- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismokesz
tag
hello olyan problémám lenne hogy az empire eart elindul de mikor rákattintok a barakra hogy építsem megfagy ki se tudok lépni semmi. valakinek valami ötlet? win10 64bit.
-
oil
tag
Hy! Hátha olvassa még ezt valaki!
Empire Earth + win7 eredeti játék és exe hibát észlel...leáll.
amíg nem volt fent a Hamachi addig ment, most fent van ezt csinálja.
leszedtem a Hamachi-t uez a hiba jelenik meg!
Ötlet? -
tubix
csendes tag
-
tubix
csendes tag
helotok! játszik még valaki ezzel mert látom irtatok csak már elég rég! esetelg ha valaki szeretni játszani én simán jönnék empire earth 1el! lanon nagyokat zuztunk vele
pedig nem mai darab! -
Fecogame
veterán
Up a totyiknak, nem akar valaki online nyomulni?
Nálam minden ok, Win 7 alatt rendesen megy.

-
r.laci
csendes tag
-
ko
tag
-
DrSoul
őstag
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés: nem tudjátok, hol lehet letölteni ennek a játéknak az eredeti magyar verziójához a patchet? (multiplayerhez kell). Gondolom magyar patch kell, de a hivatalos honlapon csak angolt találtam, meg olaszt stb. Magyar nem volt. Frissíthetem olasszal is???
Help!
-
DrSoul
őstag
-
DrSoul
őstag
Srácok!
Szoktatok ezzel játszani?
Jó lenne egy IP címes Multiplayer...
Nekem az 1.0.0 verzió van meg. -
törölt tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
ollie
MODERÁTOR
Még egyszer megkérdem: Van hozzá magyar patch??
-
törölt tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
b.bone
senior tag
Mióta nforce2-m van nekem sem megy az ipmerium Galactica2.

bár lehet az is hogy 9-es dx a hibás. de mind1 is
sztem csak bele kell törödni. a kérdés viszont hogy mikor nincsenek is már jó játékok.
hogy a kérdésre is válaszoljak. nekem megy a game. szal nemtudom mi lehet a hiba. patchelni probáltad már? (nekem az alap szalad) -
törölt tag
Senkinek nics ilyen spieléje??
-
törölt tag
Valakiiii!
-
törölt tag
up
-
törölt tag
Upika
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Empire Eath című játék nem indul el
Kb. fél éve ment, de most mikor a briefing után rákatt. a kezdésre akkor kifagy, de az egész rendszert kinyírja.
Mi lehet a baj???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adobe Photoshop
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig nem mai darab!