- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Schafranek #77 üzenetére
????
-
hapakj
őstag
válasz
Schafranek #72 üzenetére
hát amikor már egy gamenotebookhoz is 300W-os téglát adnak
Azért a ruhásszekrénynek is meg van az előnye
pl hogy jóval nagyobb teljesítmény le tudnak adni stabilan, sokkal kevesebb zajjal. Egy egy gamer laptopnak borzalmas hangja van.
-
hapakj
őstag
S miért szólod meg azokat akik azért vesznek laptopot mert az a legegyszerűbb? Most akiket baromira nem érdekel a technika és szeretnének egy out of the box működő eszközt már hülyék?
Már a vásárlás is bonyolultabb. Kb hány általános műszaki cikk boltba van összerakott előtelepített PC? Aztán még vegyél monitort, vegyél billentyűzetet, vegyél webkamerát, vegyél egeret, vegyél hangfalat...
A laptopot bedobja a kosárba, esetleg hozzácsap egy egeret és kész. S egyáltalán, miben jár rosszabbul?
-
hapakj
őstag
Hagyjuk már ezt a 60 fps tökéletes élményt ad. Marhára szubjektív.
A filmek teljesen 24Fps-e teljesen más. A filmszalag technikai akadálya volt nagyon régen, s az emberek rá vannak kondicionálva, hogy az A Hollywood Mozifilm. Ha 5 évig 120Fps-es filmet nézetnénk az emberekkel akkor arra szoknának rá.
-
hapakj
őstag
Szerintem nem hülyék az emberek, csak nem érdekli őket a technika. Egy laptop esetén bemegyek a boltba, leveszem hazaviszem működik. S még mindig ott, hogy ha kell hordozható. Nem sokkal drágább, mint egy asztali gép, sőt lehet még olcsóbb is.
Aki gamer laptopot vesz (én is vettem), annak valszeg oka van. Tisztába van a gép hátrányaival (súly, rövid akkuidő), de nem feltétlen ez a lényeg, hanem hogy legyen az embernek egy hordozható workstationje.
Személy szerint jelenleg én is asztali gépet és ultrabookot használok, de ezeket a usecaseket is meg tudom érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Horgász topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest