- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ilyenek nekem is vannak, de megmondom őszíntén, nem szívesen adok egy tnt2-t, vagy egy 10-es hdd-t, ami mind kifogástalan és használható, egy olyan valamiért cserébe, ami csak arra jó, hogy nézegessem.
De, tudok adni olyan dolgokat, amikkel remekül lehet szórakozni!
Socket 7 alaplap, p100as procival (simán húzható 33%-ot is benne) Egy működő asus, egykori csúcs lap, kis hibája, hogy a k6 2-höz nem lehet beállítani a 2.2V-ot, de k6, és pentium megy benne. sd+edo ram, at+atx csati, ps2 egér, kaphatsz egy at-s billentyűzetet mellé.És mindehez, egy működő proci.
Bár ennek a postaköltsége már önmagában nem semmi.
Ha megegyezel a kollégával jó, de ha nem valami hasonló kategóriában gondolkodj, esetleg 8x-os cd meghajtó + fdd-k, vagy ilyesmi, mert egy működő agp-s kártya mindig jól jön, azt nem szívesen cserélem el. -
antikomcsi
veterán
Majd megnézem.
De ha csak majdnem túl kicsi, akkor pont jó.
Win 98 simán felmegy rá, és több, mint 1 giga szabad hely marad is.
PCI vga esetleg? Socket 7 alaplap? 235-250 W atx táp?
Na majd szétnézek, hogy pontosan milyen apróságok vannak, és szerintem előbb-utóbb biztosan megegyezünk. -
antikomcsi
veterán
És mennyiért, vagy miért válnál meg tőle?
Irreálisan sokat, nam adok érte, hisz használhatatlan, csak azért kéne, mert biztós jól mutatna a sorozat vége felé, ami amd 486 dx2 vel kezdődik.
pl. tudok adni érte edo-ramot párban, ha van ilyen őskövületed, vagy 64-es pc133-as sd-t, amik szintén nem sokat érnek, de jól működnek. -
joergie
őstag
nekem is van egy döglött procim, 1700+ jiuhb(jó kis tuningszéria
), és úgy kapcsoltam be, hogy az a bizonyos jumper bios flashnél ott maradt, és ilyenkor túl nagy feszt kap a proci és nem élte túl(biosfrisstítéssel orvoslható a probléma nf7-esen,de sajnos még akkor nem volt fenn az a frissítés
)
Jó pénzért én is megválnék tőle, amúgy kulcstartó
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest