- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
válasz
Elk_hound #29 üzenetére
Mikor 2019 végén alváslaborban voltam, akkor gyakorlatilag az általad leírt műszeres próbaalváson vettem részt. Mondjuk mikrofonról nem tudok, de hasi pántom is volt, lévén a férfiak inkább hasi légzők és 3 elvezetéses EKG-t is tapasztottak rám.
Innentől már mindenkinek, nem kifejezetten a posztodra reagálva:
Én elfogadom, hogy ezek az okosórák tényleg szuperek (nekem mondjuk nincs), de úgy kell néznie mindenkinek, hogy inkább csak figyelemfelhívók, mert sokan itt úgy írnak, mintha diagnosztizáló eszköz lenne.Bár a Covid hullámok miatt csúszott a gépes próbaalvásom, de már több, mint 3,5 éve géppel alszom és tényleg bevált. Ahogy egy betegtársam mondta az első alkalomnál - teljesen megváltozott az életem a használat megkezdését követően, de igen hosszú idő volt, míg az "apnoézás során felgyülemlett fáradtságot sikerült nagyjából kipihenni".
Mekkora szerencse, hogy egy bő évvel korábban költöztem össze a későbbi asszonykámmal, nélküle nem indul el a probléma kivizsgálása, csak megmaradt volna annyinak, hogy erősen horkolok. (Amúgy én a súlyosabb esetek közé tartoztam/tartozok.)
-
kchris78
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Új, bontatlan dobozos Polar Vantage V3 Sport okosóra 2 év garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest