Hirdetés

2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33001) warcat válasza duvi (#32998) üzenetére


warcat
(PH! addikt)

A lenti szöveg alapján garantáltan nem,sőt a kedélyeket külön le kellett hűteni azért született meg a válasz.Még a szeptember sem biztos ezen a ponton szerintem :)

"2.4 The Return - Response to release date speculation!

Hi everyone,

We’ve been noticing a lot of conversations and speculation regarding when 2.4 will be released, and many are guessing at this week. To respond to all of these speculations in one go, in the interest of managing expectations and being open in our communications with you, we wanted to give you a clearer idea about when we’ll give you that information.

In the stream next week on Thursday 14 September at 7PM BST, we’ll be bringing on our developers for a lore livestream where we’ll discuss some of the story in preparation for 2.4 so that you're ready for when the update comes. We’ll also be giving more information about the launch of 2.4 The Return, and a date of when you can expect to be exploring the content for yourself!

Thank you for your participation in the recent betas, and thank you for your patience so far. We’re excited to bring you 2.4 The Return and look forward to the discoveries that the community makes about our alien visitors."

[ Szerkesztve ]

(#33002) Cooper911 válasza bellamy (#33000) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

Nem. Csak ott lehet venni. Maximum 12-t ha jól emlékszem, szóval többször kell fordulni.
Ha a market van zárva pl lockdown miatt akkor meg kell várni amig újra elérhető nem lesz.

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#33003) bellamy válasza Cooper911 (#33002) üzenetére


bellamy
(újonc)

Köszi.

(#33004) duvi válasza warcat (#33001) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Köszi az infót! Valami nagyon nem kerek ebben a történetben :( Az eddigi tendenciák alapján, egyre több bug jelenik meg a tartalmi frissítéseknél. Miért lőtték le ilyen hamar a bétákat, ha ennyi idő van még az élesítésig :F Másrészt ha szeptemberben nem adják ki a 2.4-et, akkor össze fognak érni az Október 7-én kezdődő Frontier Expoval, ahol már a következő időszakról kéne beszélniük:

"Want to know more about what’s coming in the future of Elite Dangerous after 2.4? Frontier Expo 2017 in October is the place to be!"

Samsung Galaxy S8

(#33005) cacasz02 válasza duvi (#33004) üzenetére


cacasz02
(fanatikus tag)

Megjelenik a 2.4 aztán ittavégefusselvéle...

(#33006) 42861 válasza duvi (#33004) üzenetére


42861
(fanatikus tag)

Szerintem egyszerű. Mivel a sztorival kapcsolatos dolgok nem kerültek be se a nyílt, se a zárt bétába, így gondolom azt maguk tesztelik. Sok ember nem hiszem, hogy foglalkozik már az ED-vel a FD-nél, így nekik ez több idő, hogy bugmentesen... ööö... izé máshogy fogalmazok... kevésbé bugosan jelenjen meg.

(#33007) wollnerd


wollnerd
(fanatikus tag)

A 2.4 megjelenésével előre ugrunk-e pár év(tized)-vel? A Thargoid-ok előretörése miatt kérdezem.
Most a játékban 3003-at írunk és sztem az lenne a logikus ha előre megy időben a játék, hiszen a thargoid-ok nem bukkanhatnak fel és változna a helyzet a rendszerekben egyik pillanatról a másikra.. :U

(#33008) duvi válasza wollnerd (#33007) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Nem egyik pillanatról a másikra változik a helyzet. Már a Horizons megjelenésével (több mint egy éve) elkezdtek gyűlni az infók és jelek a Thargoidokról. Most ott tartunk, hogy bolygófelszínen lévő idegen (Thargoid) bázisba is bemehetünk az SRV-vel.

Samsung Galaxy S8

(#33009) grHawk válasza wollnerd (#33007) üzenetére


grHawk
(fanatikus tag)

Az egész téma ingame időben számolva évszázadok alatt épült fel. Mind a felbukkanásuktól az eltűnésükön át az újra feltűnésükig. Gyakorlatilag a csapból is ez folyik a játék bármely hírcsatornáján. Jelenleg 3303-at írunk, nem 3003-at. Az Elite: Dangerous, mint játék világában, nem mint univerzumában (bár időben egyszerre haladunk elvileg), kb. 2 év kellett, mire a megerősíthető bizonyítékokhoz eljutottunk. Persze vitatható, hogy mennyire gáz az, hogy, ha ingame módszerekkel lehetetlen előrejutni egy ilyen ingame misztikum feltárásában, hiszen pont ezért fordulhat elő, hogy Te, mint aki vélhetőleg nem olvas külföldi fórumokat (és ez nem is elvárt, egy játéknak illene annyira narratívnak lennie, hogy azért hellyel-közel tájékoztasson), lemaradsz a történésekről. Bár azt azért felrónám neked, hogy van ám ingame GalNet, ergo újság, melyben igencsak lore-körítve, de megtalálhatóak az infók. Bár pár hónappal ez előttig heteket késett az ingame GalNet.

Annyi biztos, hogy jó érzetet ad ez a történés a történések mögött dolog, de olyan karcsú a narratív sztorivezetés, hogy mint wollnerd sem, sokan mások sincsenek képben. Az volt a céljuk, hogy úgy érezd, mint ha egy kis porszem lennél, nem mindent megváltó hős, csak hát jól tudjuk, hogy Marika néni is érzésre megy el szavazni, nem pedig mert a politika a napi téma a kötözőklubban. Pedig rohadtul be kéne vezetni valami fasza kötözőklubbos Thargoid kibeszélőt, de erre úgy tűnik nincs keret Frontieréknél.

[ Szerkesztve ]

(#33010) Cooper911 válasza grHawk (#33009) üzenetére


Cooper911
(senior tag)

Ingame-en kivűl sok infó megtalálható, de ez valahol nagyon gáz hogy ezekért a netet kell túrni.
Kicsit olyan mint a Prometheus film ahol azt mondták hogy "de hát a DVD extrákból sokminden kiderül" Hát bakker a moziban engem az nem nagyon vigasztalt.
Én a frontier helyében felvenném az inara-s srácokat, csinálnék egy frontendet a játék és az inara közé, igenis ingame tudjak megkeresni egy nekem kellő modult, egy jó kereskedelmi útvonalat, stb. Akár kerüljön creditbe egy egy keresés. Felvenném Obsidian ant-et meg pár ilyen arcot és a galnet mellett lehetne hírcsatorna videókkal amit szintén ingame meg tudsz nézni. Várni kell a lavian brandyre? Nézzünk addig híreket.

Szóval lehetne ezt másként csinálni. Valahogy Brabhamről Eclestone jut eszembe :)

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#33011) wollnerd válasza grHawk (#33009) üzenetére


wollnerd
(fanatikus tag)

Értem. Ez a GalNet (nem is tudtam h mi az) dolog elkerülhette a szemem a játékban, de már látom is a hivatalos honlapon is. :)

(#33012) edmonton


edmonton
(lelkes újonc)

Van olyan hogy rendszeren belul tpbb mint egy orat kell repulni?

(#33013) duvi válasza edmonton (#33012) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Igen, van. Ritkák az ilyen rendszerek, de előfordulnak. Pl. az egyik legismertebb az Alpha Centauri. Ha ide elvállalsz egy küldetést, akkor nyugodtan berakhatsz egy sorozat epizódot, mire odaérsz SC-ben ;)

Samsung Galaxy S8

(#33014) edmonton válasza duvi (#33013) üzenetére


edmonton
(lelkes újonc)

Pont ott vagyok :) 10utas, first class, 1ut, 800.000cr. Még orultem is ,hogy vegre vmi konnyu ut, erre itt repulok mar 20perce. Meg van 41perc, 1800al tépek.

(#33015) RaGi91 válasza edmonton (#33014) üzenetére


RaGi91
(senior tag)

Azt én is bevállaltam, mikor először kezdtem fuvarozni. Hát csak pislogtam, mikor beugrottam abba a rendszerbe. De végigmentem (közbe sorozatot néztem és hallgatóztam, hogy mikor akarnak kiszedni SC-ből). Végülis nem bántam meg, szép csillag.

(#33016) edmonton válasza RaGi91 (#33015) üzenetére


edmonton
(lelkes újonc)

Az biztos hogy ezt a rendszert megjegyeztem. Mar csak 1millioLS es celnal vagyok :)

(#33017) wollnerd


wollnerd
(fanatikus tag)

kb. 80 percig tart az utazás a Hutton Orbital-ba. (A SC sebességének az automatikus lassítása miatt)
Én is nagyon csodálkoztam. :Y Egyszer voltam ott és ennyi. Többé nem megyek oda.
Amúgy az Alpha Centauri-n van egy kisebb állomás (outpost) ami csak 7200 fénymásodpercre van.

Amúgy van ennek tudományos-csillagászati magyarázata hogy játékban ilyen messze kerül(nek) az állomás(ok)? Ugyebár ez táv sokkal nagyobb, akár 15x-25x akkora táv mint a Nap és Orcus (A legkülső bolygó a Naprendszerben.) közötti távolság.

[ Szerkesztve ]

(#33018) to.ca válasza edmonton (#33016) üzenetére


to.ca
(fanatikus tag)

Biztosan volt már itt (is), de hogy ne kelljen keresgélni:
Hutton Orbital Blues

load"elite",8,1

(#33019) duvi


duvi
(Topikgazda)

NEWSLETTER #191

Samsung Galaxy S8

(#33020) baphomet válasza wollnerd (#33017) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Ennek pont van tudományos magyarázata. Minden, a játék megjelenésekor ismert égitest pontosan ott van, ahol lennie kell. Az Alfa Centauri rendszer meg hát tényleg ilyen. Az A és B csillagok viszonylag közel vannak egymáshoz a C viszont valóban majdnem 0,2 fényévnyire van a másik kettőtől.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Alfa_Centauri

Valószínűleg nem minden állomást helyeztek el kézzel oda, ahol van, de gyanítom, hogy a Hutton Orbital -egy gonosz kacaj kíséretében- direkt került pont a Proxima mellé. :)

(#33021) Mortel válasza duvi (#32988) üzenetére


Mortel
(fanatikus tag)

:R

„Ki kamrájában könnyet ontva búsong keserves-egyedül, s bármerre néz, csak bajra, gondra lát mindenütt maga körül. Előtte a jövő siváran, csüggesztő és vigasztalan – ő meg csak tébolyog magában, s magát hajszolja lázasan.”

(#33022) Mortel válasza duvi (#32988) üzenetére


Mortel
(fanatikus tag)

Feltettem egy wake scannert, de sajnos nem megy... Leszkennelek rengeteget, de semmi.

M

[ Szerkesztve ]

„Ki kamrájában könnyet ontva búsong keserves-egyedül, s bármerre néz, csak bajra, gondra lát mindenütt maga körül. Előtte a jövő siváran, csüggesztő és vigasztalan – ő meg csak tébolyog magában, s magát hajszolja lázasan.”

(#33023) 42861 válasza Mortel (#33022) üzenetére


42861
(fanatikus tag)

A cucc "very rare" kategória. Elég szenvedés beszerezni belőle párat.

(#33024) Mortel


Mortel
(fanatikus tag)

ÁÁÁÁ... Csak le kellett írnom, és egyből lett vagy 6... :)

Máskor előbb írok... :)

Köszönöm még egyszer!

M

[ Szerkesztve ]

„Ki kamrájában könnyet ontva búsong keserves-egyedül, s bármerre néz, csak bajra, gondra lát mindenütt maga körül. Előtte a jövő siváran, csüggesztő és vigasztalan – ő meg csak tébolyog magában, s magát hajszolja lázasan.”

(#33025) ati3x válasza wollnerd (#32869) üzenetére


ati3x
(senior tag)

Hali! Pont tegnap vettem. Éppen a hétvégén olvasgattam itt a fórumot, és ment a dikurzus a hotasról. Felnéztem a thrustmaster oldalàra, és megtalàltam ezt. Utàna néztem teszteknek, plusz youtube, és pàran azt mondtàk jobmint a saitek x52. Ami régi vàgyam volt. Mondjuk tegnap 2 óràt elvett a t.a.r.g.e.t-el való szopàs, de utólag kiderült én voltam a béna. Hamàr megvettem, elökerült az elite is. Vagy màr 1.5 éve nem jàtszottam vele, ugyhogy újra kellett tanulnom.. Trainingeztem.. Maga hotas nagyon frankó. Ezért a pénzér best buy!

(#33026) Íjász001


Íjász001
(lelkes újonc)

Hali!

Mielőtt megrendelitek 36 ezerért a Thrustmastert, nézzétek meg az Árukereső oldalon. Lehet 15 ezerért is kapni!!!!!

Íjász

(#33027) RaGi91 válasza Íjász001 (#33026) üzenetére


RaGi91
(senior tag)

Hali!

Az csak a joystick része, nem a hotas.

(#33028) haxiboy


haxiboy
(PH! kedvence)

Na srácok én épp úton vagyok hogy átvegyem a hotas 4-et. Már csak ki kell találnom hogy szerelem fel a fotelra. Utána 2 hétig 4 lépéses napjaim lesznek. (EAT, GAME, SLEEP, REPEAT) bár a harmadik lépés néha kihagyható vagy tetszőlegesen az első és másodikkal helyettesíthető. :U ;]

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#33029) Secundus válasza haxiboy (#33028) üzenetére


Secundus
(kvázi-tag)

Amikor sikerül megoldanod, hogyan szereld fel a HOTAS 4-et, légy szíves feltétlenül posztolj róla képet, mert most én ugyanezzel küzdök a HOTAS X-el. Ugyanis a kettő méretben, külsőben azonos.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-H61MA-D2V, Intel Core i5-3570, 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Kingston 240 GB, Gigabyte GTX960 OC 4GB DDR5

(#33030) haxiboy válasza Secundus (#33029) üzenetére


haxiboy
(PH! kedvence)

Még nem néztem utána de ha jól tudom ezeknek alul szokott lenni felfogatás. Legalábbis bízok benne. Ha nem kénytelen vagyok a garanciát kockára tenni és kicsit belerondítani a műanyag borításba. Így is necces hogy elég hosszú a vezeték ami a gázkar és a bot között van. Gondolom ezt is forrasztják, simán lecserélném egy hosszabbra, ha az ölembe lóg akkor meg pláne.

[ Szerkesztve ]

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#33031) RaGi91 válasza haxiboy (#33030) üzenetére


RaGi91
(senior tag)

Első dolgom volt, hogy ketté vágtam a gázkar és joystick között a vezetéket. 16 eres (szerencsére színkódolt), úgyhogy 2 db UTP kábellel megtoldottam.

(#33032) scyllafren válasza RaGi91 (#33031) üzenetére


scyllafren
(fanatikus tag)

X52 Pro vezeteke cserelheto vagas nelkul is :)

Kep

(#33033) RaGi91 válasza scyllafren (#33032) üzenetére


RaGi91
(senior tag)

Az lehet, de itt a Hotas X / Hotas 4-ről van szó, amit sajnos vágni kell, blankolgatni, forrasztgatni, mert a gyári kábel nagyon rövid. Azért tettem rá zsugorcsövet, hogy ne legyen igénytelen.

(#33034) Vesa válasza RaGi91 (#33033) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Ha már mindenképpen UTP kábellel oldjátok meg, akkor érdemes az elvágott kábelekre szabvány csatlakozót krimpelni, majd a kettő között egy ilyen toldóval+tetszőleges hosszúságú szabvány UTP kábellel összekötni. Így akár a fotel mögötti elvezetés is megoldható, és nem fog ott húzódni az öletekben/asztalon a kábel.

(#33035) Mortel


Mortel
(fanatikus tag)

Most "rángatódzik" sc.-ben... Jobra-balra, ki és belépésnél.

Másnak is, vagy dobjam ki a gépem? :)

Köszönettel:

M

„Ki kamrájában könnyet ontva búsong keserves-egyedül, s bármerre néz, csak bajra, gondra lát mindenütt maga körül. Előtte a jövő siváran, csüggesztő és vigasztalan – ő meg csak tébolyog magában, s magát hajszolja lázasan.”

(#33036) cacasz02 válasza haxiboy (#33030) üzenetére


cacasz02
(fanatikus tag)

Sajna semilyen felfogatás nincs rajta, de ha két mondjuk bútorlapot megfelelő méretben rögzítessz akkor a saját súlya lent fogja tartani az "adztalokon" a hotast. Én is így fogom megoldani mert nem minden nap játszom ezzel, de az asztal nem kényelmes.

(#33037) glovasi


glovasi
(kvázi-tag)

Lehet kicsit off a link miatt, de egy srác a WarThunder hivatalos fórumán ilyen ülést barkácsolt össze a HOTAS-nak. Ha valakit érdekel nézzen rá. A srác nagyon segítőkész, ha érdekelnek a fájlmegosztóról azóta leszedett fájlok/tervek akkor biztosan elküldi.

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/248288-pil%C3%B3ta%C3%BCl%C3%A9s-k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se-olcs%C3%B3n-sz%C3%A9pen/

(#33038) wollnerd


wollnerd
(fanatikus tag)

Bajban vagyok. :( Abraham Lincolnban megvettem a Beluga Liner-t... De Mi a *****? Alig fér át a levél nyílásokon???? Kifelé is beakadt és még befelé is! és kezd sérülni és a bírságot is kapok!! :W (Nem értem az AI BL-eket!!!) Basszus! De így mit csináljak?! leszállás nélkül nem tudom visszacserélni se a DiamondbackExp-re.. :(( Amikor megakadt, (hiába próbáltam a közepén áthaladni egyenesen) és elkezdett sérülni és nem tudtam semerre mozogni, kiléptem a menübe/játékból... De így ugye nem rak be a dokkolóba. És sztem a Docking Computer (Nem vettem meg, kellett volna?!) csak befelé segít, kifelé pedig nem!? :(((
Ezt a kalap ****! (Sok utas miatt vettem meg, de úgy tunik megbántam...)

[ Szerkesztve ]

(#33039) Vesa válasza wollnerd (#33038) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Befér az, csak kissé cseles! Vegyél inkabb Asp Explorert, arra is tudsz tenni utaskabinokat...a legjobb mindenes hajó a játékban.

(#33040) wollnerd válasza Vesa (#33039) üzenetére


wollnerd
(fanatikus tag)

Nincs egy Large pad-es bolygós állomás?

(#33041) baphomet válasza wollnerd (#33040) üzenetére


baphomet
(senior tag)

Asszem minden felszíni állomáson van large pad, de ne vicceljünk már!
A Belugának egész alul van a hídja, és hosszú, mint állat, ezeket figyelembe kell venni a levélbedobónál. Kapcsold be a mouse widgetet, ha eddig nem tetted volna, (az sokat segít a nyílás megcélzásnál) és úgy menj át a levélbedobón (vagy felszálláskor levélkidobó? :DDD ), hogy a widget vízszintesen egy csöppet a képzeletbeli felezővonal alá essen, és tempósan (közel a 100-hoz) haladj át rajta, különben ráfordul az állomás a hajó farára. Íme egy tankönyvi példa:
https://www.youtube.com/watch?v=udjEwbJKQBE

Ami esetleg még segíthet ráébredni és elhinni, hogy milyen marha nagy levélbedobó még egy Belugához képest is, az az hogy valamiféle a háztartásodban fellelhető 3D megoldással kipróbálod a dolgot: piros/kék anaglif szemüveg, 3D tévé, vagy VR headset. ;)

[ Szerkesztve ]

(#33042) wollnerd válasza baphomet (#33041) üzenetére


wollnerd
(fanatikus tag)

Értem, köszi a választ. (Pissti, kösz a pü-t is.)
Nos, megszeretném kérdezni hogy mi a helyzet a Orca-val és a Python-nal? Mekkorák és mennyire nehéz dokkolni velük a Beluga-hoz képest?
Ahogy nézem, a Dolphin az egyetlen kishajó, amire lehet luxus osztályú utaskabint helyezni, de ugye elég kevés a slotja. Dolphin terv.
Orca-nak több a helye, de így tervezve a docking computer nem fér fel.
A Python-nak így van tervezve, több helye van, eddig ez szimpli a beluga alternativaként ,csak nem tudom hogy milyen nagy ez a hajó.... :U

(#33043) RaGi91 válasza wollnerd (#33042) üzenetére


RaGi91
(senior tag)

Inkább gyakorold a dokkolást. Én sose használtam docking computert és csak az anakondámat csaptam oda egyszer, mert nem néztem meg előtte, hogy máshol van a hajón a cockpit. Nem nehéz az. Húzd be a landing geart és szép lassan menj. Előbb utóbb meg kell tanulni és egyáltalán nem nehéz. Néhány passengeres kör után már 150-el süvítettem befele a levélbedobón. Mondjuk néha az NPC-k előszeretettel jönnek neked.

Az elite-nek ez a szépsége, hogy van egy szép tanuló görbéje, ne add fel, menni fog az.
:K
HAJÓ MÉRETEK

[ Szerkesztve ]

(#33044) duvi válasza wollnerd (#33042) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Az Orca large a Python medium landing pados hajó. Igaz, hogy a Pythonra sokkal több cargo fér fel, de cserébe az Orca sokkal nagyobbat ugrik. Dokkolás szempontjából, mindkét hajónál sokkal könnyebb a helyzet, mint a Belugával. Ez a két hajó teljesen más célra való. Az Orca egyértelműen utasszállításra/szállításra van tervezve. A Python multifunkciós hajó. Általában combatra fittelik, de engineer fejlesztésekre is ajánlott, mivel az összes ehhez szükséges modullal felszerelhető, ezért nyersanyaggyűjtéskor nem kell cserélgetni a modulokat. Ráadásul meg is védheti magát a támadókkal szemben.

Samsung Galaxy S8

(#33045) Pissti válasza wollnerd (#33042) üzenetére


Pissti
(lelkes újonc)

Én a Pythont választottam mivel multis hajó és könnyedén át tudtam szerelni, annak megfelelően, hogy mit akartam csinálni. Keret még nem volt meg hozzá, hogy minden célra külön hajóm legyen, így ez volt az egyszerűbb megoldás. Tudtam szállítani, harcolni és utasokat szállítani, attól függően, hogy mihez volt kedvem.
Viszont, ha csak utasszállításban gondolkodsz, akkor nem biztos hogy a Pythont javasolnám. Akkor már a Beluga jobb választás, főleg hogy már megvan. Eladni nem volna célszerű, mert buknál vele némi pénzt. Pár kört menny vele és akkor meglátod, hogy mennyire fekszik ez a hajó.

(#33046) haxiboy


haxiboy
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Egy technikai jellegű kérdésem lenne. Létezik olyan "beállítás" ahol nyomva tartva a gombot, arra az időre kikapcsol a flight assist / vagy csak szimplán megmarad a hajó lendülete és tudok forogni a hajóval, szűkebb manővereket csinálni stb?

Star Citizenben volt valami ilyesmi, gondolom itt is van de annyi beállítás létezik, nem tudom hol keressem.

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#33047) brd válasza haxiboy (#33046) üzenetére


brd
(PH! nagyúr)

Igen, fejből sajnos nem tudom, de arrafelé lesz, ahol a FA gomb bind-olását állítod. Van egy külön beállítás arra, hogy a gomb lenyomása mit jelentsen: a lenyomva tartásának idejére kapcsolja ki, vagy ki-be kapcsolóként működjön.

The only real valuable thing is intuition.

(#33048) pcnet válasza haxiboy (#33046) üzenetére


pcnet
(őstag)

Options / Controls / Flight Miscellaneus / Togle flight assist-ot kinyitod és ott lesz, hogy button mode.

Hold: Amíg nyomod a gombot addig repülsz flight assist offban.
Togle: Ki/be kapcsolod gombnyomásra a flight assistot.

(#33049) wollnerd


wollnerd
(fanatikus tag)

Most próbáltam meg még egyszer az AL-ba BL-rel bemenni és most sikerült a baphomet kollégának a tippje alapján. Ráadásul egy nagy hibát követtem el hogy a kiengedett landig gear-ral próbáltam bemenni (és kimenni).... :W A DiamondBack-kal a nagy sebességgel való haladás miatt mindig a bejárat előtt szoktam kiengedni a geart fékezésként. (A nagy sebességgel valóban alig scannelnek be.) és a felszálláskor csak a kijárat után szoktam behúzni... Hát akkor most ezzel a nagy hajóval fordítva kell. (Köszi a linket a hajó méretekről is, láttam hogy épp ez a hajó a legnagyobb(?) a játékban. :) )
Sőt, nincs is jelenleg pajzs sem a hajón. (mert a kiszemelt osztályú pajzs nincs azon az állomáson.) De akkor most visszarakom ami van és így keresem hozzá a tervezett modulokat a Naprendszerben. (így terveztem) Egyelőre felrakom a docking computert is, úgyis ki tudom kapcsolni a 4-es panelen bármikor gyakorlásnak. :)

(#33050) Mortel válasza wollnerd (#33049) üzenetére


Mortel
(fanatikus tag)

Szia!

Itt kereshetsz mindenfélét

Jobb oldalon beírod a rendszert ahol vagy, fölé amit keresel, (esetleg a discountot bepipálod, ha kell) és megmondja hol leled meg.

Annyit érdemes figyelni, hogy mikori a dátum a kérdéses rendszerben, mert ami túl régi, az lehet, hogy nincs is... ;)

Üdv:

M

[ Szerkesztve ]

„Ki kamrájában könnyet ontva búsong keserves-egyedül, s bármerre néz, csak bajra, gondra lát mindenütt maga körül. Előtte a jövő siváran, csüggesztő és vigasztalan – ő meg csak tébolyog magában, s magát hajszolja lázasan.”

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.