Hirdetés

2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14001) orientcx válasza rtitusz (#13997) üzenetére


orientcx
(őstag)

"Van 3 állításom, melyik az igaz?"
-
Saját tapasztalatból mondom, hogy is-is-is.
Én is kihagytam egy hónapot, + egy-két hét kereskedés, és hihetetlenül leépült a tudásom, valószínűleg te is felejtettél ezt-azt
(egyes pont pipa)
-
A Pythonba megint alaposan belenerfelt az a gyökér Braben, hogy esne hanyatt a császári bálon
(kettes pont pipa)
-
Azok a rohadék kis böglyök a PP óta valóban folyamatosan falkástul szakadnak rá az emberre. Régen egy-két órás köröket róttam egy CZ-ben, most meg úgy fogy a SC, mint a gumicukor egy gyerekzsúron.
(hármas pont pipa)
-
Régi daliás idők...
:(((

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14002) VitoSagi válasza orientcx (#14001) üzenetére


VitoSagi
(fanatikus tag)

Python ülésben ilyen nehéz az élet? Akkor egy szál Vulture SCB nélkül a CZ-ben használva mennyire számít különös harci cselekménynek? :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14003) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Miután az egész estém ráment a Rank húzásra totál eredménytelenül, kicsit túrkáltam a fórumokban, és ezt találtam:

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=165258

Úgy tűnik ez is változott valahol az 1.2-1.3 környékén.

Komolyan mondom, elmegyek kicsit felfedezni, mire visszatérek már nem is ugyan az a játék fogad, és a PP-ről még nem is beszéltem... :D

(#14004) VitoSagi válasza rtitusz (#14003) üzenetére


VitoSagi
(fanatikus tag)

Rank nekem is megrekedt és istenért nem akar feljebb menni, nem kapok navy küldiket. Már kezdem azt gondolni valami bug miatt, de lehet későn álltam neki, jobb lett volna letudni 1.3 előtt az egészet. Ha valakinek van tuti módszere ne tartsa magában please... :((

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14005) baphomet válasza VitoSagi (#14004) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Éppen most töltöm jól megérdemelt szabadságomat rankhúzással. :O
Az (#14003) rtitusz által linkeltekben leírtak a mérvadóak 1.3.01 óta. A korábbiakhoz képest sokkal több küldetést kell megcsinálni egy-egy szintlépéshez. A táblázatban lévő küldetésszámok a saját tapasztalatom alapján is stimmelni látszanak. Ezek a segélyezős küldetésekre vonatkoznak, hogy másféle küldetésből mennyi kellene, azt úgy látszik senkinek nem volt türelme kipróbálni. Így az unalmas, de hatékony módja a rankolásnak az, hogy keresni kell olyan rendszert, ahol van több Fed, vagy birodalmi frakció, és csak segélyezős küldetéseket tudnak adni. Felveszed a megfelelő küldetéseket, fizetsz, mint a katonatiszt, majd az Open/Solo/Private group módokat váltogatva újabb küldetéseket generáltatsz magadnak. Én úgy, hogy egyik szemem a tévén, másik a monitoron, szép nyugodt tempóban egy sorozatepizód alatt 40-50 küldetést tudok összehozni.

Fed rendszerek: Tun, Exbeur (ehhez permit kell)
Imp rendszerek: Aymifa, Tamar

A másik életképes, és kevésbé idegőrlő megoldás az lehet, hogy keresni kell két olyan rendszert, amelyeknek egymáson kívül nincs szomszédjuk 10 fényéven belül (pl. a Munfayl - Crevit ilyen, hogy lássátok miről beszélek), és vannak Fed/Imp frakcióik. Ilyenkor a kurír, szállítós, csempész és fejvadász/orvgyilkos küldetések vagy helybe, vagy az egyetlen szomszédba szólnak. A játékmód váltogatással be kell tárazni egy nagy adag küldetést, majd egy ugrással le lehet tudni az összeset egyszerre.
Ha valaki belefut egy ilyen helyszínbe, kérem ne habozzon megosztani a rankoló tömegekkel! :)

(#14006) Sylc válasza baphomet (#14005) üzenetére


Sylc
(senior tag)

Sajnos a bama pont ilyen, bemesz oda, csak Charity misszio van, ha valaki beugrik imperialt huzni, maris keresztbe tesz nekunk :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14007) rtitusz válasza baphomet (#14005) üzenetére


rtitusz
(őstag)

A tegnap estét Tamarban fejeztem be, ráadásul feleslegesen adtam el a Pythonom belét cargo helyért cserébe...

(#14008) ooooobi válasza rtitusz (#14003) üzenetére


ooooobi
(senior tag)

Én meg lehet csak valamikor év végére érek vissza mert úgy néz ki kevés idöm lesz játszani, addig mennyi minden fog változni :)
Python nerfet sajnálom még akkor vettem mikor pár hónapja akciós volt, aztán ki se használtam nagyon :(

(#14009) baphomet válasza ooooobi (#14008) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Ne aggódj, a Pythont az 1.1-es update-tel nerfelték, azóta nem nyúltak hozzá tudtommal. Pár hónapja te már a nerfeltet vehetted meg. Aki több hónapnyi kihagyás után ül bele azért érezheti gyengébbnek, mert az AI rengeteget okosodott.

[ Szerkesztve ]

(#14010) orientcx válasza baphomet (#14009) üzenetére


orientcx
(őstag)

Én csak egy együgyű Fed bugris vagyok, és lehet, hogy csak így érzem, de sztem az 1.3 után kifejezetten romlott a helyzet. Az is igaz, hogy pont ez idő tájt hagytam ki egy hónapot, és nyilván elsősorban a tudásom lett drasztikusan nerfelve, de érzésem szerint a Pythonhoz is hozzányúltak, elsősorban a shieldhez. Mondjuk az is igaz, hogy a CZ-kben a konkurencia fegyverzete is sokat erősödött(pl az npc Python ma azért már oda tud pörkölni, de régen gyak teljesen ártalmatlan volt, valami pattogatott kukorica szerű sok apró pöttyöt dobált az ember felé, aminek kb annyi hatása volt, mintha tényleg pattogatott kukorica lett volna(basszus, lehet, hogy tényleg az volt, és csak meg akartak kínálni? Hogy én mekkora bunkó vagyok, én meg mindet ledurrantottam....izé.....bocsi....ne hari...most én is hoztam egy zacskóval.....hmmm,valamiért nem kérnek) :U
Az meg már tényleg csak a hab a tortán(egyáltalán minek hab a tortára?), hogy ezek a rühes kis vérszívók azonnal a nyakadon vannak, ráadásul rajokban, miközben az orrod előtt úszkálnak az ízletes nagyvadak, és ez roppant dühítő. Régebben, ha folyamatos boost-os mozgásban voltam, akkor ez viszonylag ritkán fordult elő(~10%). Ma ez a 10 az 100.
Ez a Braben egy ronda birodalmi ügynök, és mindig ott van a zsebében a Python nerfelő szike. Még szerencse, hogy nálam meg mindig ott van a Clipper herélő cannon :K :K :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14011) baphomet válasza orientcx (#14010) üzenetére


baphomet
(senior tag)

A régi Python 390-es base shield strenght-je 260-as lett, az 1.1-es nerf után. Most is annyi. Hacsak nem növelték meg a hajótest tömegét stikában, akkor pajzs erő nem változhatott. Rémlik bárkinek is, hogy a Python netán könnyebb volt 350t-nál 1.3 előtt? Semmi infot, pletykát, nyavalygást nem találok a neten arról, hogy bármivel is gyengébb pajzsai volnának a Pythonnak 1.3 óta. Ha ez egy összeesküvés, akkor a legügyesebb, amivel eddig találkoztam. :)

(#14012) warcat


warcat
(PH! addikt)

A kedvetekért leveszem a Top Secret pecsétet a rendszerről,ha elterjesztitek és lenerfelik a francba,mindenki magára vessen :K Mondjuk pár hete nem néztem rá,nem tudom hozzányúltak-e.

A helyszín alkalmas bányászásra (az állomás pár Ls-re kering egy pristine metallic ringtől,valamint high tech,így adja a bányászküldiket),csempészetre (csempész küldik halmozásával,viszont állomás<->outpost,python,csóróbbaknak asp javasolt) valamint rankhúzásra (ez a rendszer birodalmi,a szomszéd föderáció)

Lustaságom határtalan,ezért idézek magamtól:

"A rendszer HIP 21991

HIP 21991/2 ami körül az állomás (Charlois City) kering, egy pristine reserves gázóriás,a belső gyűrűje metallic.Tökéletes bányászatra és az állomás 3 Ls-re van.
Maga Charlois City 1200 Lsre van a belépési ponttól,ez egy kicsit bosszantó, de nem vészes.
A vele kapcsolatban lévő rendszer HIP 22052. Ebben 2 outpost található, főleg Gregory Hubot fogod látogatni.
Ha nem telik meg a raktér értelmes idő alatt,ez főleg pythonra igaz,át lehet ugorni Cavendish colonyra is,innen szintén csak Charlois Citybe küldenek vissza.

Profitmaximalizálás esetén az esetleges üres teherkapacitás kihasználására vihetsz Gregory Hub-ban progenitor cellst, cavendishről meg fémeket (palládium, talán arany,silver még) A haszon nem egetverő,de ha már úgyis megteszed az utat,az a 50-100k haszon jó "benzin"pénzre."

Szerk.: a nagy pénzkeresés közben meg rangot úgy kell húzni,hogy megnézed melyik minor frakció van leszövetkezve a birodalommal/föderációval, és ezeknek az összes értelmes küldijét betologatod (szállítás,csempészés,charity, futár stb) Én személy szerint bevágódtam inkább mindenkinél és akkor jól felpakolva pár millió kredites fordulókat is lehet hozni.
Azt már írtam korábban,hogy solo -open stb módok között váltogatva halmozni kell szépen a küldiket.Az elején amíg gyengék a repuid elég szar a helyzet de aztán gyorsul,közben lehet pl filmet nézni,ha eluntad magad mehetsz egy kicsit bányászni.
Fontos hogy 50+ aktív küldinél elég masszívan elkezd belassulni a játék,mert minden ugrásnál/supercruiseból kilépésnél végignézi a játék az összes küldidet,hogy kell -e valamirandom ellenfelet/célpontot gyártani neked....

[ Szerkesztve ]

(#14013) orientcx válasza baphomet (#14011) üzenetére


orientcx
(őstag)

Ahogy írtam, "én csak egy együgyű fed bugris vagyok", meg hogy "lehet, hogy tévedek", de ezt érzem, és még azt is el tudom képzelni, hogy ez az érzés megtévesztő.
Mostanában minden hajót végigpróbáltam, és egyikben sem érzem magam otthon, mint az 1.3 előtt a Pythonban. Mindegyikkel alapvető problémáim vannak. Hol a lehetetlenül elhelyezett HP-k, hol a nevetséges sebesség, hol a csomagtér világításhoz is kevés PP, hol meg az alig-mennyiségű utility, vagy belső modul. Akárhogy is, de a "nem ízlik a csokoládé, jaj neked Pomádé" effektus ül a hátamon, és már nagyon kezd nyomni. :(((
És továbbra is fenntartom, hogy ez a Braben egy Empire szimpatizáns gyökér. Lehet, hogy ő tette el a császárt is láb alól(végül is ő írja a történetet), mert ő akar a trónra ülni. :((
Abcúg Braben!!!

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14014) rtitusz


rtitusz
(őstag)

(#14015) baphomet válasza warcat (#14012) üzenetére


baphomet
(senior tag)

:R Kösz, a rászorulók nevében!

Ez a felállás nem is a rankhúzáshoz (az inkább kellemes melléktermék), hanem a kezdeti gyors meggazdagodáshoz alkalmas a küldetések halmozásával. Nerfelni nem hinném, hogy fogják, hiszen már egy jó ideje ismert a korábban említett charity ranking trükk, vagy akár az Arissa CZ exploit és semmit sem csináltak velük. Viszont ez a kellemes állapot megszűnik magától, amint valóban megnövelik az küldetések hatókörét 10-ről 15 fényévre.

(#14016) zazoo


zazoo
(lelkes újonc)

Ma úgy tűnik, elég jól termelt a helyi res :DD Az első 65 perces, a második kb 75-80 perces menet volt, igaz, az összegben benne van a főnökasszony 50%-os bónusza. Sikerült bemagyarázni neki,hogy a sok bedarált Clipperrel csak a birodalom gazdaságát pörgetjük, így fogy a sok új hajó a szalonban :D [L:/dl/upc/2015-08/9937_screenshot_0011_2.jpg](IMG:/dl/upc/2015-08/9937_screenshot_0011_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

[ Szerkesztve ]

(#14017) orientcx válasza zazoo (#14016) üzenetére


orientcx
(őstag)

Clippereket bántalmazni??? Azokat a csodaszép birodalmi hajókat? Csúúúnya dolog ez, kolléga, nagyon csúúúnya! Szedte-vette-teremtette! Csúnya, rossz pilóta! Én ilyesmire sosem vetemednék, sír a lelkem(brühühű) :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14018) baphomet válasza zazoo (#14016) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Addig üsd, míg meleg! :) Ezt a hibát előbb-utóbb javítaniuk kell. Arissa 2,7-szeres pénzt fizet mindenre: (#12181)

(#14019) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Ez a játék direkt tesz nekem keresztbe, nem tudok rendesen rankot húzni a birodalomnál, mert 5-10 percenként lefagy a játék. "Ez a Fed márpedig nem fog beférkőzni a sorainkba!"

(#14020) zazoo válasza orientcx (#14017) üzenetére


zazoo
(lelkes újonc)

Rossz volt a hozzáállásuk. Ha úgy kezdték volna, hogy báró úr, nincs esetleg valami frissen bányászott értéke, akkor nem csaptam volna pofán őket a cannonokkal (csak a lézerekkel :DDD )

(#14021) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Kezdődik részemről az Imp. Courier teszt. Csak nehogy ki kelljen mondanom, hogy egy jó... Khmmmm. Izé na. Ültem már rosszab csotrogányban is. :D

http://coriolis.io/outfit/imperial_courier/24A3A3A1D3A2D3C1b1b270404070m402t54545466.Iw18UA==.IwBhrSrDyA==

(#14022) VitoSagi válasza baphomet (#14018) üzenetére


VitoSagi
(fanatikus tag)

Ez még működik? Ejha. Be is kell szerződni hozzá vagy elég a területén dolgozni? Össze kellene már szednem egy kis pénzt végre, de halálosan unalmas kereskedni. :O

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14023) baphomet válasza VitoSagi (#14022) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Nem tudom kívülállóknál hogyan működik, de leszerződve mindenképpen többet ad. +30-50% a helyezésétől függően, ami a hibás elszámolás miatt még többet nyom a latban. Még, ha javítják is valamikor, azután is ALD talpnyalóként jövedelmez a legjobban a fejvadászat.

[ Szerkesztve ]

(#14024) _Kondor_ válasza baphomet (#14011) üzenetére


_Kondor_
(tag)

1.1 után ha jól emlékszem még nem is jelezte sehol a program számszerűen a pajzs értékét.
1.1-ben elég nagy nerfet kapott mozgékonyság terén az biztos, a pajzsot nem tudom mikor gyengítették. Közrejátszhat az 1.3-at tippelők között, hogy a cz-k lettek nehezebbek 1.3-tól, ezért érezni gyengébbnek a pajzsot.
Nem tudom, van-e erre valami teszt.

[ Szerkesztve ]

(#14025) _Kondor_ válasza _Kondor_ (#14024) üzenetére


_Kondor_
(tag)

1.1 change log:
- Tweaks to Python: Lowered speed, manoeuvrability and shield strength. It now has a higher max speed and improved boost speeds (to catch those pesky haulers). Also a minor improvement to it's pitch to keep it well above the Anaconda

(#14026) baphomet válasza _Kondor_ (#14024) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Annyit találtam még, hogy az 1.3-ban módosították szinte az összes hajó shipyardon feltüntetett pajzs értékét.

A Pythoné pl. 260-ról 294-re változott. A pajzsokhoz ténylegesen nem nyúltak, csak észrevették, hibásak a megjelenített értékek, és azokat aktualizálták. A sokadik ilyen amatőr hiba után viszont én már semmin sem csodálkozom, még az is lehet, hogy tényleg elkeféltek valamit, és gyengébb lett a Python pajzsa, bár nem szándékosan.

[ Szerkesztve ]

(#14027) Íjász001


Íjász001
(lelkes újonc)

Hali!!!

Tudja valaki hogy a kínainál most éppen melyik rendszerben lehet Kondát venni ill. fittelni????
Vagy fórum címet ahol meg lehet nézni.

Kösz

Íjász

(#14028) rexsimus válasza Íjász001 (#14027) üzenetére


rexsimus
(fanatikus tag)

(#13726) kozi71 - 2015-08-15 13:41:38

Kamito - Newcomb Hub

Anaconda 124.924.034 CR
Python 48.431.453 CR
Imp. Clipper 18.951.481 CR

Hétvégén voltam ott, és az árak még aktuálisak.

És ezúton szeretném bejelenteni, hogy határozatlan időre megváltam a Clipperemtől ( :O ), csak, hogy kipróbáljam, mire is olyan büszkék a Python tulajok.

Azért befestettem fehérre, hogy némileg pótoljam a hiányát. :U

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#14029) Necc válasza rexsimus (#14028) üzenetére


Necc
(PH! addikt)

Minden li-blabla-yuri tech állomáson 15%-al kevesebb minden, és állandóan van cobra3, asp, python és konda. Én egy ideje egy alig ~30Ly-re lévő állomáson szerzem be a dolgokat.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#14030) Íjász001 válasza Necc (#14029) üzenetére


Íjász001
(lelkes újonc)

Csak ezek a hajók kaphatók mindenhol
All shipyards stock Cobra, Diamondback, Asp, & Python
Konda sajnos nem.

Íjász

(#14031) Íjász001 válasza rexsimus (#14028) üzenetére


Íjász001
(lelkes újonc)

Kösz rex!!!

Íjász

(#14032) Necc válasza Íjász001 (#14030) üzenetére


Necc
(PH! addikt)

Minden alkalommal találtam kondát is, de persze ettől még tévedhetek. Hazaérve le tudom majd írni a rendszer nevét is, közel munfayl-oz.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#14033) feldeci válasza Íjász001 (#14030) üzenetére


feldeci
(kvázi-tag)

Négy high-tech Li Yong Rui rendszer van:

- Lembava
- Jafnhau
- Diaguandri
- Kamito

Eddig nem volt olyan, hogy ne találtam volna akár hajót akár modult amit kerestem mikor végigszaladtam rajtuk.

(#14034) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Játszik itt valaki 2560x1440-es felbontáson? Vettem egy új monitort és nem tudom, hogy mennyire fogja visszafogni a felbontás az fps-t. Van játék, ahol a felbontás alig számít, remélem az Elite is ilyen.

(#14035) feldeci válasza rtitusz (#14034) üzenetére


feldeci
(kvázi-tag)

Én egy GTX980-al tolom, fullhd monitoron, de DSR-el 1440p meg sem kottyan neki, vsync 60. Ha felveszem 4K-ra akkor viszont bent az állomáson 30FPS, mindenhol máshol 4K esetén is megvan a 60. Viszont 4K leskálázva full hd-ra úristen de gyönyörű.

(#14036) rtitusz válasza feldeci (#14035) üzenetére


rtitusz
(őstag)

Az a bajom kicsit, hogy az állomás a "kis" R9290-et ha DSR-el felnyomom 1440-re, akkor meg tudja zabálni, értem ezalatt, hogy érezhetően bemegy a 60fps alá sajnos. A GTX980-at nézegettem (még a 980ti is megkísértett vagy 2mp-ig), de nem kis pénz. Hát majd kiderül, lehet lejjebb kell vennem a grafikán.

(#14037) Htibimor válasza rtitusz (#14034) üzenetére


Htibimor
(senior tag)

Mit vettél?! Csak nem egy 34"-os 21:9-es szörnyet?! :K

[ Szerkesztve ]

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#14038) rtitusz válasza Htibimor (#14037) üzenetére


rtitusz
(őstag)

Elsődleges felhasználása nem játék, de egy BenQ BL2710PT-t. Grafikai munkákhoz kiváló a jó színhűsége miatt.

(#14039) Htibimor válasza rtitusz (#14038) üzenetére


Htibimor
(senior tag)

Nagyon jó! Igazából én szeretnék egy 21:9-es 34"-ost. Nagyon jó lenne rajta ED-ni! :F Azt hittem Téged is ez érdekelt.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#14040) VitoSagi


VitoSagi
(fanatikus tag)

Ha már VGA, valakinek van esetleg GTX750Ti tapasztalata? Ha igen, érdekelne, természetesen egyéb hardverekkel említve. Tervezem egy ilyen vásárlását, erre van (lesz) keret hamarosan.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14041) [w] válasza VitoSagi (#14040) üzenetére


[w]
(őstag)

én azt hajtok legnagyobb megelégedettséggel. ha erre van kereted ne gondolkodj, vedd meg! :K
vsync-kel 60 fps - mindenhol. (FX6300, 8GB ram)

cmdr PETER W. VOLKOV

(#14042) VitoSagi válasza [w] (#14041) üzenetére


VitoSagi
(fanatikus tag)

Nálam gyengébb lesz a környezet (jó öreg i3 3220, elvileg nem is támogatott, mert 2 magos :D) , de bizakodom benne, hogy azért így is jó lesz. Le sem merem írni mivel erőlködöm most, elég hihetetlen, hogy egyáltalán elindul rajta bármi is még... :DDD

Nagyjából 50 ezer a plafon ameddig elmegyek majd (kb. október az időpont amikor a családi kasszából végre apának is jut :P), nVidia lesz, ennyi a biztos. Ebből a büdzséből ez tűnt a legjobbnak, ezért érdeklődöm. Ja, az is fontos, hogy tápot most nem akarok cserélni, szóval a fogyasztás sem elhanyagolható tényező (450W a kapacitásom). Úgy néztem a 750 széria jól fogyaszt és a Ti nem is gyenge a procimhoz.

Köszönöm a gyors választ! :C

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14043) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Munfayl se csúnya egy hely. :D

[ Szerkesztve ]

(#14044) Htibimor válasza Htibimor (#14037) üzenetére


Htibimor
(senior tag)

Van egyébként a csapatban valakinek ilyen 34 colos 21:9-es monitora?

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#14045) Necc válasza rtitusz (#14034) üzenetére


Necc
(PH! addikt)

1440p felbontason jatszok GTX770-el, es egyszer se tunt fel hogy barmi komolyabb FPS eses lenne.
Neha-neha erthetetlen okbol beszaggat a jatek (kulonosen SC-be valo belepesnel amikor nagyon sok questem van), de par masodperc utan megszunik.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#14046) rtitusz


rtitusz
(őstag)

(#14047) duvi válasza rtitusz (#14046) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Vajon ez ránk is vonatkozik, vagy csak az Xboxos felhasználókra?
"The CQC update is currently going through our internal QA pass and assuming this continues going well we’ll release the beta next week after the Bank Holiday."

Samsung Galaxy S8

(#14048) rtitusz válasza duvi (#14047) üzenetére


rtitusz
(őstag)

Ez ránk vonatkozik, az XBONE béta már egy ideje fut.

(#14049) rtitusz


rtitusz
(őstag)

Most egy csomó festés -40%-al kapható!

(Francba, hogy a Python festést pár napja vettem.)

(#14050) RichieTri válasza rtitusz (#14049) üzenetére


RichieTri
(senior tag)

...kár, hogy X1re még nem lehet kapni...
bár kérdés,HA most megveszem a Frontieres accounthoz ami ugye az E:Dben hozzam van rendelve akkor azt tudom majd használni a hivatalos release után?!

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.