Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
iért nem jön a mail amire várok?
Peti: vígasztaljon, h nem egyedül numozol a héten
-
bbazsy
őstag
na, ~25km megvolt, hát nincs meleg
meg így sok idő után kb nem érzem a lábam..
megyek is kád kiolvadnitermsézetesen num jegyzet jön velem
-
bbazsy
őstag
ismét duplán
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2755 üzenetére
helyes.
erkélyen csodálatosan lehet tárolniamúgy el nem tudom mondani mennyire hiányzik az az erkély. megvolt mindig a szertartás: volt ott egy asztal, rajta egy műanyag szék, ezáltal ha ráülsz láttál mindent, elég magasan voltál. ott tanultam, ott voltak a nyári kiülős beszélgetős teázós néha cigizős dolgok. meg egyszerűen imádtam kimenni oda nézelődni, mindig volt mit, vagy éjjel egyszerűen szép volt (ja ha veszel egy távcsövet, akkor a színes házak mögötti panelnak asszem 6. emeletére érdemes néha benézni
)..
itt meg se erkély, se kilátás :'(
ha legközelebb lakást veszek(ha-ha
), a kilátás elég hangsúlyos szerepet kap.
juteszembe meviksz, Nálad milyen a kilátás a -1. -ről ?
(tudom, ezek után ne szóljak én semmit a 8. -on)
-
bbazsy
őstag
nincs kedve valakinek laza esti tekerésekhez ?
(egyelőre bicikliről beszélünk. egyelőre..)
20-30km, beszélgetve talán kevesebb. hmhmm?
elsősorban XI. kerben lakóktól, (Etele út sarkán?) ők vannak közel.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2748 üzenetére
fonya tichler v veszprémit fogja ajánlani mawyx (de akkor is tichler).
c++ teljesen édesmind1, úgyse fogsz bejárni. de dévai és pataki is jó. erdélyit ne ha lesz
prog meg ha csak közülük lehet választani, akkor roberto (giach), de kéne lennie jobbnak is.farkas jó nagyon, de készülj fel kemény algebrára és be is fogja vasalni valszeg.
anal1ből meg filipp jó, de ha van csörgő akkor csakéskizárólag Őt.
Weisztől konkrét véleményem nincs, de nem egy főnyeremény valszeg. de mivel anal ea -t úgyis tanulni kell, ezért tökmind1 kb ki tartja, jegyzet mindig lesz.
kieg: analra érdemes, bevmatra viszont A -n szinte kötelező járni. jegyzetelni felesleges, de figyelni kell(kéne) piszkosul.
fonyánál meg arra figyelj, h... h semmire, zh előtt 1 nappal állj neki és 4es
vizsgára meg van pus..., ill összefoglaló anyag neten
c++ ea -ra szintén járni (tapasztalat, én nem tettem és hiányzik - gyak viszont sokat nem ér).btw van tárgyfelvétel ?
-
bbazsy
őstag
na vizsgaidőszak.
el se hiszem, h ma egész nap numot tanulhatok...
[ de legalább már nem csak egyedül tanulok numot, ugye emberek ?
]
p.s.: lassan leér az 60 gigás hupikék törpikék és a 40 gigás tom&jerry pack, elkezdtem szedni a 90 gigás bud spencert
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #2702 üzenetére
feltűnt egy srác bithun, tolja fel a LL albumokat már pár hete, de hihtetetlen mennyiségben
végre van psy, trance, electronic, stb (hybrid, pendulum, infected mushroom, paul van dyk, placebo discography...).
DVD-AUDIOba Mike Oldfield, azon beszartam.. cska a vicc, h csak creative kártyákhoz van 100% -os támogatás, többi lejátszó / kártya mind butít rajta. de így is befosás minsőgében szóltudok csemegézni...
ha este kiírom mind, akkor megmutatom mi és mennyi van jelenleg (300 album körül).
-
bbazsy
őstag
hybrid losslessben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
talál még az ember jóságokat bithun--tudom, 2 olyan szó amire rá kell keresni google -ben. megéri
aka soundtrack of requiem for a dream, it's worth 5 minutes.
ez a zene az legjobb dolog, ami a zsófival való kapcsolatban rámragadt
és ezt a mondatot talán cska a Peti érti.. -
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló #2666 üzenetére
megnézted azt, h amire válaszoltál az válasz valamire, ami szintén válasz valamire ?
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2664 üzenetére
BMEn megtanítanak programozni. + BME mazohistáknak való
itt megtanítanak, hogy kell programozni. több matek, több algoritmus, több módszer -> kevesebb nyelv. viszont nyelvet tanulni ezek után nem gáz.
SZTEn picit 'lazább' a matek(így is húzós), kevesebb félévben van, viszont a programozás kicsit jobban van felépítve sztem (legalábbis amikor néztem úgy volt).
elhelyezkedni a fővárosban könnyebb, ez is szempont.
progmaton is voltak sávok, nem az a különbség.
a BSc része a különbség, kiszállhatsz 3 év után diplomával.basszus újra eltelt 1 év, megint jönnek a 4. -esek kérdezgetni
-
bbazsy
őstag
gyűlölök hagymát szelni.
gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök, gyúlölök.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
na meghegesztettem linuxom, jöhetnek Tőke Mester programjai
-
bbazsy
őstag
válasz
murphy2024 #2605 üzenetére
én azt nem vállalom, h leüljek veled, de itt nagyon szívesen segítünk.
ill ha bejössz holnap pl 3/4 11 -re akkor van mentorálásom északi 158, ott tudunk beszélni.
bevmat vizsgára tanulás az sajnos egyedül felfogós/magolós, sokkal jobb módszer nincs. megérteni mindent nem fogsz ez szinte biztos. majd pár év múlva leesnek a dolgok.
ha lesz kérdésed akkor tedd fel itt aztán meglátjuk, de az anyag vége fele nekem is vannak még kérdőjelek (=magoltam/kihagytam).
-
bbazsy
őstag
http://www.josechu.com/ecuaciones_polinomicas/cuartica_solucion.htm
tessék megtanulni, nagyon fontos
-
bbazsy
őstag
válasz
murphy2024 #2597 üzenetére
mire akarod magad felkészíttetni pontosan ?
[ a 'vizsgaidőszak' előtt miatt kérdezem csak ] -
bbazsy
őstag
leadva !'!"'!"'!"'!"'!"'
kilkenny és kasteel 11% a jutalom mára
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2574 üzenetére
aki a nagykörúton megy, az meg is érdemli (igazából ott is lehet, csak nem a csúcsban).
én pl délbudáról kényelmesen életveszély nélkül fel tudok menni akár biciklivel is, még talán BKVnál gyorsabban..
villamossal tartani a tempót pedig elég 30km/h -s átlag, mivel Te nem állsz meg megállókban, Ő igen (piros lámpa bezavarhat azért)
-
bbazsy
őstag
Te.
Köszönj nagyot. Úgy köszönj, h lássam..
Én mindig nézek bambán egy lányt, h Te vagy, de sose tudom...
Vaaaaaagy tényleg növessz szakállatTortillat ettem, ma meg meki
kikészít a TDK írás, időm sincs enni... ma is délután 4kor kezdtük fent Csillebércen KFKIban, este 11.10kor fejeztük be az ELTEn. izgi volt
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2550 üzenetére
értem, így más..
lenne még pár kérdésem, de inkább maradok csöndben
-
bbazsy
őstag
tapasztalatot írtam, lehet másnál ez más.
diákhitelt ha megnézed arra hoztam fel, h inkább kihagyná a sulit emiatt. sztem ez nagyobb ökörség, mert fél évre viszont normális munkát úgyse talál (igen, vannak ellenpéldák, szintén magánvélemény), viszont ha csak pénz kell, akkor arra a diákhitel a legjobb.
én is dolgozok (már ha ez az) jelenleg, és suli mellett normális átlaggal nem megy. nem is az a baj, h sok, hanem h összeegyeztethetetlen, h innen oda, onnan ide rohangálsz (estin ugye ez megoldva). és egyszerűen időm meg semmire sincs ha normálisan csinálom.
-
bbazsy
őstag
válasz
raczger #2531 üzenetére
van kamerás beléptetős portás bácsis őrző.. persze onnan sem lehetetlen lopni, de kicsit neccesebb. suli előtt/mögött/alatt semmiképp, ott történtek már komolyabb balhék.
meg BMEn volt nagy lopás, ott megkérdezték a portást nem látott-e gyanusat:
"hát, a kulacs helyén hidegvágó volt, de nem gondoltam h abból baj lehet"persze az én kicsikémet is karomnyi zárral hagyom ott ha néha muszájból megyek vele.
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2528 üzenetére
akkor is fura.
hát pedig pont ilyenre találták ki a diákhitelt, amit leírsz.
30/hó azért valamire jó...és kapsz Tőlem egy bonbont ha napi 5 óra utazás közben dolgozni fogsz nem pedig filmezni
egyszerűen programozni ott nem lehet (ez tapasztalat).
és suli mellett dolgozni érdemlegesen szintén lehetetlen (igen, ez is tapasztalat - most adom le a melót amit kb már csak kiszenvedtem a suli mellett)...
nyilván meki/akármi jöhet, de olyan, ahol aktívan részt kell venni és nem csak gépmunka, az kizárt. -
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2517 üzenetére
inkább engedi, hogy kihagyj egyetemből?
fura családelső 1.5 évben pedig a gép nem követelmény, ezt megtanultuk. addig ha csak beadandora kell és nem minden másra, akkor ott a lovi, ott az nylab, ott vannak az eldugottabb géptermek, amikben nyugalom van
[3. -on lehet pl szemezgetni]
meviksz: Te is egyedül laksz?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2492 üzenetére
voidnak az a lenyege,h eljaras -> nincs visszateresi erteke -> felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged