- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4326 üzenetére
Programozás módszertan szigorlat, qrvaszar volt
A tömény kidolgozott tételek 160 nyomtatott oldalt tettek ki és minden jel szerint iszonyat hiányosan lett kidolgzova, mert nem lett vmi fényes eredmény, pedig puskaméretű picuri betűkkel körmölve a tételemet is 6oldalnyi lett, leírtam mindent. Nemtom mi kellett volna még?De meglett, az a lényeg
Télen meg pepszi
, utána meg a prog2 szigo és megleszek. Prog2-t már lenyomtam volna, de ez kellett hozzá, de ettől meg fostam.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4309 üzenetére
Nem tudom lesz-e egyáltalán uv, nincs kiírva, nagyon a végén járunk a vizsgaidőszaknak. Elvileg nem csinálhatnak olyat, hogy nincs uv, de szoktak
Ezen túl sok minden múlik most, ha nem sikerül, nagyon elcsúszok mindennel, pedig jövőre akartam diplomázniTúl sok az anyag, rengeteg.
-
Mawyx
őstag
Összekicsinyítve 30oldalnyi A4-es lappal mit lehet kezdeni? Hogy lehet azt puskaként bevinni vizsgára?
Ha összeszabdalom, akkor lesz vagy 25cm torony belőle
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4290 üzenetére
Én nyomtam még egy energiaitalt, 120/70 és pulzus: 90, mintjárt kiesik a szivem a helyéről. 90/50-es vérnyomás az átlagos nekem, a pulzus meg rohadt magas, itt ülök egy székben, nem marathonit futok
Álljon már el az eső meg száradjon már fel kicsit, tekerni akarok egyet, nagyn tekerhetnékem van -
Mawyx
őstag
Állandóan aludnék
Éjszaka is aludtam sokat, de nappal is símán elbóbiskolok, reggel alig birtam felkelni, pedig későbbre húztam az órát a szokásosnál.
-
Mawyx
őstag
Én is megyek aludni, jó éjt nektek
-
Mawyx
őstag
Petiiiiii! Te hol vagy?
Neked van bicajod? -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4234 üzenetére
Ugyan már, ezt az ember magának magyarázza, próbálja meggyőzni magát az ember, hogy miért kell, miért muszáj megvennie a drágát. Tizenpár éven át egy olyan bringát hajtottam, ami a teszkó szintet se közelítette meg, de sose tört el
A végén már ropogott a fogaskerék vagy mi, de ment. Télen-nyáron, hóban-sárban azzal mentem minden nap. Meg gondolok a tanyabéli gyerekek, felnőttek bringáira, párezer ft-os cangák, mit tudják ők mi a duplafalú felni, azt se tudják, hogy létezik, é sláss csodát, bringáznak sokan. Falubéli Pista bá nem umf-fel megy a kocsmába szántóföldeken át. Oszt széthullik? B@szik széthullani. Autós topicon is csak felhúzom magam. Csak a drága, csak a sok lóerős kocsi a kocsi, a többi gördeszka...
Hegyről lefelé nyilván szétesik, de "bótba járni" tökéletes a teszkós is.A sárga kis szívem csücske Gepida bikemag apróról 10k volt használtan, kb 4éve megvan.
F@sza, akkor gerinclakatom van, eddig nem tudtam mi az. Tök nehéz és nem jó semmire.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4232 üzenetére
"örök élet+3nap" ez egy mondás mifelénk, magyarán túlél engem
Nem engedem ki a popsim alól, 50k volt, ami a mi családunkban qrvanagy pénz, volt is morgás belőle. Amikor a 20ezres schwinn outimat vettem, már akkor is balhé volt, hogy minek ilyen drága... Van vmi záram, egy U meg egy másik valami, robogó van rajta, ahhoz ajánlották, de sztem sz@rt se érnek. Az egyetemkertben is láttunk b@szotterősnek kinéző zárakat a bokorba hajítva, elvágták és vitték a bringát, pár másodperc és viszik.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4230 üzenetére
Ja, olvasgattam bicajos topicban... Pedig lecserélve nem lesz, venni kéne másik gumikat meg elcipelni szervizbe felrakatni, annyit nem foglalkozok vele, végülis mindegy, ezt így adták, ez van. Egy rakat pénz lenne, csomó idő, ezen (a feketén) meg vatta új minden. Ritkán használom, ha el nem lopják, örök élet és 3 napot kitart nekem.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4225 üzenetére
Úgy olvastam vhol, hogy úgy kell állítani, hogy a féltalp leérjen a földre, ez kell városban a biztonságos közlekedéshez. Az nagyon kicsi volt, feljebb raktam, de még nem jó így.
De eleve a egész bicaj nem az én méretem, mert rém kényelmetlen, teljesen elnyomorodok rajta. Bár az én nagypapi-mami stílusomhoz és sebességemhez egy trekking lenne talán jó, amikkel a német turisták tekernek kempingekben
Vagy gyorsabban kellene tekernem, nyomni neki, hajtós pozíció, nem városnézős.De majd alakul, egyelőre nagy szó, hogy elővettem, leporoltam és megsétáltattam
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4222 üzenetére
Az ülésmagasságot valóban úgy a legkényelmesebb beállítani, úgy viszont nem ér le a lábam a talajhoz, ha talajhoz állítom, akkor meg rossz tekerni. Most épp a lábujjhegyem leér, de fentebb kéne rakni.
Klipszet használok, szép nagyokat lehet benne esniViccesen el lehet dőlni lámpánál
Az ülések meg mind rosszak, raktam rá egy zselés plussz ülésrevaló izét, de így is katasztrófa, úgy tűnik nagy a seg*em vagy nem tudom
-
Mawyx
őstag
laza vagy
sztem még nem láttam a bringád, milyen gép?
el fogom cseszni ezt a vizsgát, nem tudok odafigyelni, bármit csinálok, ami nem tanulás
4nap vajon mire elég kb, ha megnyomom a dolgot? mondjátok, hogy 4 nap alatt meg lehet váltani a világot is, különben buktam a dolgot
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
tökjót tekertem, de nem tudom mennyit, nem megy ez a sz@r km óra
sebességet mér (néha), órát mutat, de mást nem. a többi mé nem megy? elem van benne. utat nem számol, időtartamot se
Dél-Budán csavarogtam több mint egy órát. Még eső előtt -
-
Mawyx
őstag
F@sza, leestem a lépcsőn, alig birok menni, duplájára dagadt a bokám, nem birok ráállni.
-
Mawyx
őstag
Gifet le lehet tiltani valahogy? Idegesít itt az oldalon az a qrva hirdetés, egész nap nyitva van a PH és ez egész nap villog itt a szemembe. A képeket nem akarom letiltani, mert akkor nem látok tényleg semmit, de ezt a mozgó fost ki kellene iktatni.
-
Mawyx
őstag
Az olyantól a pofám leszakad, ahol apuci menő vállakozó, de a gyerek sír-rí, hogy szegény minimálbéresek, megy szoctámért első a sorban meg koliigénylésnél is, de kint merdzsóval várakozik apuci a cuccokkal és vizsik befelé a méregdrága felszerelést, aztán mivel pénz van dögivel, ő lesz a menőcsávó, aki minden éjjel bulit tart és nem kannásborral... Szemetesnél kannásboros palackot nem látni ám, de drága viszkisek azt igen, de azért koliban kell lenni, meg a többmillás sportmotort brummogtatni a koli előtt, mert szegénykémnek albira nem telik, drága volt a motor+benzin...
Na most mindenkit jól kiosztok
Nem kell vkinél takarítani?
-
Mawyx
őstag
Nekem szakkolis terveim nem voltak sose, kb az álmomban se jutnék be kategória
, viszont tétényben laktam elvileg egy évet, gyakorlatilag csak a helyet fizettem és néha voltam ott, mert máshol meg tudtam húzódni, de az bizonytalan volt nagyon... Folyamatosan kb 2hónapot laktam ott, de iszonyat rossz volt. 4ember egy kis szobában, a konyha lepukkant és sztem kész bacitelep az ilyen, zuhanyzó hányinger, wc szintén. Az elmaradott higiéniás körülményeket nem birom elviselni, de ez az én heppem
És 10ezer ft egy ágyért egy 4ágyas szobában elég gáz. Hely nincs semmire, cuccokat nem lehet vinni, mert beköltözéskor másoltatni kellett kulcsot. Ez tök felelőtlen dolog, így akárkinek lehetett kulcsa, az előző lakóknak be se kellett törni, egyszerűen kulccsal besétálhatott és kirámolhatta volna a szobát, laptopot, mikrót, hifit, mindent. Ezt azért nem így szokás, hanem van annyi kulcs, ahány férőhelyes a szoba+1db tűzvédelmi okok miatt a portára, másoltatni nem szabad, ha vki elveszti, akkor azonnal zárcsere... Nem birom, ha más buzerálja a cuccaimat. Bele akartam járulni a dolgokba, én voltam a szgépes, melynek eredménye az volt, hogy nem ülhettem a gépem mellé, mert a szomszéd szobából is jártak át netezni a szobatársaim haverjai... Alvás mint olyan az nem volt, mert egész éjjel ment az ordítás, nappal döglöttek én meg nem birtam tartani a fejem suliban.
Nah, nem is idegelem magam, nem nekem való az ilyen.
Tétényt is szeretik nagyon, mert ott a Campona, Teszkó és nagyon jó a közlekedés, közel van, 15-20perc busszal, ami a koli előtt áll meg és nem kell átszállni. -
Mawyx
őstag
Sikerült a fizika is, a TTK-s szakról még 1db 2féléves tingitangi tárgyam van hátra
Remélhetőleg egyszerre felvehetem őszre.
Megizzadtam rendesen. Azóta meg fos kedvem van és nemtom hogy javítsak rajta -
Mawyx
őstag
Azért nem használt étolajra gondoltam, hogy maradványos legyen.
Első szervízen is volt, de mivel kb összesen nem tudom de max 5km van a gépben, így nem vittem többé. A többi szerviz már km-hez volt kötve, ajánlva és láttam az sose jön össze, mondták, hogy ne időre hozzam, ők ott besaccolták, hogy hány km kb mennyi idő alatt jöhet össze, de nem erre gondoltakállásában nyikorgósodott be.
Körbenézek akkor a laborban (olajlabor), csak vizsgák miatt nyögvenyelős lesz, húzódik majd így, ha étolaj nem jó rá.
Nem is tudom miből áll ez a kis teleszkóp, mi tudott benne benyikorgósodni egyáltalán. -
Mawyx
őstag
Kimentem tekerni az Infóparkba, fél óra volt, kb 10km/h-s átlagsebesség
, a fenekem totálkáros lett, a lábaim remegnek, a teleszkópom elviselhetetlen éles hangon nyikorog és gallyrament a km órám
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4161 üzenetére
Van egy word doksim is, elküldjem? Lényegében az egész füzetet begépelte valaki, definíciók, az az 1-1 kis algoritmus, minden bennevan. Feladatok is megvannak pdf vagy ppt, de most meg nem látom a tanár honlapján, de el tudom küldeni. JAhm, megvan, Gregorics oldalán van, rezolúció és szabályalapú köv, úgy látom ott ez MI1.
[Nagy Sára honlapja]
Gregorics oldalán van anyag -
Mawyx
őstag
MI2 szóbeli 3as
-
Mawyx
őstag
Levlisten jött elte-s állásajánlat (rádió), de 12ezret fizetne havonta, wtf
Kérdés ezért mennyit kéne melózni, meg ha pl az 5.kerbe kell menni, akkor a bkv jegyre se futja belőle vagy azért megpályázzam, úgyse engem vesznek fel? -
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Múltkor rohadt sok anyagot összefénymásoltam vkinek, pár óra ráment, a fénymásolásért nem akartam pénzt kérni, de annyit kértem, hogy egy doboz sört hozzon már, ha több féléves anyagot összeválogatva, kidolgozott feladatokat megkap tőlem. Találkánál közölte, hogy hát sört azt úgy nem akart hozni, de köszi az anyagot.
Megint jött egy levél, anyag kellene vkinek, az illető egyébként vissza se köszön, de most nagyon-nagyon megköszönné az anyagot, bármim van, toljam már el neki.Sajnos nem tudok segíteni
de ha valamit tud küldeni nekem, azt várom
Minden pohár megtelik egyszer
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Fél évvel előtte kell bejelenteni, a "minden tárgy" dolog még odébb van (nekünk qrvasok minden van
), akkor hivatalosan nem írhatom még, de keresek azért témát és ősszel nekifexek, írogatom, a lejelentés meg csak formaság lesz és nem akkor kell elkezdenem írnom, hanem akkor már a csiszolás megy majd, így jó lesz.
bme-s konzulensem lesz, aszonták lehet, de etr-ben eltés faszinál kell felvenni, de nem azt jelenti, hogy nála kell írni. Remélem futhat is rendesen a bme-s tanár neve alatt, ezer éve nem volt szakdolgozója, neki is jól jönne sztem. Elektronika téma kell nekem, ki kell találni mi az, ami szakdoli méretű project.nem lehet külön diplomát kapni, mindkét szak együtt az 330kredit és ez ér 1db diplomát, nem elhet, hogy előbb egyiket kikérem, aztán majdcsak meglesz a másik, mert 330kreditre 2db diplomát nem állíthatnak ki, de egyik szak az még sántikál, szigorlatok hiányoznak meg pár tárgy, meg nekünk durva mennyiségű *** kell.
Oh
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Holnap adatbázis. Így, hogy foglalkoztam vele, nem tűnik annyira veszedelmesnek. Meg kell lennie
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
És ez? Spire Gigapod VIII 3,5" külső mobil rack SATA ezüst (SP166SU-SL) Csak annyi, hogy az ember winyói nem az asztalon fexenek a papírkupac alatt, hanem ebben a "tok"ban? Ssoe érek rá beszerelni, a gép oldalát jóég tudja mikor láttam, csak asztalra rkaom a winyókat és a kábelt bedugom...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Még egy?? Thermaltake N0003USE 3,5" külső mobil rack MAX4 eSATA és USB combo
Ez már olyat tud, hogy satás winyót bele, aztán azt usb-n plug&play-ként nyomkodhatom mente közben is a gépbe? -
Mawyx
őstag
Ez mire jó? SATA Quick port for 2.5" and 3.5"
-
Mawyx
őstag
Képnézegetőt se találok, pedig csomó oldalt megnéztem, de egyelőre a kész galériák használatát sem értem
olyan kéne, mint pl iwiwen, hogy kis képek és azokra kattintva bejön nagyban és ott tudom továbbléptetni, nem úgy mint most, hogy egyesével kattintva rájuk új ablakban nyílnak meg. Túl sok a kép, egyesével linkelgetni nem kivitelezhető meló.tengerparty
gyerek vagy? meghagyom neked mind, ha enyémek a hegyek
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4056 üzenetére
Nekem meg csodálatos napom van/volt (ha leszámítjuk, hogy ilyen rosszullét rohamom sose volt még
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.
Annyira imádom a hegyeket, a tengerpart egy smafu, de a hegyek... csodaszépek. Képek majd lesznek a honlapomon, de nem most, még babrálni kell rajtuk, meg nem fél perc webre rakni, túlnőtte magát a webem, kézzel már nehezen kezelem meg most tanulni kell kicsit. -
Mawyx
őstag
Nincs kedvem tanulni
, qrva MI
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4047 üzenetére
nah, a guggolás is érdekes, leguggolok és nem birom felnyomni magam
keveset eszek, de így is hízok, nagy az úszógumim, oda rakódik minden és éhes is vagyok
nem értem hogy lehetek ennyire gyenge, pl a húzódzkodás is, egyszer se birom felhúzni magam... gondoltam veszek ilyen csukló-meg bokasúlyokat és úgy sétálok, hátha erősödnék kicsit.
de most már a gellért hegyre is csak hajnalban lehet felmennem, mert nappal majd 35 fokban nem kapok levegőttegnap is szenvedtem, pedig max csak 25 fok volt
-
Mawyx
őstag
sztem nekem is van, de nem értek hozzá, a hangokat se ismerem
te mióta tanulod? kiskorodtól zenesuliból?ha fel akarok menni bicajjal a gellért hegyre, de annyira gyenge a lábam, hogy a szabadság híd emelkedésén se birok feltekerni, akkor mi a teendő? sík terepen sokat kell tekerni és erősödik? hegynek nincs értelme nkitekernem, mert 2méter és elkezdek lefele gurulni, vagyis esni, gyenge a lábam, nincs rá más szó
-
Mawyx
őstag
Elkótyavetyélni nem akarom. Kicsi koromban Apu ígérte meg, mert minden lagziban megtámadtam a szintiket, de közben ő meghalt, a mostohaapámtól pedig megkaptam. Ráadásul nekik nagyon meg kellett ezért a pénzért dolgozni, egy semmitjelentő 20asért tuti nem szórnám el, annyit a leendő gyerekemnek is megér, a gyerekjátékok se olcsóbbak már
Anno a kétkezes alap csigabigáig eljutottam, de ne tudd meg mennyit gyakoroltam
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #4026 üzenetére
Casio CTK-601 Nagy álmom volt egy szinti, hogy majd megtanulok játszani, de magamtól nem ment, zenetanárra nem tellett, zeneiskolát már rég lekéstem. Szalagavatón hasznltam, mivel nekem volt gépem, nem volt gond, hogy nem tudtam játszani, spéci kottám volt, beszámoztuk a billentyűket és nekem annyiból állt a kotta, hogy 667733244555
Nem tudom már pontosan mennyiért vettük, talán 60körül volt+10 a tatyó+10 az állvány. -
Mawyx
őstag
Programozási nyelvek C++ EA+GY. (BSc 08 A,B,C,T) Pataki vagy Porkoláb vagy Szűgyi? Milyen tárgy, durva? Vizsga hogy, gyakjegyes vagy elméleti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest