Hirdetés

2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35551) duvi válasza kiskuplung (#35548) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Azóta már rendszeressé váltak a Thargoid támadások. A kritikus rendszerekben hemzsegnek a Thargoidok. Folyamatosan lehet menteni az állomásokról a túlélőket és segélyszállítmányokat fogadnak brutális haszonnal (6000+ CR/tonna profit). A szétlőtt állomásokat lehet javítani. A csillagtréképen külön szűrő van már ezekre az állomásokra.

(#35549) bot1978
Maradhatsz ott és ha nincs kedved várni, akkor az open/solo/pg váltogatással hamarabb bedobja a következő Naval/Navy küldetést.

(#35550) Grey Tzar
Szia!
Az EDHU átköltözött FB-ra és Discordra. FB-on küldj egy jelentkezést az Elite: Dangerous Hungary zárt csoportba és töltsd ki a jelentkezési ívet.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35552) Grey Tzar válasza duvi (#35551) üzenetére


Grey Tzar
(újonc)

Köszi az infót!

(#35553) Mister_X


Mister_X
(PH! nagyúr)

Fer-de-Lance-ra mi az ajánlott fegyverkiosztás és mit milyen irányba érdmes tuningolni? Valahogy nem áll kézre a hajó.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#35554) duvi válasza Mister_X (#35553) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Mit használsz most? Elég sokféle combat fittet lehet rá összerakni. Itt egy lehetséges alternatíva. A lézerekre mehet Rapid fire vagy Long range engi. Plazmára Rapid fire. A hőtermelést kompenzálni kell a többi modullal. A médium helyek elég változóak, de a Huge helyre a legtöbben plazmát tesznek fel.

Samsung Galaxy S8

(#35555) nubreed


nubreed
(PH! kedvence)

Azt lehet tudni, hogy a Beyonddal jönnek új zenék a játékba? Vagy csak külön third party cégek által fejlesztett dolgokat lehet venni továbbra is? Szó se róla, nagyon jó az ED sound design-ja, a mai napig az egyik legjobb, de néha azaz érzésem, hogy nem ártana valami új.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#35556) kiskuplung válasza duvi (#35551) üzenetére


kiskuplung
(senior tag)

Igen, és ez így általad leírva tök jól is hangzik, de a valóság továbbra is az, hogy ugyanazt a feladatot kell elvégezni újra és újra.

Vagy a túlélő/segélyszállítmányozás különbözik bármiben is a sima áruszállítástól, ami már 3 éve is ugyanúgy működött a játékban? És kimerül egy karakterláncban a képernyőn, semmi egyéb visszajelzést nem kapsz arról, hogy pontosan mit is csinálsz, ha nem képzeled oda.

Vannak sírva-üvöltözős segélyhívó rádióhívások ezekről az állomásokról? Lehet esetleg látni videófelvételeket a harcokról azokon a hatalmas kijelzőkön az állomásokon, ha már ott vannak? Valahogy úgy, mint a Starship troopersben: hatalmas WAR feliratok mindenhol, toborzós videók, mittudomén.

Annak idején, mikor bejöttek a rádiós üzenetek, szerintem egy emberként mindenki azt mondta, hogy igen, ez az, ez nagyon sokat ad hozzá a hangulathoz. Ilyenekkel szerintem nagyon jól fel lehetne turbózni a játékot.
Most pont ezért eléggé várom ezt a felolvasós feature-t a játékban, remélem sikerül jól kivitelezni.

(#35557) Bishi


Bishi
(tag)

A múltkoriban kértem a segítségeteket folyamatos ED connection problémák, fagyások, kidobások miatt.

Meg lett a megoldás, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha hasznos lehet itt.

1. Először is a net szolgáltatom (DIGI) NAT-olt. Ezt az XBOX ONE-om ki is írta, hogy Double NAT, illetve Open NAT-ot nem tudtam előcsalni tőle, csak pár másodpercre. Bevallom nem gondoltam szolgáltató NAT-olásra, mert pár hónapja tuti nem volt ilyenem - az után kezdtem el hosszabb kihagyás után ED-vel játszani, hogy ezt beállította a DIGI nálam, mint kiderült. Egyébként éjfél körül - amint észrevettem ezt -, felhívva a DIGI-t egy hölgy készségesen felvette a javítási kérelmemet, megadta pár másodperc alatt, azt is mikor lettem NAT-olva, stb. Reggel 8-kor jött az SMS, hogy megoldották.

Megoldása ennek a problémának, röviden, kértem hogy ne NAT-oljanak, ill. publikus IP-t kértem a szolgáltatótól.

Ez a megoldás csak előrébb lendített, végre a routeremen is állítgattam, láttam már változást, de még ha csökkent is kicsit, de a probléma megmaradt.

2. Már mindent kipróbáltam, néztem, amit csak lehet. TP Link Archer C7 V2-es routerem van. Firmware-t frissítettem rajta, mindenféle lehetőséget kipróbáltam rajta, de semmi eredmény.
Ezután raktam fel custom Firmwaret, egy Gargoyle nevűt - ha jól tudom Open WRT alapú. Ezzel megjavult egyből. 4 nap alatt egyszer sem dobott le az ED, stabil, gyors.

Érdekesség, hogy 1 év alatt semmilyen játékkal nem volt bajom XBOX-on, minden stabilan ment, csak az ED lett egyre jobban játszhatatlan, ahogy egyre gyakoribbak lettek a kidobások. De valami csak azt mutatja, hogy még ha érzékenyebb is az ED session kezelése, mint másnál, akkor is a TP Link routerek gyári FW-jei mind problémás volt.

Ha valaki hasonló cipőben van, akkor ezeket próbálja meg. Sok sikert.

(#35558) Vesa válasza kiskuplung (#35556) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Frontiernél valahogy az élményfaktor megteremtéséhez nem értenek. Nem ártana egy új game designer team az Elite fejlesztő csapatba, akik lėnyegesen fantáziadúsabb elmével rendelkeznek. Most olyan, mintha szimpla programozók csinálnák a game designt. Precíz, pontos, excel-es a megvalósítás, csak a hangulat hiányzik. Nagyon régóta érzem ezt.

(#35559) duvi válasza Bishi (#35557) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Köszönjük az infót és gratulálok a sikeres végkifejlethez! Jó játékot! :)

Samsung Galaxy S8

(#35560) ForRedGlory válasza wollnerd (#35513) üzenetére


ForRedGlory
(PH! nagyúr)

Mivel balkezes vagyok és kb 25 éve nem volt a kezemben joystick, nem mertem bevállalni egy HOTAS felállást (mivel akkor tuti Warthog lett volna, ami ha nem jön be, akkor ciki). Viszont teljesen rendben van a két joy felállás. Sokat hezitáltam és egy rakás videót megnéztem előtte, amiben nagy százalékban az jött ki, hogy több az előnye a két joynak, mint a hotasnak. Viszont abszolút nincs gond a jobbkezes kezelésemmel sem, így lehet hogy jönni fog a hotas, már csak a feeling miatt is. A linket köszi :)

#35512) Vesa: Köszi neked is!

[ Szerkesztve ]

*** powered by Samsung Galaxy S10+

(#35561) duvi válasza kiskuplung (#35556) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Tény és való, hogy most se vitték túlzásba a megvalósítást, de a sérült állomás és az emergency docking egész pofás lett. Próbáltad már a rescue questeket?

Samsung Galaxy S8

(#35562) Szőrös  válasza duvi (#35561) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Én most hétvégén futottam bele egy részleges állomás lezárásba (javítás nem volt) megnövekedett kalóz aktivitás miatt. Ez mondjuk jópofa de nem tudom, hogy teljes állomás lezárás is van amikor egyáltalán nem lehet dokkolni?
Amúgy most elmentem fejvadász irányba, gyk assasinate küldiket nyomok meg wanted ladikokat pukkantok, vagy a sajátomat. :DDD Ez eddig tetszik.
Amúgy jól sejtem, hogy a "bubi" kifejezés az emberek által belakott rendszereket jelenti? Ha nem akkor mi az? Ha igen akkor azon túl mi van? Ez még nem tiszta.

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#35563) duvi válasza Szőrös  (#35562) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Dokkolni lehet, de ha egy állomáson Lockdown van, akkor semmilyen szolgáltatás nem működik. Van amikor ez napokig is eltarthat. Igen, a bubi kifejezés a lakott rendszerek halmaza. Ezen kívül egyetlen, nemrégiben kolonizált hub van a galaxisban. A Thargoidok megjelenésekor indultak közösség questek, hogy egy backup rendszert építsenek ki az emberiségnek. Ez lett Colonia. Elég messze van a bubitól, de ide is rendszeresen szoktak CG-ket indítani. A többi rendszer lakatlan, de sok és nagy terület le van zárva a játékosok elől, valószínűleg új fajok vagy egyéb későbbi tartalmak miatt. A többi lakatlan rendszert fel lehet fedezni, amiért jó pénzt fizetnek.

Samsung Galaxy S8

(#35564) Szőrös  válasza duvi (#35563) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Köszi mester, akkor jól sejtettem. :R

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#35565) kiskuplung válasza duvi (#35561) üzenetére


kiskuplung
(senior tag)

Nem próbáltam még, de ez így videón nagyon jól néz ki, sokkal több ilyen kellene :)
Hétvégén visszakecmergek a játékba, megnézem mennyire rozsdásodtam be.

(#35566) pcnet válasza duvi (#35561) üzenetére


pcnet
(őstag)

Köszönöm az infót! :R Teljesen elkerülte a figyelmemet, még jó, hogy a launcherben is ott van róla egy negyed képernyős kép. :D Tegnap hívott egy haver, hogy újra elővenné a játékot. Valamikor power play környékén hagyta abba. Egy órán át meséltem neki az újdonságokról. Pythonja van, épp ideális. Átküldtem a videót, tetszett neki, én már elindultam egy Anacondával, este ő is csatlakozik.

[ Szerkesztve ]

(#35567) duvi válasza kiskuplung (#35565) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

(#35566) pcnet
Mindenképpen vigyetek magatokkal Heat Sink Launchert és tegyetek fel Economy passenger kabinokat is! A csillagtérképen legyen bekapcsolva a Show Damaged Starport és így könnyen odataláltok a sérült állomásokhoz. A közelükben lesz egy Rescue Ship. Oda kell leszállítani a kimenekített utasokat.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35568) Mister_X válasza duvi (#35563) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Maia vonzáskörzete nem minősül buboréknak?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#35569) duvi válasza Mister_X (#35568) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

De igen. Pár száz LY távolságra van a buitól a Pleiades Sectroban, ezért nem kezeljük külön, mint Coloniát. Itt történnek a folyamatos Thargoid támadások a bázisok ellen.

Samsung Galaxy S8

(#35570) Mister_X válasza duvi (#35569) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Tudom. Ezért kérdeztem, mert egy majd főbuboréknyi semmin át kell ugrani, de csak Colonia lett megemlítve, mint második bubi.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#35571) -Solt- válasza duvi (#35569) üzenetére


-Solt-
(PH! kedvence)

Lehet, hogy hülye kérdés, de ezek Thargoid támadások csak open alatt vannak, vagy solo esetén is?

www.smart-bus.hu

(#35572) CactuS


CactuS
(Arcképgyáros)

Eléggé megkoptak az emlékeim, de nem rémlik, hogy ilyen sz*r pilóta lettem volna, még IPSZ tagságom is van. Csináltam a CGn a bounty questeket, de valahogy nem az igazi a Clipper tűzereje (4 beam laser, igaz nem fix, hanem csak gimballed). Ennyire gyenge volt régen is vagy az ellenfeleket húzták fel és nekik is engi által tuningolt hajójuk van, nekem meg nem? Már azon gondolkozom, hogy visszaülök egy Type-7be és valami rescue vagy segélyszállítmányos dolog után megyek. Az a 6000 Cr/tonna jónak tűnik.

Clippert azért eladni nem szeretném, se a FASt, de nem vagyok benne biztos, hogy a cuccait szeretném engivel húzni, lehet, hogy Cutter, Corvette vagy Anaconda irányába kéne elindulnom. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#35573) totila válasza CactuS (#35572) üzenetére


totila
(tag)

engi nélkül nincs jó hajó, még a corvette sem!
ahogy a nagy klasszikusunk mondta, hajó 40, engi 60 százalék

(#35574) CactuS válasza totila (#35573) üzenetére


CactuS
(Arcképgyáros)

Oh szuper, azt nem gondoltam, hogy ennyire durván számít. Csak akkor még azt kéne eldönteni, hogy érdemes-e a clipperrel kezdeni vagy valami általánosabb célú hajót nézzek ki (pl.: Conda). :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#35575) duvi válasza -Solt- (#35571) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Nem csak openben. Minden játékmódban jelen vannak.

(#35572) CactuS
Horizonsban jelentősen erősebbek lettek az npc hajók is. Muszáj neked is engivel tuningolni, hogy hatékony legyél velük szemben. Nem kell egyből Grade 5-re húzni a modulokat. Kezdéshez elég az első/második szint is, amihez egyszerű összeszedni a nyersanyagokat. Már itt is érezhetően erősebb lesz a hajód. A Clipperrel kapcsolatban próbálj meg ballisztikus fegyvert is feltenni a lézerek mellé. Az energiafegyverek főleg a pajzsok ellen hatékonyak. A ballisztikus fegyverek pedig a páncélt és hullt darálják jobban. Mondjuk 2 beam +2 MC lehet, hogy meggyőzőbben szerepelne, mint a full beam, ráadásul kevesebb energiát használnak és kevésbé fűtik a hajót. Nem muszáj megvárni a nagy hajókat a mérnökökkel. Nyugodtan tuningolhatod a Clippert vagy a FAS-t is (én inkább az utóbbira szavaznék, de ez már ízlés dolga). A fejlesztett modulokat/fegyvereket átpakolhatod másik hajóra is.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35576) CactuS válasza duvi (#35575) üzenetére


CactuS
(Arcképgyáros)

Duvi, amit írtál, hogy segélyszállítmányozás azt ugyanúgy a sérült állomásokra kéne vinni a peremvidékre?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#35577) -Solt- válasza duvi (#35575) üzenetére


-Solt-
(PH! kedvence)

Köszönöm.

www.smart-bus.hu

(#35578) duvi válasza CactuS (#35576) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

A frissen megtámadott (Damaged) állomásoknál fizetnek kiugróan jól a Basic Medicinesért. Ahogy telik az idő, folyamatosan csökken a profit, mivel elég sokan tolják a medicet.

Samsung Galaxy S8

(#35579) Micsurin


Micsurin
(PH! kedvence)

Chieftain downgrade lenne a Corvettehez képest mindenképpen gondolom, na de mekkora? :F
Nagyon tetszik a formája, nem mintha a palánkot meguntam volna... vagy ne élvezném a tűzerőt, csak kíváncsiskodom. Tetszik tudni a Birodalomban hajógyűjtő címeket kezdtek többen kiérdemelni, beállnék a sorba, elvégre őfelsége Clipperre mellé az ellenfél legfőbb hadi szekere is meg van már, a Chieffel teljes lenne a sor! :D

Más, az elmúlt hetekben kisebb TESO kiesések után, sikerült a Corvettet fekszerelnem Zűrlény ellenes cuccokkal, szerdán nekik esek, YT videókat rágtam eddig a témáról, semmi extra nem (A kis rajt leszámítva :D ) volt esetleg valami specc manőver amire kéne figyeljek?

Más... megint előjött a kis Buggom. :(( Le kell vegyek a hangot 16khz-re, különben ha sok MC-vel szerelt hajó van a közelben, Corvettes buli közben gyakori, akkor elkezd ropogni a hang. Bármi ötlet? (FPS stabilan 50-60 közt, nem esik le csak a hang hülyül be, ha viszont lent van 16khz-n akkor jó)

[ Szerkesztve ]

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton - Honor 8 Sapphire Blue - Nexus 9(R.I.P)

(#35580) Cooper911 válasza CactuS (#35574) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

A Clipperből is tudsz tűrhető harci hajót faragni. A gyorsaságát lehet jól kihasználni, ha tele a gatyó akkor elboostolni messzire SCB aztán lehet visszamenni osztani a pofonokat.
A Condából bármit lehet csinálni csak hát az ára 146M + felszerelések.

Micsurin:[/B ]Az eddigi infók alapján a Chieftan kb FAS/Clipper kategória.

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#35581) baphomet válasza Micsurin (#35579) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Ez a hiba 2015. tavasza óta még mindig megvan? Értem én, hogy a britek hagyományőrző népség, de ez már túlzás picit. :DDD
Egy időben nálam is volt ilyen gond.
Úgy rémlik, kicsit mintha segített volna ez:
<ahovatelepítettedajátékot>\EDLaunch\Products\elite-dangerous-64\AppConfig.xml fileban írd át a NumWorkerThreads="6" opciót 0-ra.

[ Szerkesztve ]

(#35582) duvi


duvi
(Topikgazda)

Tegnap sokat beszélgettünk a Thargoid támadásokról és Hawkyn kolléga épp ma linkelte Discordon, ezt a hangulatos videót :) Aftermath

Samsung Galaxy S8

(#35583) duvi


duvi
(Topikgazda)

Jönnek a 3.0 béta javítások. Beyond 3.0 Beta 2 Incoming
"FSD:
- Increased FSD Range:
Optimised mass 50%->55%"

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35584) 42861 válasza duvi (#35583) üzenetére


42861
(fanatikus tag)

A piszkok. Azért csak elérik, hogy minden hajódat újra kelljen engizni az új rendszerben, ha jobbat akarsz. :)

(#35585) D013


D013
(fanatikus tag)

Szeretem ahogy a google kereséseim után kapcsol a kognitív reklám-algoritmus :D

ON: Most hogy meglesz pár napon belül a Clipperem, érdemes nekiállni engizni vagy mostmár várjam meg az új rendszert? Mikor lesz vége az open betának és lesz live a patch?

(#35586) orientcx


orientcx
(őstag)

Gondolom már mindenki tudja, megjött az első komolyabb béta upgrade, és azonnal borított is minden eddigi számítást, de még durvábban, mint amennyire arra számítani lehetett volna. :U Olyannyira, hogy most pont az ellenkezője az igaz mindannak, amit eddig tűnt jónak.
Itt van pl a thrusterek esete. Eddig egy jól sikerült tuning ~40-45% +-os lett, a bétában viszont a max mindössze 35.2% volt. Az új számok szerint viszont a 35.2% hirtelen 45%-ra(!) nőtt, és a legszebb, hogy a bétában ehhez már nem is kellett újra fejleszteni a gépházat, hanem az éjjel egy kedves kis manó/varázsló/kobold/tündér/Lui padre ráfújt, és láss csodát, a következő betöltésnél már az új számok éltek. Ugyanez mondható el a MC-okról is, a DPS hirtelen 61,5%, a damage 70% lett(sajnos a frag cannon-nál nincs változás)
Röviden: Most pont az ellenkezője igaz az eddigieknek, érdemes várni a fejlesztésekkel a Beyond-ig, inkább a rare-és very rare cuccokat gyűjtögessük, amit aztán az új rendszerben mint valami nagyobb címletű bankjegyet, magas szorzóval a kívánt material-ra/data-re tudunk cserélni, és azonnal mehetünk is a mérnökökhöz.
De ez csak a mai állapot, kíváncsian várom, Braben-ék milyen meglepivel fognak előállni holnap, és pláne majd az élesedés előtti utolsó órában(meg az utániban ... meg az utániban ... meg az utániban ... stb) - Ez egy kicsit olyan, mint az, hogy mi a rákkeltő. Ezen a héten ez, a jövőhétre meg kisorsolnak valami mást. :K

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#35587) duvi válasza D013 (#35585) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Live dátum még nincs, az új patch alapján már érdemes várni a fejlesztésekkel és gyűjteni a materialokat.

Samsung Galaxy S8

(#35588) totila


totila
(tag)

tudja valaki, hogy milyen fegyverek azok amiket a technológiai bróker árul?
nekem teljesen ismeretlen mind, érdemes ezekkel foglalkozni?

duvi ha csak nem változtatnak rajta megint, ez így elég rossz, hogy nem lehet felkészüli a jövőre

(#35589) warcat


warcat
(PH! addikt)

Bugged BPs allowing infinite stacking of positive effects
746894% Optimal Multiplier Na ezzel már lehet döngetni! :))

Szerk.: videó

[ Szerkesztve ]

(#35590) CactuS válasza totila (#35588) üzenetére


CactuS
(Arcképgyáros)

Jobb híján a CG után néznék valami trade útvonalat, esetleg passengereést. Viszont a legtöbb videó a már nerfelt passanger küldiket mutogatja. Van valami trükk, hogy hogyan lehet mostanában jó útvonalat találni? Trade route calculatornál ugye az aktuális rendszert kell megadni, de az alapján elég gyenge a felhozatal.

Nem akarom, hogy végig fogják a kezem, lévén ez egy sandbox, de egy kis kezdőlökésnek örülnék. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#35591) Cooper911 válasza CactuS (#35590) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

Ne az adott rendszeredben keresgélj, hanem eddb.io-n loop trade utvonalat keress.
Ez az A-B-A Trade. Ezek a helyek a kereslet kinálat fügvényében sokszor változnak.
Vagy valahol letáborozol és az adott frakcióknak csinálsz minél több küldetést ekkor egyre jobban fizető melókat adnak és a táborhelyről bizonyos helyekre kell elvinni bizonyos árukat.
Hamár jól összehaverkodtál velül akkor érdemes ránézni a passenger küldikre is mert olyankor már azok is jók.
De ha olyan helyen jársz ahol nem vagy cimbi ott is ki lehet fogni egy két gazdag túristát akivel néhány helyre elkocsikázva pár millió üti a markodat. (Mármint Credit ;] ) Csak vigyázz nehogy olyan fuvart vegyél fel ahol a világ másik végére szeretnének elutazni a delikvensek.

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#35592) Ice_Man22


Ice_Man22
(senior tag)

Ezt hivjak booostnak: [link]

(#35593) nubreed


nubreed
(PH! kedvence)

Ahogy nézem, a Chieftain elég gyenge lesz pajzsilag. Hull Reinforcement Package -re kell rágyúrni majd...

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#35594) duvi válasza nubreed (#35593) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Hogy könnyebben tudjátok besorolni, a pajzsa kicsit erősebb mint a FAS-nak, de a páncélja kicsit gyengébb. De nem ez a legnagyobb problémája, hanem a szélvédője. Sajnos ennek is Vulture betegsége van. Tesztelés közben elég gyakran repedt be, vagy lőtték ki a szélvédőjét :(

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35595) CactuS válasza duvi (#35594) üzenetére


CactuS
(Arcképgyáros)

Pedig úgy néz ki, mint egy jóllakott FAS, reménykedtem, hogy jó pajzsa lesz, FASnál annyira nem jött be, hogyha nem volt pajzs, akkor csak simán kettéfejeltem az ellenfelet. :B

Nekem az utóbbi pár napban a Clipperrel is sikerült "kavicsot" kapnom a szélvédőre, régebben ilyenre nem nagyon emlékeztem, igaz, akkor nem is poroltak el ennyire.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#35596) duvi válasza CactuS (#35590) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Ha egy kis kezdőtőke kell az újrakezdéshez, akkor ajánlom a Ram Tah küldetést. CMDR.phoebia még videókat is készített hozzá.

(#35595) CactuS
A Chieftan erőssége a rendkívül jó manőverezhetősége. Ha sikerül a célpont háta mögött maradni, akkor viszonylag gyorsan és biztonságosan ki lehet iktatni a delikvenst.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#35597) Cooper911 válasza duvi (#35594) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

Én megmondtam (#35311).
Már a kinézete alapján sejthető volt, hogy ez lesz a gyengéje.

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#35598) duvi válasza Cooper911 (#35597) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Most már bebizonyosodott. Kár érte :(

Samsung Galaxy S8

(#35599) orientcx válasza duvi (#35525) üzenetére


orientcx
(őstag)

Köszi a tippet, ez a decontamination limpet egy pillanat alatt makulátlanul tisztára mossa a járművet, amit ezek a tahó thargok folyton összeköpködnek(vennék ilyet az autóhoz is). :)
Csak úgy kíváncsiságból össze lomiztam néhány tharg lökhárító maradékot, meg kicsit sérült sárvédőt, hogy kopik-e tőlük a hullom, de nem. Ezek teljesen ártalmatlanok, és a material tárolóba kerülnek. A piktogram szerint rare cuccok, csak valók valamire. Ha meg nem, hát legfeljebb összetákolok belőle egy t(h)argoncát, biowasta-t pakolni jó lesz :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#35600) CactuS válasza duvi (#35596) üzenetére


CactuS
(Arcképgyáros)

Megnéztem, fel is vettem, viszont elsőre ez elég nagy túrának tűnik. A fizetés nagyon jónak tűnik, csak nem biztos, hogy 700 fényévnyire a a semmi közepén kéne az első 5-10 bolygón landolásomat kivitelezni. :B Láttam, hogy 3 hét 6 nap van a küldetésre. Ha leadom, akkor elvész a lehetőség? Vagy ha lejár, akkor újra felvehető?

Kicsit még a közelben gyakorlatoznék, mielőtt nekivágok.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.