- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
válasz
Elk_hound #29 üzenetére
Mikor 2019 végén alváslaborban voltam, akkor gyakorlatilag az általad leírt műszeres próbaalváson vettem részt. Mondjuk mikrofonról nem tudok, de hasi pántom is volt, lévén a férfiak inkább hasi légzők és 3 elvezetéses EKG-t is tapasztottak rám.
Innentől már mindenkinek, nem kifejezetten a posztodra reagálva:
Én elfogadom, hogy ezek az okosórák tényleg szuperek (nekem mondjuk nincs), de úgy kell néznie mindenkinek, hogy inkább csak figyelemfelhívók, mert sokan itt úgy írnak, mintha diagnosztizáló eszköz lenne.Bár a Covid hullámok miatt csúszott a gépes próbaalvásom, de már több, mint 3,5 éve géppel alszom és tényleg bevált. Ahogy egy betegtársam mondta az első alkalomnál - teljesen megváltozott az életem a használat megkezdését követően, de igen hosszú idő volt, míg az "apnoézás során felgyülemlett fáradtságot sikerült nagyjából kipihenni".
Mekkora szerencse, hogy egy bő évvel korábban költöztem össze a későbbi asszonykámmal, nélküle nem indul el a probléma kivizsgálása, csak megmaradt volna annyinak, hogy erősen horkolok. (Amúgy én a súlyosabb esetek közé tartoztam/tartozok.)
-
kchris78
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest