Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Én egy kb 10 éves PC-s játékot keresek, hátha ismerős valakinek. A játékban egy sárga robotot kellett irányítani, felfegyverezni, írtani a szembe jövő ellenséget. Felülnézetből látszott a pálya, úgy emlékszem ablakban futott, az sem kizárt, hogy flash alapú játék volt.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
core2trio
tag
Erre valaki?
-
$p@rr0w
őstag
Egyik sem az, sajnos túl tág körben adtam meg, de nem emlékszem többre, és már kezdek elbizonytalanodni hogy c64 volt-e egyáltálán... Voltam kb. 10 éves... Az sem segít a dolgon hogy több spanomnak is volt akkoriban valamilyen masinája Amiga/Commodore de hogy pontosan melyik mi volt azt sosem tudom már meg. Arra sem emlékszem hogy magnószalagon vagy lemezen volt-e a játék... Az biztos hogy joystickal játszottuk, és egyedül lehetett (vagy nem tudtuk hogy lehet ketten...?).
Mindenesetre a Midnight Resistance igen szimpatikus a Metal Slugra emlékezete, már ezért megérte írni. -
$p@rr0w
őstag
Egy olyan commodore (ha jol emlekszem) jatek nevet keresem ami oldal nezetes platformer, egy ha jol emlekszem sraccal kell menni, a es a fegyverunket fejleszve hosszabb csovu puskat kapunk a palyan felszedett upgradebol. Sajna semmi masra nem emlekszem meg annyi hogy kekes arnyalatu volt az egesz palya, de ez gondolom valtozott ha tovabb jutottunk...
-
marlie2000
újonc
válasz
Viktor77 #793 üzenetére
Hát annyit nem ér a játék hogy ne tudjam használni az internetet. :S
A helyzet az hogy se újra indítás se újra telepítés nem működött a chrome-nak. Jutubon kívül semmilyen oldalt nem tudok behozni, mióta egyszer is kikapcsoltam az explorer.exet a feladat kezelőben. Valaki tud segíteni? Nem szeretnék win 7 64 bitet most ezért újra telepíteni.Pl beírom hogy tv2.hu és ez jön ki
Ez a weboldal nem érhető el
ERR_CONNECTION_REFUSED
ÚjratöltésRészletek elrejtése
tv2.hu elutasította a Google Chrome kapcsolódási kísérletét. Lehet, hogy a honlap leállt, vagy a hálózat nincs megfelelően konfigurálva.
A(z) http://tv2.hu/dualis/ egy tárolt változatának megtekintése -
Viktor77
titán
válasz
marlie2000 #792 üzenetére
Az explorer.exe nem a böngészőt jelenti, hanem kb. mindent amit látsz.
Ha nem tölti vissza a win, akkor csak a restart segít. Szóval, nem ajánlatos kilőni.
-
marlie2000
újonc
Igen ez az
Nagyon köszönöm! Előbb is meg akartam köszönni, csak a helyzet az, hogy lelkesedésemben mihamarabb játszani akartam vele. S hogy a játék működjön azt olvastam valahol, hogy a feladatkezelőben ki kell kapcsolni az exporer.exe-t. Ami működött a játék szempontjából, viszont hazavágta a google chromot meg a fox-ot is és nem töltenek be a jutubon kívűl semmi oldalt.
Most jutott eszembe az explorer böngészőt próbálni. Hát ez működik de nem szeretném ezt használni. Tudtok valami megoldást? :S -
Aramir
őstag
válasz
marlie2000 #790 üzenetére
Knights and Merchants The Shattered Kingdom esetleg?
-
marlie2000
újonc
Nem ez az sajnos. Abban volt valamilyen fapados fogadó és mikor megéheztek a parasztok otthagyták a munkát és beültek kajálni. Ha nem volt hely vártak a sorukra, mikor lakik jól valaki és adja át a helyét. Sőt a katonákhoz is hordták vállukra dobva a kolbászt, vagy kezükben egy cipóval a frontra az élelmet, mert különben éhen haltak, ha nem volt.
Emlékszem a parasztokat nem lehetett irányítani és csak akkor kezdtek dolgozni egy favágó, bánya, vagy bármilyen élelmiszeri, és fegyvergyártó ipari épületben ha kész volt oda az út. Ami lehetett föld út, majd kő út, és ki tudott alakulni amolyan forgalmi dugó ha nem volt több sávos kőút, mert lassan tudták egymást kikerülni.
S azt is meg kellett gondolni hogy egy bástyával inkább kevesebbet építsünk e, vagy szélesebb kőutat.
Szóval nagy építkezések voltak benne, okosan kellett beosztani a helyet, és mikor állítsuk hadba az embereket és fegyverezzük fel őket.
-
BoB
veterán
válasz
marlie2000 #788 üzenetére
Ez a GOG-on az egy és kettő együtt. Nekem nagy kdevencem volt, lehet erre gondoltál.
-
marlie2000
újonc
Sziasztok!
90-es évekbeli játékot keresek, ami olyan mint a Stronghold 1,2,3 .... Kb Warcraft 2-höz hasonlító kinézete lehetett.
10-en pár éve a gimiben mutatták nekem az egyik Strongholdot. S meglepődtem hogy az pont olyan mint az a játék amivel régebben játszottam, csak a régiben szép nagy mappok voltak, az említettben meg kicsik, és nem tetszett benne hogy nem lehetett látni az ellenséget és tudni mikor jön. Minden esetre nem értettem miért Strongholdnak hívták, mért nem annak amire ugye már nem emlékszem. Nos akkor azt mondtam mindegy mi a név majd hoznak ki másikat ami jó lesz. Hát már nem várok tovább
Az egy zseniális játék volt. Mindegyik Strongholdtól 5-szőr jobb csak iszonyat régi. De a mai világban már tudom a grafika semmit nem ér. Szeretném megtalálni
Ehhez kérnék segítséget, mert ebben a gugli nem volt elég jó barátom. :S
-
core i7
addikt
Sziasztok! Volt egy játék 2D-s egy sárga teniszlabdával kellett lenni benne és ajtókat kellett kinyitni az ajtók felé pedig odavolt írva hány csillagot gyűjtöttünk össze az eleje pedig úgy kezdődött ,hogy 4 teniszlabdának (ők má színűek voltak) volt egy háza beszélgettek stb majd 3 eltűnt és gondolom nekünk kell megtalálni őket voltak benne darazsak ellenfelek ilyesmi valaki nem emlékszik rá? Logikai vagy stratégia játék volt nem tudom már és egy 2004 es Gamezone CD vagy egy 20003-mas világ legjobb játékai CD demóján volt rajta amik sajna nem műkdnek
-
robogo81
senior tag
válasz
muflonkiller #781 üzenetére
Szia,talán amire gondolsz az a Weird War.
-
Buuster
tag
Igen, ez az köszönöm!
Ráadásul a téli kiadás volt konkrétan ami nekem rémlik. -
Buuster
tag
Sziasztok!
Még 2001 karácsonyára kaptam az első gépemet, amin fent volt egy játék. Ha jól emlékszem, csirkéket kellett benne lövöldözni, de másra nem emlékszem.
Valaki meg tudná mondani a játék nevét? Előre is köszönöm. -
muflonkiller
újonc
Sziasztok!
Keresek egy játékot, amivel még nagyon nagyon régen játszottam. Nagyon kevés infom van róla, de azt leírom.
- magyarul volt
- Sivatagban játszodott (legaláb is egyes részei, sztem vhol afrikában)
- kb a II. Világháború idején
- felülnézetes volt
- gyüjtögetni kellett benne cuccokat és azokból lehetett új cuccokat csinálniNem tudom, hogy ebből bárki is rá jön-e mire gondolok, de remélem, mert már megörülök
Köszi előre is
-
szami777
addikt
Esetleg az Armies of Exigo?
Nem tudom, hogy minden feltételben megfelel-e neked mert évek óta nem játszottam vele, de azt tudom, hogy egy magyar fejlesztésű fantasy stratégiai játék volt, ezért esélyes, hogy gyárilag magyar nyelv volt benne.( vagy talan valamelyik Settlers resz)
-
Gyb001
senior tag
Nem sokra
Egy vidám hangulatú, zenéjű játék. Erősen fantasy világban játszódott. szokásos aranyat,fát,követ.. kellet gyűjteni.
Voltak benne céhek, alkimisták, őket talán fejleszteni kellet hogy kutassák az aranykészítés módszerét.
És volt egy pályarész aminek az a neve hogy farkasbarlang, ami tényleg egy barlang volt.
Zelda szerű "gomba" fák voltak benne, de age of mythology szerű volt.
Sajnos több nem rémlik belőle, csak az hogy heteket játszottam vele. És ez miatt buktam meg irodalomból félévkor.
Nem hiszem hogy ennyiből rá lehet jönni.Ha lesz időm elkezdek videókat nézni. A menü zenéjére emlékszem.
genndy
A magyarosítások portálon az is fönt van ami alapból magyar volt? Azért is nem kerestem ott mert úgy gondolom hogy csak azokat rakják föl amit utólag magyarosítanak. -
Gyb001
senior tag
Üdv. Létezik valami olyan lista ahol megtalálható az összes olyan pc játék ami gyárilag tartalmaz magyar nyelvet? (Nem olyan amihez utólag csináltak hanem az eredeti cd-jén rajta van.)
2004-8 között játszottam egy stratégiai játékkal. Nem emlékszem a nevére, és semmi olyanra amivel rá tudnék keresni. -
core i7
addikt
Üdv mindenkinek!
Volt egy nagyon régi játék A demójával játszottam egy majommal kellett lenni és azt hiszem akinek talán emlékeim szerint cliff volt a neve és egy kísérleti tudószobában kezdtünk ahol be voltunk zárva egy ketrecbe és egy bottal el kellett venni a tudóstól a kulcsot és fellehetett venni ilyen banánt és vinni ilyen 3D-s volt de lehet hogy a hely ahol voltunk az inkább 2D s de a karakterek 3D sek fúh na ezt jol elmagyaráztam talán valami 2002-s demó telepítőnek a lemezén volt
-
Sonja
nagyúr
Keresek egy játékot, és egyszerűen nem ugrik be a neve. Segítsetek!
Egy macskával kellett benne ugrándozni, és még régi CGA grafikás volt. Rózsaszín volt a kép, és a rajzolatok pedig feketével. Hirtelen csak ennyi ugrik be, remélem valaki rájön ennyiből is.
Szerk.: Háhá, eszembe jutott. Alley Cat!
-
tonyrulez
őstag
Megintcsak keresek egy jó régi játékot. Full kínai/japán, úgy kellett kitalálnom mit kell nyomni. Motorral kellett végigmenni adott idő alatt az úton, grafika eléggé kezdetleges 3D, a kurzort kellett a képernyőn mozgatni, az alapján lehetett sebességet adagolni és kanyarodni. Ha az út kicsit kanyarodott, nem volt gond, nem kellett kormányozni, mintha sínen ment volna a moci
Először kis robogóval kezdünk, aztán kapunk egyre jobbakat, de van benne segway-szerűség is. Vannak időnként kihelyezett trafik, túl gyorsan megyek el előtte megállít a rendőr, piroson se mehetk át ha ott áll a rendőr stb. Ötletem sincs hogy keressek rá, mivel angol szó alig volt a játékban, valamilyen magyar játékgyűjtő oldalról szereztem be.
-
-
Sziasztok!
Keresek egy játékot, ami már régebbi, inkább 2000 környéki lehet. Valami Tron szerű motorokkal versenyzős volt, viszont emlékeim szerint közúton ment, voltak benne ugratók, talán még power-upok is. A motorok nem gurultak benne, hanem lebegtek. Futurisztikus, sötét (éjszakai?) témájú volt inkább. Valakinek ötlet?
-
Aramir
őstag
-
gerii
addikt
Üdv!
Egy olyan játékot keresek ami:
- 2000-es években játszottam
- oldalnézetes
- Pac-Man szerű kinézet, pályák
- színes golyókat kellett gyűjteni/megenni, úgy hogy a pályán volt gravitáció, és a golyók egymásra estek miután megettem az alsó sort például.
- voltak benne fix falak (vízszintes, függőleges), és egyéb U alakú tárolók stb.
- bombák, melyek ha leestek/egymásra estek robbantak, és én is meghalhattam a közelben, szóval figyelni kellett, hogy merre kell menni az ömlesztett golyók között.Arra emlékszem, hogy nagy pályák voltak, nem egy fix képernyős volt, és a golyók szinte az egész pályát elfoglalhatták, olyan sok volt belőlük, és sok piros színű volt.
Kurzorral volt irányítható, talán ellenségek is voltak, illetve különböző feladatok. -
thorex
tag
Üdv!!!
Egy régi ms-dos-os vagy pc-s játékot keresek.
A játékban egy űrhajóval vagy valamilyen űrjárművel kell platformokról platformokra ugrálni kint az űrbe, és így haladni előre.
Lényegében egy ügyességi versenyes játék, de csak egyedül mész, és fegyverek nincsenek benne.
A youtube-on sajna nem találtam, de remélem tudtok segíteni.
A választ előre is köszönöm. -
Zaphyra
újonc
válasz
Big Bopper #756 üzenetére
Hmmm..hasonló. Oldalnézetes volt, de azt hiszem barna hajú volt a csaj, Meg nem vámpíros volt.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #683 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, itt is, és privátban is többen írtatok.
Ma szétgugliztam az agyam, és a sokadik keresési kulcs végre eredményes volt, az általam keresett játék a Loco Mania volt.
További sok sikert.
Zoli -
Zaphyra
újonc
Sziasztok!
Egy nagyon régi játékot keresek. Szerintem több, mint 10 éves lehet. Nem sokra emlékszem belőle sajnos.
Egy nővel kellett menni és este játszódott. Volt egy szikla, amire oda volt láncolva egy csaj. Vele lehetett beszélni meg meg is lehetett ölni.
Valami templom volt a legelején meg talán koporsók is voltak, de ez már nem biztos. -
forras2
őstag
Sziasztok!
Ismét 1 stratégiai játékot keresünk
Vagyis a címét.
2005-2008 közti játék. 2. VH-s stratégiai. Tankokat kellett benne gyártani, és az ellenfelet leküzdeni.
Ami miatt nagyon tetszett, hogy lehetett benne menni német tankokkal is. Hasonló mint a Company of Heroes, de mégsem az -
Viktor77
titán
válasz
LordMarcus13 #750 üzenetére
Crusaders of Might and Magic?
-
notmiami
tag
válasz
Big Bopper #749 üzenetére
Úristen nagyon köszönöm, ez az a játék, de biztos hogy PC-n játszottam, mert nem volt PS-em, szóval PC verzió is van belőle, de ezaz, örök hála! Köszönöm!!!
-
LordMarcus13
csendes tag
Üdv!Egy rpg játékot keresek a 2000res évektől valahonnan.Third person nézetű és egy hosszú feketehajú barbár fickóval kellett menni ,fáklyákat lehett gyűjtőgetni meg csontvázakat ölni és ilyen katakombákbakezdődött.Előre is köszi!
-
notmiami
tag
Sziasztok!
Keresek egy játékot!A játék akár 10-15 éves is lehet, nagyon régi, de mégis jó 3d-s grafikával rendelkezett. Területfoglalós volt. Valamilyen állatokkal vagy figurákkal versenyezni kellett egy pályán. A pálya fel volt rácsokra osztva, fixen a négyzetek élein mehettél a figurákkal valamilyen járművel, ha egy négyzetet körbekerítettél, átszíneződött a (semleges fehér) a te színedre, ha valamelyik ellenfél újra átment rajta, akkor visszaváltozott az ő színére. Az volt a küldetés, kié lesz a legnagyobb terület. Úgy emlékszem akár 4-8 bot ellen is lehetett játszani, nagyon imádtuk, de egyszerűen nem emlékszem a nevére.
Olyasmi mint a Tron, és a mai Androidos SpeedX/Boost játékok, csak ebben nemcsak egyenesen előre haladhattál, hanem egy nagyobb pályán jobbra-balra.
Így szemléltetem a mozgását a figurának a SpeedXből kiragadt pályán:
Na tehát itt látható, hogy a piros és a kék játékos elindult, majd a kék elfoglalt egy területet, így az bekékült.Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm! -
HXY
addikt
Sziasztok!
Segítsetek! 1 órát kerestem a YouTube-on hiába...
A játék valamikor 2000-2005 között jelent meg.
Autóverseny szép grafikával. A pláne az, hogy lehet benne rakétával lőni a másikra, aknát lerakni, ....
Egy számítógépen ketten lehetett játszani osztott képernyőn.
Nem felülnézetes, mint az Ignition. Olyasmi mint a Lego Racers, csak nem Legoból.
De volt benne Forma 1-es autó is. -
törölt tag
Battle Realms + Winter of the wolf kieg?
-
forras2
őstag
válasz
AlyrArkhon #739 üzenetére
nem az!
Időközben annyi meg van belőle, hogy én japán néppel voltam, ahol szamurájokat csináltam, de azokat át kellett küldeni vagy 5 épületen, amíg szamuráj lett belőle. -
forras2
őstag
Sziasztok!
1 játék beazonosításában kéne nekem segítség. 1 stratégiai játékról van szó, amiben a közel keleti néppel lehet játszani. Legalább is a Winters kiegészítőjében. Ami nagyon megmaradt bennem a játékról, hogy ha képzünk 1 egységet, azt tovább kell küldeni 1 másik épületbe, ahol tanul, és így más, erősebb katona válik belőle. Elég régi játék, 5-6 éves már biztos van.
Nem tudom, hogy ez elég-e ahhoz, hogy valaki felismerje, de ha talán igen, ne tartsa magában
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Régen játszottam egy játékkal, melyet nagyon szerettem gyerekkoromban. A játék olyan volt mint a Worms, csak kukacok helyett kacsák harcoltak egymással. A tétlen kacsák néha ittak, pihentek. Volt egy olyan pálya is benne, aminek a hátterében egy város látszódott, egy másik pálya mintha a Mars bolygó felszínén játszódott volna. Víz alatt lehetett búvárkodni is egyik pontról a másikra. Valaki esetleg tudja ennek a játéknak a nevét? -
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan régi Windows-os játékot keresnék, amiben az autók (elég szögletesek voltak még) elég furán is tudtak deformálódni, lehetett többféle autót is választani, de sajnos több nem jut eszembe róla, talán a legvégén, ha már ronncsá törted az autód akkör összepréselődött, de ez lehet csak valami képzelgés...
Esetleg valakinek beugrik valami? Kb Win98 idejében lehetett...
-
core i7
addikt
Üdv! Egy régi játékot keresek minden emlékem ami megmaradt róla ,hogy valamikor a középkorban játszódott FPS-nézetű volt talán a karakter keze látszódott csak meg a fegyver ilyen harcolós játék volt. Volt benne olyan is ,hogy katapulttal átlehetett lőni a legelő bárányt a vár falon meg minekünk is úgy kellett átjutni meg ilyen kecske mágusok ellen kellett harcolni lehetett úszni a vár körüli vízben és onan is kellett bejutni a várba ahol egy középkori WC-ben lyukadtunk ki még a vízben volt ilyen lény is amit megkelett ölni meg voltak a várba ilyen automata ílyak amelyek lőttek ránk... úgy nagyjából ennyi amit eltudok róla mondani az a baj ,hogy nekem csak demóba volt meg de nagyon tetszett
-
xFreex
aktív tag
Nekem is ismerős, sőt. bigyo108 rávezetett hogy honnét. Említette, hogy a parkoló ismerős, hát nekem is az, egy reptéré szerintem. És szerintem Driver Parallel Lines lesz. A verda pedig az MX2000 tuningolt változata. A sárga taxi meg a Torrex lehet.
-
ThodEE
őstag
válasz
bigyo108 #724 üzenetére
Akkor majd kipróbálja, itt egy elég jól moddolt SLRR , regisztráci után letölthető és csak ki kell csomagolni
-
djkacor
tag
Sziasztok keresek egy játékot kép alapján megtudjátok mondani hogy melyik lehet ez a játék?
Előre is köszi -
thorex
tag
Köszi az ötletet de...
Nem a ROTT (Rise Of The Traid), azt ismerem, de amit írtam az lényegében a wolf 3d, de
7 db fegyver van benne,
mások a pályák
van benne armor
van benne többféle ellenfél még az eredeti wolf-hoz képéstTehát olyan mint egy mód, vagy nem is tudom, csak meg volt régen, és a neten sehol sem találom.
Úgy kell elképzelni mint a Wolf folytatása a Spear of Destiny, csak ebben a leírtak is vannak, és ugyanúgy 6 fejezet van benne, csak ezekkel a kiegészítésekkel (az eredeti pályáktól teljesen eltérően, de hasonl játékmenten). -
Franklin
addikt
Sziasztok,
Talán egy régi PCX-es cd mellékleten volt a játék demója, amit keresek, kb. a 90-es évek végén, esetleg a 2000-es elején.
Egy felülnézetes játék volt, amiben lebegő tankot (hovercraft-szerű járművet) lehetett irányítani és a gép ellen, vagy a másik játékos ellen lehetett játszani. A cél az volt, hogy lelőjük a másikat. A pálya dombokból, mezőkből, tavakból állt és végtelenítve volt, ha sokáig repültünk az egyik irányba, akkor körbeértünk. Elég egyszerű grafikája volt.
Tipp valakinek?
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy wolf 3d-s részt keresek vagy módot, mert nem találtam a youtube-on, és képet se, de nekem régen meg volt.
Ugyanolyan grafikával van mint az eredeti Wolf 3d, de pisztoly helyett puska van, illetve van benne rakétavető, és AK, illetve dupla pisztoly, de nincs minigun bene, de van armor, ellenségnek pedig van duplapisztolyos, fekete ruhás AK-s német, illetve lángszórós is??? Azt hiszem a pályák is másak...Ha esetleg tudjátok köszönöm a segítséget.
-
-
Kuni
csendes tag
Szia.
Hasonló játékot keresek én is, valamikor 1998 körül játszott a család vele. Több játék volt benne, egy maci volt, aki a játék választáskor mindig örült, hogy épp azt a játékot választottuk. Ha gondolkodott, közben vakarta a fejét és hm, hm hm hangokat adott ki. Sakk, dáma meg hasonló játékok voltak benne, az akkori játékokhoz képest jól nézett ki a grafikája. Talán valami pack neve volt. Persze lehet nem egyre gondolunk, de ha valaki tud segíteni, akkor megköszönöm én is.
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Egy régi PCs játék nevét kergetem, összes emlékem róla hogy többféle társasjátékból lehetett választani a játékon belül és a sakknál egy nyúl volt a partner, ha leütötted a bábuját akkor húzta a fülét.
Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm! -
scream
veterán
Sziasztok!
Egy régi PC-s játékot keresnék, amiről sajnos nem sok infóm van (régi emlék).
Szóval, ha jól emlékszem, akkor egy csajjal kellett menni, és valamiket ölni, izometrikus nézet, és ilyen exoskeletonokba (vagy ilyen lépegetős, lövöldözős cuccokba) lehetett beszállni. Még annyir rémlik, hogy voltak dobozok, meg sötét volt.
Nem X-Com, se Septerra Core.
-
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
szeksziboj #653 üzenetére
Nem valamelyik Monkey Island lesz?
-
pocokxx
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest