Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30001) duvi


duvi
(Topikgazda)

Aszteroida bázis

Samsung Galaxy S8

(#30002) rtitusz válasza duvi (#30001) üzenetére


rtitusz
(őstag)

Jóféle!

[ Szerkesztve ]

(#30003) csiak válasza orientcx (#29997) üzenetére


csiak
(tag)

Be sem merek lépni a játékba, ilyen arcok láttán :)

"Sok loot disznót győz!"

(#30004) orientcx


orientcx
(őstag)

grHawk - "2 órán keresztül próbáltam megalkotni a fejemet. Egyszerűen nem jönnek ki azok az értékek"

Nem értem mi a problémád, én simán összeraktam a profilom. Jó, hát mondjuk nem egy arcból, de összességéből pont olyan lett, mint én.

ilyen a korom
-
...ennyi hajam van
-
ilyen veszélyes vagyok
-
és ennyi bölcsesség árad a tekintetemből
-
-
Hát persze lehet hogy összekevertem a képek sorrendjét, és ...
-
...ez vonatkozik a koromra
-
. . . ... és ez meg a hajamra

:U

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30005) orientcx válasza csiak (#30003) üzenetére


orientcx
(őstag)

Ne ijedj meg, itt most lehet normális arcokat is összerakni, így pár perc alatt én most ezt hoztam össze:

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30006) orientcx


orientcx
(őstag)

Na én most egy időre befejeztem a bétát. Az arcokkal kijátszottam magam, és egy-két apró csicsán kívül nem sok érdekes dolgot látok így hirtelen(attól még persze lehet hogy vannak). Mega ship-el egyáltalán nem futottam össze, viszont van Dolphin(lehet hogy úgy mega ship, hogy "ja, meg a Dolphin".

És még egy újdonsággal találkoztam, amivel eddig még soha. Nevezetesen a terminálhoz érkezésnél a durva fps drop-al. Köszi, Braben bácsi :)
Amúgy azt már sejtem, mi lesz az a speed dock, valamiféle külön verseny, vagy ilyesmi.(persze ha elolvastam volna a felette lévő sort is, akkor ez eddig is világos lett volna, de hát az olvasás, mint tudjuk, baphomet mágus tudománya :U)
Aztán persze ha kiderül valami érdekesség, akkor visszanézek.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30007) duvi válasza orientcx (#30006) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Itt láthatod a Megashipet. Livestream Part 1 - 58:06-nál. Ez pedig tegnap készült a bétából: Fisher's Rest Megaship Fly-By Dokkolás: Checking out the mega ship Fisher's Rest

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#30008) Ice_Man22 válasza orientcx (#30006) üzenetére


Ice_Man22
(senior tag)

Nalam ez az fps drop jelentkezik minden station kozeleben 7-8 masodpercig aztan helyre jon. Latom nem javitottak vagy lehet fogjak ki tudja.

(#30009) Vesa válasza duvi (#30001) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Én ezt nagyon vártam, és utálom, hogy megint negatívkodnom kell, de komolyan mondom nem értem ezeket a tagokat. Nincs ott egy kreatív ember? Vagy csak mindennek az egyszerűbbik oldalát fogják meg? Nem tudom. Sajnos ez a bázis megint csak egy átalakított levélbedobó. Ugyanaz a szisztéma, ugyanaz a dokkolás, minden ugyanaz, csak belül nem fémből van az állomás, hanem sziklákból...Annyira süt erről megint, hogy nagy ívben sz*rtak rá. Fogták a már ezeréve kész állomásmodellt, ráhúztak egy darab követ, kicsit variáltak belül és ennyi, de ettől még ugyanaz maradt. Ráadásul van belőle összesen 32db, ami még a buborékhoz mérten is elég kevés. Hát, nagyon sajnálom, megint csalódom kell. :( :W

(#30010) Secundus válasza orientcx (#29923) üzenetére


Secundus
(kvázi-tag)

Igen tudom, hogy a Federation a 2380-as békekötést úgy állította be a történelemkönyvekben, mint hatalmas diadalt, amikor megállították a rabszolgatartó Birodalom előretörését és megóvták a demokráciát és a szabadságot a Galaxis polgárainak. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a Birodalmi rabszolgáknak semmivel sincs rosszabb dolguk, mint a Federation "céges bérrabszolgáinak". Sőt.. Amúgy is, lehet hogy a Fed hajók erősebbek, de nekünk birodalmiaknak több van. A mi 17db Majestic-osztályú csatahajónkra
(INV Achenar's Sword
INV Anders Blaine
INV Atticus Duval
INV Dreadnought
INV Duval Itzamnets
INV Duval's Might
INV Duval's Pride
INV Faveol
INV Goliath
INV Hall's Memory
INV Hengist Duval
INV Invincible
INV Thunderer
INV Trasken Duval
INV Valiant
INV Warrior
INV Xanadu)

a Fedration csak 15 db Farragut-osztályú csatahajót
(FNS Ajax
FNS Damocles
FNS Erebus
FNS Farragut
FNS Formidable
FNS Gellan
FNS Kracer
FNS Medusa
FNS Neptune
FNS Nevermore
FNS O'Brien
FNS Orion
FNS Perseus
FNS Thanatos
FNS Trander)
tudnak szembeállítani. Azt a megalapozatlan pletykát pedig, hogy a Farragut a 8 db Broadside Cannon/ 8db Capital Torpedo Launcher-rel egy sortűzzel elsöpörné a 3 db Capital Beam Laser-rel rendelkező Majestic-et, határozottan cáfolom. :)

Gigabyte GA-H61MA-D2V, Intel Core i5-3570, 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Kingston 240 GB, Gigabyte GTX960 OC 4GB DDR5

(#30011) duvi válasza Vesa (#30009) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Én is a saját aszteroida bázisra számítottam, de az még várat magára :(

Samsung Galaxy S8

(#30012) grHawk


grHawk
(fanatikus tag)

Segítségre lenne szükségem!
Az új kamera beállításokban nem találom, mely gombbal készíthetek screenshotot. Korábban az F10 volt de ez most már nem készít képet, csak belép camera suitba. Megtudja mondani valaki, hol találom? Beállítanám a screenshot gombra, ahogyan korábban kellett volna tennem.

Amúgy esetleg van valakinek valami korrekt PC-s beállításötlete az új kameramodulhoz? Nem jutok egyről a kettőre.

[ Szerkesztve ]

(#30013) _Andras_ válasza duvi (#30011) üzenetére


_Andras_
(tag)

Olyan lassan adagolják az újításokat(amik nem nagy valamik: kamera, egy új objektum[bázis], stb), hogy ami van, az kicsinyes semmiségeknek tűnik a fejlesztési időhöz képest... Mi a lassúságuk oka? Mi a koncepció emögött az egész mögött, mert nagyon óvatosan, lassan bővítenek bármit is. Mai napig nem értem, hogy a különböző szakmák miért 1-2 eszközhöz vannak kötve.. Veszek egy szkennert és már felfedező is vagyok és szkennelem a rendszert, vagy rosszabb esetben jó lassan megközelítem a rendszerben levő bolygókat és úgy szkennelem apró pénzért.. Vagy a hajók kezelőfelülete miért olyan egyforma. Mi köti meg a kezüket?

(#30014) orientcx válasza duvi (#30007) üzenetére


orientcx
(őstag)

Köszi az infót mega hajó ügyben, érdekes az ötlet. Tetszik a formája, nagysága, és úgy egyáltalán az egész, de igazából ebben egyenlőre ennyi van. Pont mint az aszti -bázis. Esetleg valamikor még fűzhetnek hozzá valami jó kis event-et, de nagy valószínűséggel arra is inkább az explorer fanatikusok fognak gerjedni(bár némi fantáziával más jellegű dolgokat is ki lehet találni hozzá).
Nem akarom leszólni ezt a 2.3-at, mert elhiszem, hogy van mögötte munka, de nem elsősorban ezeket a csicsákat hiányoltam volna a játékból. Én speciel sokkal jobban örültem volna, ha ezt az energiát mondjuk inkább egy jó kis fps-be ölik, vagy valami olyasmibe, ami új játékelemet hozott volna az ED-be(ahogy ezt a pluszt eddig minden új résznél megkaptuk).
Persze ízlések és fülesek, ráadásul még mindig ott van az a titokzatos ígéret, ami oly sejtelmesen lett meglebegtetve(remélem nem az aszti bázisra gondoltak :N )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30015) duvi válasza _Andras_ (#30013) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Egyrészt nem látunk a színfalak mögé és nem ismerjük az okokat. Másrészt van egy furcsa, kettős pszichológiai hatása ennek a fejlesztési metódusnak. Negyedévente (na jó, néha kicsit több) kapunk új tartalmakat, amik folyamatosan fenntartják az érdeklődést és biztosítják a folyamatosa eladásokat. Ennek a jó oldala a viszonylag gyakori frissítés. A "sötét" oldal, hogy ezek a változások nem hoznak drasztikus fejlődést, mivel ilyen rövid idő alatt nem képesek nagyobb lélegzetvételű anyagokat letenni az asztalra. Persze, tök jó lenne, ha 3 havonta kapnánk új játékmódokat, részletesebb testreszabhatóságot, saját bázist... stb. Ilyen tempót még a legnagyobb stúdiók is képtelenek teljesíteni. Ráadásul minél több a tartalom, annál összetettebb lesz a játék, ami kihat a fejlesztésre is. Az új tartalmak készítésénél mindig figyelembe kell venni a hatás-ellenhatás elvét is. Ha igazságosak akarunk lenni, akkor kb. éves viszonylatban kell nézni a változásokat. Gondoljuk végig, hogy mennyi és milyen tartalom érkezett a Horizons DLC-vel? Ugye ez már egyáltalán nem kevés. Vajon mit szólna a játékosközösség, ha átváltanának éves fejlesztés ütemre? A legtöbb esetben ezt a fejlesztési ütemtervet használják a cégek, de gyanítom, hogy ha átállna erre a Frontier, akkor ennek is negatív visszhangja lenne. Hozzáteszem, hogy én is többre számítottam a mostani frissítésnél, de megpróbálok objektív maradni.

Samsung Galaxy S8

(#30016) Cooper911 válasza orientcx (#30006) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

A Dolphin-ra lehet luxus kabint rakni?

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#30017) orientcx válasza Cooper911 (#30016) üzenetére


orientcx
(őstag)

Nem néztem, mert egy büszke Fed harcos nem szállít utasokat, hogy aztán hangos "jegyeket-bérleteket kérném ellenőrzés céljából felmutatni" kiáltásokkal kelljen járkálni közöttük(ráadásul ahhoz Braben bácsitól 15 fontért kellene megvennem a karszalagot a store-ban :D ), de ha addig nem válaszolják meg a kérdésed, akkor az éjjel megnézem, és referálok.

Jut eszembe, ezt már régebben meg akartam kérdezni, nálatok is felszívódtak a mod embedded fw-s küldik? Én egy jó ideje már nem is figyeltem, mert régebben gyűjtöttem belőlük eleget, és még a fejlesztések után is maradt vagy 20, de az új karrieremben kellett volna egy rakás, és egy árva darabot sem találtam. Sokáig azt hittem, hogy azért nem, mert ahhoz kellenek a magasabb rangok(Én a 12. nap dangerous szintnél visszamentem az eredeti accountomba), de most puszta kíváncsiságból itt is elkezdtem keresni a küldik között, és így sincs sehol semmi. :F

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30018) totila válasza orientcx (#30004) üzenetére


totila
(tag)

nem mondod, hogy még tetkókat is lehet tenni a karakterre?
mert a kopasz karakteren az egy könnycsepp tetkónak látszik :Y

(#30019) Secundus válasza orientcx (#30017) üzenetére


Secundus
(kvázi-tag)

Én hónapok óta nem láttam olyan küldetést, ami Modified Embedded Firmware-t adott volna, pedig nagyon kerestem. Ugyanis a Scientific Settlement-ek szkennelésében nagyon balszerencsés vagyok, sohasem MEF jön.

Gigabyte GA-H61MA-D2V, Intel Core i5-3570, 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Kingston 240 GB, Gigabyte GTX960 OC 4GB DDR5

(#30020) kiskuplung válasza Secundus (#30019) üzenetére


kiskuplung
(senior tag)

Köszönöm szépen a megerősítést. Én még életemben nem láttam ebben a játékban mod. emb. FW-t. :)
Csak orientcx screenshotjain. De tudjuk, hogy ő is mekkora PS-mágus ;)

(#30021) to.ca


to.ca
(fanatikus tag)

Leparkoltam a kondát egy... mi mellé is? (Ez nem a béta :F )

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#30022) Denzo válasza Secundus (#30019) üzenetére


Denzo
(kvázi-tag)

A scientific ad a legrosszabbul:

Industrial Layout: 5/12 bases = 42% drop rate, 8 MEF/5 bases = 1.6 MEF/drop
Exploration Layout: 5/10 bases = 50% drop rate, 9 MEF/5 bases = 1.8 MEF/drop
Scientific Layout: 2/8 bases = 25% drop rate, 3 MEF/2 bases = 1.5 MEF/drop
Extraction Layout (Medium Security): 1/3 bases = 33% drop rate, 1 MEF/1 base = 1 MEF/drop
Extraction Layout (High Security): 2/3 bases = 67% drop rate, 4 MEF/2 bases = 2 MEF/drop

[link]

(#30021) to.ca

A birodalmi formatervezés egy újabb lépcsőfokhoz ért. ;]

[ Szerkesztve ]

(#30023) orientcx


orientcx
(őstag)

totila - "nem mondod, hogy még tetkókat is lehet tenni a karakterre?"
-
Tetoválást nem lehet tenni a karakterünkre, azt a könnycseppet csak én rajzoltam a szeme alá, hogy veszélyesebbnek tűnjön a fickó(ha valaki nem tudná, ez állítólag a gyilkosok jele). Viszont ha mindenképp alvilági figurát akarunk faragni magunkból, akkor elláthatjuk orcánkat egy több helyre felpakolható ízléses heggel. :K
-
-
Secundus + kiskuplung - Márpedig én az összes mod embedded fw-met küldikkel szereztem be, és becslésem szerint eddig legalább úgy kb 50-70 darabot használtam el belőle. Csak a Corvette-n 7 db MC van, és ugye sokszor nem sikerül elsőre a süti, plusz ezeket többször át is szabtam, mert nem lettek jók(a számokban megadott paraméterek néha köszönőviszonyban sincsenek a tényleges eredménnyel). Ráadásul az első fejlesztéseket még az engineer korai szakaszában csináltam, és akkoriban a legtöbb material-ból nem egy, hanem 2-3 db is kellett egy-egy tuninghoz.
És még most is van kereken 20 db belőle
-
-
to.ca - Én mindig mondtam, hogy a Clipper egyenértékű a T9-el, hát most tessék, itt van a császáriaknak az új birodalmi kentaur. :DD
Ja, egyébként gratulálok a képhez :C
-
-
Cooper911 - "A Dolphin-ra lehet luxus kabint rakni?"
-
Mindjárt nézem, de várni kell, mert valamit megint variáltak, és upgrade kell a bétához

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30024) orientcx válasza Cooper911 (#30016) üzenetére


orientcx
(őstag)

Érezd magad egy életre lekötelezve, külön miattad upgradeltem, és léptem be a bétába, sőt még egy Dolphin-t is vettem a kedvedért. Jó hírem van, lehet rá luxury kabint venni :K

Sőt, mivel az össz fegyverzet kimerül két vérszegény small HP-ben, még egy "A"-s thrustert is vettem rá, hogy megnézzem mi a végsebesség, mert ilyen védelem mellett az iszkolási együttható döntő lehet. :K Ismét jó hírem van, a 290-es tempó a 406-os boost-al nagyon jónak mondható, ez egy Palin féle varázslattal simán 500 fölé tornázható, márpedig akkor nem is kellenek a fegyverek.

Amúgy vicces, hogy ez a fickó, akit tegnap legóztam össze, az a kis képen pont úgy néz ki, mint szegény Juhász Jácint a Szegénylegények-ben(érdemes rákattintani a képre, akkor látszik jól) :)

Meg az is vicces, hogy képváltásnál a szemembe lóg a haja. Lehet, hogy picit túltoltam az onion head-et, és valójában egy puli kutyát raktam össze azzal a karaktergenerátorral? :U

És ha jobban megnézzük, a XXXI. sz-ban a "hajszálvékony" kifejezés is teljesen más jelentéstartalommal fog bírni. Talán úgy hangzik majd, hogy "hajszálvastag"

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30025) Secundus válasza orientcx (#30023) üzenetére


Secundus
(kvázi-tag)

Orientcx + Denzo:

Én Modified Embedded Firmware-t csak 1db-ot láttam a játékban, onnantudom, hogy valóban létezik és nem csak részeg pilóták meséiben fordul elő. Azt az 1db MEF-et is tavaly nyáron kaptam egy küldetésből.

Bár én Gutamaya rajongó vagyok, de én is elismerem, hogy sok mindent rosszat lehet mondani a birodalmi hajókról, de a formatervezés speciel az erős oldaluk. Úgyhogy nem bántani az Imperial Clipper / Imperial Cutter-t, mert igenis szépek! :)

Gigabyte GA-H61MA-D2V, Intel Core i5-3570, 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Kingston 240 GB, Gigabyte GTX960 OC 4GB DDR5

(#30026) Cooper911 válasza orientcx (#30024) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

:R Na akkor legalább használható lesz valamire :)

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#30027) anatron


anatron
(fanatikus tag)

Na amíg mindenki a béta arc szerkesztőjét próbálgatta én unalmamban ma SolidEdgeztem ha már nincs hajó szerkesztő az eliteben:

[ Szerkesztve ]

(#30028) Htibimor válasza duvi (#30001) üzenetére


Htibimor
(senior tag)

VÉGRE!!! Valami elkezdődött! Ilyen és ehhez hasonlókról beszéltem már régebben is. Még egy kis idegen-ember konfliktus és újra megvettek. Azt hiszem újra előveszem majd 1,5 év után, ha ezek élesednek. Csak így tovább!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#30029) Vesa válasza duvi (#30015) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

"A "sötét" oldal, hogy ezek a változások nem hoznak drasztikus fejlődést, mivel ilyen rövid idő alatt nem képesek nagyobb lélegzetvételű anyagokat letenni az asztalra."

Jó, de sajnos az éves termés (ami nem is éves, mert akkora a csúszás, hogy lassan 2 év lesz egy Season), sem túl acélos. Kár érte...Talán majd a Star Citizen, vagy az X4 megdja azt, amit várok.

[ Szerkesztve ]

(#30030) orientcx válasza Htibimor (#30028) üzenetére


orientcx
(őstag)

Hááát, ha te valóban másfél év után fogod elővenni az ED-t, akkor garantáltan nem az aszti bázistól fogod hanyatt dobni magad :N :N :N

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#30031) duvi


duvi
(Topikgazda)

(#30032) nubreed


nubreed
(PH! kedvence)

Régen játszottam a játékkal, talán tavaly november környékén utoljára (mert közben volt egy Dragon Age Inquisition és Deus Ex Mankind Divided végig játszásom) de most belenéztem kicsit a 2.3 beta videókba, és hát komolyan mondom ez a játék egyre csak jobb és jobb lesz. Most is sokkal többet kapunk, mint amire számítani lehetett. A Multi Crew -ról és a Commander generálásról lehetett tudni, engem főleg az utóbbi érdekel, multi crew hidegen hagy, de hogy az aszteroida bázisokat is megkapjuk, ez hatalmas!!!! És az új fajta nagy űrhajók illetve a cqc -ben használatoshoz hasonló nagy űr építmények sokat dobnak a játék hangulatán. Most ugyan még nem lesz szerepük, már mint egyelőre csak ott vannak és körbe lehet repülni őket, de nekem nagyon azaz érzésem, hogy a saját lábon való körbe járáshoz készítik elő a terepet. Teljesen logikusan épitkezik a Frontier szerintem és még idén megkapjuk a lábainkat, remélhetőleg, és ha más nem egyelőre, körbe lehet tényleg járni saját lábon a hajónkat, űrállomásokat és ezeket a helyeket.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#30033) cacasz02 válasza orientcx (#30030) üzenetére


cacasz02
(fanatikus tag)

Na igen. Mindig valami érdekeset várok az új "dlc"től de aztán csak egy "ok és?" lesz belőle. Ez alól talán az engi kivétel. Ha esetleg valami komplexebb küldetések esetleg (ha már mmo) coop küldetésrendszerek, vagy valami ami tovább löki az egyszeri játékost a ED univerzumában.

(#30034) duvi válasza nubreed (#30032) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

"még idén megkapjuk a lábainkat, remélhetőleg, és ha más nem egyelőre, körbe lehet tényleg járni saját lábon a hajónkat, űrállomásokat és ezeket a helyeket."
Nem mondom, hogy lehetetlenség (de az), de én nem bíznék ebben. Szerintem egy ekkora fejlesztés egy egész szezonon átívelő tartalmi frissítéssorozat lesz. Pl. először csak a hajófedélzeteken, aztán a bolygófelszínen (légkör nélkülieken szkafanderben), majd az állomásokon és legvégül a légkörrel rendelkező bolygók városaiban/településein.

Samsung Galaxy S8

(#30035) nubreed válasza duvi (#30034) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

Na majd kiderül. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#30036) csiak válasza duvi (#30034) üzenetére


csiak
(tag)

Légkörrel rendelkező vàrosok utcáin coop vagy pvp feladatokat elvégezni szerintem 20 év múlva sem fogunk sajnos :( Egy akkora fejlesztés időben, pènzben és technológiában sem kivitelezhető. Bár èn lennék a legboldogabb ha rámcáfolnának még idén mondjuk 😀

"Sok loot disznót győz!"

(#30037) duvi válasza csiak (#30036) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Majd idővel kiderül. Én már a jelenlegi látványvilágra is azt mondtam volna, hogy ezt lehetetlen összehozni egy 1988-ban létrehozott engine-el (Cobra) ;) Persze azóta folyamatosan fejlesztik, de vajon hol van a "végső határ"?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#30038) hope2017


hope2017
(újonc)

Sziasztok! Új versenyző vagyok a fórumon, s lehet nem jó helyre írok. Előre is bocsi érte! Nem rég kezdtem a játékot ed, ed horizons, s most frissítettem béta 2.3 ra. A kérdésem az lenne, hogy létezik másnál is az a jelenség hogy bétánál egy már törölt commander jön be a síma horizons cmd hejett? Nálam ez van.a másik hogy a bétában megszerzett rangok hajók stb. Megmaradnak a béta lejárta után? Köszi a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

(#30039) 4580693


4580693
(senior tag)

De jól néz ki ez a fehér törpe :)

(#30040) rtitusz válasza hope2017 (#30038) üzenetére


rtitusz
(őstag)

A béták egy kb. egy hónappal korábbi állapotot tükröznek. Szó szerint. A béta telejsen független szerveren fut, ami a bétában történik, az a bétában marad. Se rang, se pénz, se hajó nem marad meg, mert egyszerűen a béta végeztével törlik a szervert. Tesztelésre van, de arra tökéletes, mert bűntetlenűl tehetsz bármit.

(#30041) Vesa válasza csiak (#30036) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Így van, eleve nem mostanában lesz légkörös bolygóra leszállás...nemhogy city-k. Egyelőre mindössze háromféle földi bázismodell van a játékban, és még esélyét sem látom, hogy legalább ez bővüljön. Városok esetleg álmaimban, bár abban már a játék beta fázisa óta jelen vannak. :-)

[ Szerkesztve ]

(#30042) kiskuplung


kiskuplung
(senior tag)

Ismertek mostanában kellemesen jól fizető passenger missionöket adó A-B-A gócpontokat?
Kellemes alatt olyan 5-8 millió/órát értem.
Leporolnám a Belugámat, ami azóta porosodik, hogy összeraktam :)
A fontosabb engiket már kimaxoltam, viszont pénzem nincs olyan sok.Én pedig szeretnék egy full turret fites Anacondát :D

(#30043) nubreed válasza Vesa (#30041) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

A bolygós bázis modell simán bővülhet, ennek a bővítése koránt sem akkora feladat mint egy komplett atmoszférás bolygót összerakni. A beta 2.3 előtt arra sem mertem volna fogadni, hogy lesznek aszteroida bázisok és tessék, megkapjuk őket.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#30044) Vesa válasza nubreed (#30043) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

GYakorlatilag 1,5éve nem tettek hozzá semmit a felszíni bázisokhoz. Ami nem baj, csak egy ekkora galaxisban azért nem tenne rosszat a hihető(bb) környezetnek, ha nem mindehol bitre pontosan ugyanúgy nézne ki az összes. Az űrkikütőknél is ezt látom, csak ott 2,5éve. Az aszteroida bázisok emelik a hangulatot, ennek én is örülök, csak jobb lett volna, ha nem megint összecsapják és a már meglévő levélbedobós állomásokra húznak rá egy sziklát, mert valójában ez történt. Kicsivel több kreativitás szorulhatna beléjük, pont egy SciFi játékban lehetne csak igazán kiélni a creatív hajlamaikat a designereknek.

(#30045) Pro Cambarus válasza Vesa (#30044) üzenetére


Pro Cambarus
(lelkes újonc)

Szerintem nézz szét az űrkikötőkben, meg fogsz lepődni. Aztán érdemes újraszámolni a felszíni bázis típusokat is, a landolásra alkalmasakat és nem alkalmasokat. Aztán hatványozni egy kicsit.

(#30046) Vesa válasza Pro Cambarus (#30045) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

1500 órám van a játékban, ismerem az állomásokat. 2,5 év alatt pár állomásbelsőben kicseréltek néhány kis modult (2.2-vel jött pár új "belső"). Grafikus vagyok, pontosan tudom, hogy ez mennyire alibi munka.Képzett 3D modelezőnek ez egy max. 3 napos munka. Pont, mint most az aszteroida bázisnál. Alapvetően van a kerek meg a szögletes állomás + az outpostok, ennyi.
Persze ha úgy nézed, hogy a program némi procedurális megoldással cserélget a levélbedobó mögött 4-5 féle extra modult, akkor nem kétféle van. Ez egyébként egy jó megoldás, ezzel nincs baj. De több egészen különböző állomás azért nem lenne rossz, mert az nem túl reális, hogy elrepülsz 1000 fényévet, és ott is ugyanaz a kerek meg szögletes állomás van, mint ahonnan indultál. Mondjuk nem létkérdés, van ennél fontosabb is amire várunk.

(#30047) duvi


duvi
(Topikgazda)

NEWSLETTER #164

Samsung Galaxy S8

(#30048) 42861


42861
(fanatikus tag)

Sziasztok. A lockdown státusz meddig szokott maradni egy állomáson? Végre kiboostolom a Corvettehez a rangot, erre lockdownra vágják egész Shinrartát. Se store, se outfitting. Fáááákk.. :(((

(#30049) duvi válasza 42861 (#30048) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Pár napig is (4-5) eltarthat.

Samsung Galaxy S8

(#30050) Diopapa


Diopapa
(PH! kedvence)

Gondoltam belesek a bétába :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.