- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
The DJ
addikt
Topikot záratom, mert az üzlet létrejött Garfield-al...
Minden rendben ment, a 2 árú gazdát cserélt és épségbern megérkezett! -
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
Sorry, de Garfield jelentkezett előbb érte, és az ő ajánlatát tudtam jobban hasznosítani per pillanat, de azért nincs harag ugye?
Majd neked is füstölök el egyet -
The DJ
addikt
Akkor egy Up!
-
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #60 üzenetére
6 db 1.6Gb-os HDD?
LOOL
De ha nem jön össze a 8-as akkor oké! -
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #58 üzenetére
Az a problem, hogy ilyen kategóriájú cuccokkal van tele a lakás.....
De megvárom, hogy Garfield tartja-e az ajánlatát, mert a HDD-t jobban tudnám hasznosítani per pillanat.... -
antikomcsi
veterán
Ilyenek nekem is vannak, de megmondom őszíntén, nem szívesen adok egy tnt2-t, vagy egy 10-es hdd-t, ami mind kifogástalan és használható, egy olyan valamiért cserébe, ami csak arra jó, hogy nézegessem.
De, tudok adni olyan dolgokat, amikkel remekül lehet szórakozni!
Socket 7 alaplap, p100as procival (simán húzható 33%-ot is benne) Egy működő asus, egykori csúcs lap, kis hibája, hogy a k6 2-höz nem lehet beállítani a 2.2V-ot, de k6, és pentium megy benne. sd+edo ram, at+atx csati, ps2 egér, kaphatsz egy at-s billentyűzetet mellé.És mindehez, egy működő proci.
Bár ennek a postaköltsége már önmagában nem semmi.
Ha megegyezel a kollégával jó, de ha nem valami hasonló kategóriában gondolkodj, esetleg 8x-os cd meghajtó + fdd-k, vagy ilyesmi, mert egy működő agp-s kártya mindig jól jön, azt nem szívesen cserélem el. -
The DJ
addikt
up
-
Garfield
aktív tag
Jah nekem is van Riva TNT Vanta 16Mb, 8GB winyo ! Ati RAGE 8Mb ilyesmi !
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #47 üzenetére
Szerintem is meg fogunk egyezni.
Akkor az lesz a legjobb ha összeírod, hogy milyen hardvereid vannak és majd választok valamit, ami megtetszik -
antikomcsi
veterán
Majd megnézem.
De ha csak majdnem túl kicsi, akkor pont jó.
Win 98 simán felmegy rá, és több, mint 1 giga szabad hely marad is.
PCI vga esetleg? Socket 7 alaplap? 235-250 W atx táp?
Na majd szétnézek, hogy pontosan milyen apróságok vannak, és szerintem előbb-utóbb biztosan megegyezünk. -
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #45 üzenetére
Ez majdnem túl kicsi.
Picivel nagyobb nincs véletlenül? -
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Kis HDD vagy kis VGA vagy kp érdekelne érte cserébe!
-
antikomcsi
veterán
És mennyiért, vagy miért válnál meg tőle?
Irreálisan sokat, nam adok érte, hisz használhatatlan, csak azért kéne, mert biztós jól mutatna a sorozat vége felé, ami amd 486 dx2 vel kezdődik.
pl. tudok adni érte edo-ramot párban, ha van ilyen őskövületed, vagy 64-es pc133-as sd-t, amik szintén nem sokat érnek, de jól működnek. -
The DJ
addikt
válasz
antikomcsi #41 üzenetére
Üdv.
Persze, itt van előttem -
The DJ
addikt
UPPSZ
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
áp
-
The DJ
addikt
-
The DJ
addikt
UP
-
The DJ
addikt
up
-
joergie
őstag
nekem is van egy döglött procim, 1700+ jiuhb(jó kis tuningszéria
), és úgy kapcsoltam be, hogy az a bizonyos jumper bios flashnél ott maradt, és ilyenkor túl nagy feszt kap a proci és nem élte túl(biosfrisstítéssel orvoslható a probléma nf7-esen,de sajnos még akkor nem volt fenn az a frissítés
)
Jó pénzért én is megválnék tőle, amúgy kulcstartó -
The DJ
addikt
up
Marad kulcstartó -
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
-
The DJ
addikt
UP
-
The DJ
addikt
UP
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
up
-
The DJ
addikt
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
és most van procid? mert nekem lenne pénteken eladó egy 1700+ os t-bred B ha érdekel
-
golyani
őstag
minek egy procira matrica????
az enyémen nincs -
The DJ
addikt
Én nem rontottam el semmit rajta, csak beleraktam az alaplapomba és nem indult el a gép...
Aztán kivettem és láttam egy égésfoltot az alján miután levettem a ráragasztott kódot.
És aztán azon gondolkodtam, hogy mi van, ha a proci már előtte is rossz volt.
Egyébként egy PH-s gyerektől van, aki miután elmondtam neki a tényeket felszívódott és elvitte cserébe az én procimat, ami tökéletes volt.
Ennyi a történet. -
The DJ
addikt
Az elfüstölés jele annyiban látszik, hogy van egy kis fekete folt a proci alján.
2000-et már ígértek érte.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest