Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Chieftain downgrade lenne a Corvettehez képest mindenképpen gondolom, na de mekkora? :F
    Nagyon tetszik a formája, nem mintha a palánkot meguntam volna... vagy ne élvezném a tűzerőt, csak kíváncsiskodom. Tetszik tudni a Birodalomban hajógyűjtő címeket kezdtek többen kiérdemelni, beállnék a sorba, elvégre őfelsége Clipperre mellé az ellenfél legfőbb hadi szekere is meg van már, a Chieffel teljes lenne a sor! :D

    Más, az elmúlt hetekben kisebb TESO kiesések után, sikerült a Corvettet fekszerelnem Zűrlény ellenes cuccokkal, szerdán nekik esek, YT videókat rágtam eddig a témáról, semmi extra nem (A kis rajt leszámítva :D ) volt esetleg valami specc manőver amire kéne figyeljek?

    Más... megint előjött a kis Buggom. :(( Le kell vegyek a hangot 16khz-re, különben ha sok MC-vel szerelt hajó van a közelben, Corvettes buli közben gyakori, akkor elkezd ropogni a hang. Bármi ötlet? (FPS stabilan 50-60 közt, nem esik le csak a hang hülyül be, ha viszont lent van 16khz-n akkor jó)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák