, a 8 mp-es ultra(gáz) széles, meg 2 mp-es makró szarjaikkal. -
SkyLine3000
addikt
Azért nem használ ám mindenki wazet és zenei streaminget is a többi szar mellett. Én sem. Van, aki kevesebb appot használ és simán elvan 4 gb-al is és van, akinek meg 12 sem elég, mert folyamatosan azt a k telefont nyomkodja és vagy 100 appot használ egyszerre.
De az tény, 3 dologból sosem elég: ram, háttértár és aksi. Ezekből sosem baj, ha több van, mint amennyi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest