- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
Cső!
Akkor figyelj! Ide írom le, hogy mit kell csinálni, a méledre meg elküldöm a progit, amivel kell!
Szóval csinálj egy bootlemezt, aztán másold föl a fájlokat amit küldök. Bootolj be a lemezről, majd írd be a következő parancsot:
flashrom -p 0 savebios.bin
Ez felégeti azt a biost, ami neked kell!!! Írj, ha nem megy! -
gyozi
aktív tag
Csá Főnök!
Kösz a Flashprogit, végre sikerült helyreállítanom a kártyát. Mostmár csak az a bajom, hogy ha felnyomom a kártyára pl.: az I8500P.bin biost, akkor beszarik és csak színes csíkokat látok és kábé ugyanígy viselkedik minden biosnál. Megpróbáltam rá felrakni egy 9100-as biost, de azzal el se indul a kártya. Esetleg valami 5let? -
gyozi
aktív tag
köszi, kipróbálom
-
gyozi
aktív tag
na, számbádi
-
gyozi
aktív tag
Hi All!
Szóval vettem egy Shappire 8500le kártyát! Hazavittem, azt ráengedtem egy Radeonflash-t, kiválasztottam az I8500P.bin fájlt, elindította a flashelést, aztán kiírta, hogy ERROR ezzel a hibaüzenettel: Error: Timeout: Poll rom idle after bulk erase. Újrabootoltam, de már nem indult el a kártya. Amikor vissza akartam égetni a backupot, amit a kártya eredeti bioszról csináltam, akkor ugyanazt a hibaüzenetet írta ki! A kártya tuti bírja a 275/275-töt, kipróbáltam. Mi lehet a gond? Nem most csinátam először, és egy PowerColor kártyával még működött! Lécci segítsetek! köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest